4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Fantastiske senge fra Jensen.

Vi har netop købt to "Jensen Lean Prestige senge med Tempsmart topmadrasser og elevation". Vi har fået super rådgivning af Tove som har stor viden om senge og ergonomi. Vi ligger helt fantastisk i disse senge - virkelig god kvalitet. Sengene blev desuden leveret og sat op til tiden.TAK!

14. syyskuuta 2023

Meget utilfreds kunde her

Meget utilfreds kunde her. Efter at have fået forståelsen af at kundens tilfredshed var i højsæde og at deres Silvia-puder var af en sådan kvalitet at de kunne garantere alles tilfredshed, valgte jeg at invester 1000,- i en sådan på en messe. Jeg fik efter omfattende rådgivning anbefalet en pude med højde og fasthed som efter butikkens “ekspert” passede præcis til mig. Aldrig har jeg haft så ondt i nakken og sovet så dårligt, som efter at jeg tog min nye Silvia pude i brug. Jeg tog den med til min kiropraktor for at høre hans vurdering, og får at vide at jeg skal bruge en meget fastere pude da jeg har brede skuldre. Butikken lover som sagt tilfredse kunder og mulighed for udlån af puder (hvilket jeg INTET tilbud fik om på messen) men de holder hårdnakket på at de ikke kan hjælpe mig med at blive en tilfreds kunde. 1000,- godtroende kroner smidt ud af vinduet. Elendig rådgivning af selvudnævnte eksperter. Jeg ville give minus stjerner hvis det var muligt!

5. marraskuuta 2017

dårligt

Spurgte til en tempur hovedpude i firm (=dvs fast) udgave. Sælgeren oplyste, at det fandtes ikke, der var kun forskel på, hvor tykke/høje puderne er. Da jeg så fortalte ham, at jeg kunne se firm udgaven på Tempurs hjemmeside, begyndte han med: "Hør nu her, jeg har været i branchen i 15 år...". Jeg gik med bemærkning, at jeg faktisk har en Tempur hovedpude derhjemme, der er firm.
Fandt puden andetsteds. der står firm på den...

9. maaliskuuta 2017

Køb af hovedpude endte med investering i et helt elevations sengesystem!

Den 6. februar 2016 besøgte vi Better Sleep i Lyngby for at købe ny specialhovedpude af mærket Silvana Support.
En fortræffelig og kompetent rådgivning af indehaveren Tove Juul resulterede i, at vi købte et fuldt Jensen elevations sengesæt. Levering og opsætning faldt sted til tiden og som aftalt.
Efterfølgende brug af sengene kan kun udstykkes som fuldt tilfredsstillende.
Søren Wamsler, Hørsholm

28. maaliskuuta 2016

En fantastisk oplevelse

Man kommer ind I en rolig, varm forretning for at købe en seng. Man får en udsøgt service og tid til at ligge I sengene og prøve sig frem, efter man er blevet målt så man ved præcis hvilken madras man skal gå efter.
Vi valgte at købe hos Better Sleep, en Jensen seng. Den blev leveret til tiden og sat op af to af de mest servicemindede folk jeg nogen sinde har mødt. Og siden har vi sovet som en drøm. Jeg ville ønske der var flere forretninger som denne.

27. tammikuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili