Saanut 5/5 tähteä

Ondanks de slechte review score toch de gok genomen om mijn XTAR lader te bestellen. Dinsdag besteld, donderdag in huis. IK ben tevreden.

Saanut 1/5 tähteä

Heb een verloopstekker besteld. Geen track en trace en we zijn nu 2 weken verder en nog niks binnen. Nemen hun telefoon niet en reageren niet op berichten.

1. Akku- ja paristokauppa
  2. Elektroniikan komponentit ja tarvikkeet
  3. Elektroniikkaliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Alle batterijen, accu's en laders snel geleverd. Gratis verzonden vanaf € 30,-

2 tähteä
1 tähti

Slecht kapot slecht

Slecht kapot slecht
Track en trace horlogebatterijen 10 stuks besteld maandag besteld en nu een week later nog steeds niks ontvangen, wat een slecht bedrijf. Nooit hier bestellen.

3. huhtikuuta 2026

Goede Service bij kapotte lader

Goede Service. Mijn batterijlader was kapot gegaan na slechts drie maanden gebruik. Beterbatterij heeft deze snel omgeruild voor een nieuwe, kon de oude gratis retour sturen. Dus netjes opgelost.

19. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Helaas,helaas ..na enkele jaren trouwe…

Helaas,helaas ..na enkele jaren trouwe klant te zijn bestelde ik laatste weken enkele blisters met batterijen. Alkaline dat wel maar ook deze moeten het doen. 2 blisters met batterijen gekregen en die waren compleet leeg!!! Onbruikbaar.
Dus klantenservice gevraagd, ik plaats van een oplossing kreeg ik een betweter aan de lijn die mij maar probeert te overtuigen dat deze batterijen in wezen nergens goed voor zijn en dat ik maar zilver oxide, dus duurdere, moet kopen. Niet bereid om mee te denken of een echte oplossing te bieden. Dus maar naar een andere winkel.

6. joulukuuta 2025

Heel slecht

Batterij besteld en betaald zit nu al 7 dagen te wachten denk niet dat ik nog wat krijg verschillende mails verzonden geen reactie ook gebeld nemen niet op chat werkt ook niet voel mij opgelicht ,,klantenservice,,hebben ze nooit van gehoord

8. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

mijn eerste ervaring met BB

mijn eerste ervaring met BB: makkelijk de batterijtjes te vinden op de website, zeer acceptabel prijsniveau voor merkbatterijtjes, eenvoudig te bestellen en razendsnel geleverd! Bij een tweede bestelling had ik de verkeerde besteld, begripvol en direct bestelling door BB geannuleerd. Ik ben hartstikke tevreden en kom zeker terug!

7. tammikuuta 2025

Niet helemaal goed

Well, bestellen en betalen was makkelijk, ontvangen was een ander verhaal, ten nadele van Post NL!!!!!! Niet op Woensdag maar op Donderdag aflevering!!!! Weekend er tussen, maar toch, Knoopcel Cigant, volgende dag geleverd!!!!

27. kesäkuuta 2024

Order onvolledig geleverd

Order onvolledig geleverd. Bedrijf niet te bereiken.
Reageren niet op mails, de chatfunctie is al dagen offline en de telefoon nemen ze niet op.
Typisch gevalletje van zakkenvullerij. Nooit meer.
Als horlogemaker bestel ik toch zo'n 50 batterijen per maand.

16. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

snel maar helemaal verkeerd geleverd

eerste goede indruk bij bezoek website en het plaatsen van mijn bestelling. Ook snel geleverd maar alle drie bestelde knoopcel batterijen zijn verkeerd geleverd. Retourneren is geen optie want het betekent weer belaten maar vooral omdat geen vertrouwen meer is dat de volgende keer de juiste items worden verzonden.

7. syyskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Slechte levering, geen communicatie.

Heb bijna 2 weken geleden batterijen besteld. Na een week 2 batterijen ontvangen. Rest van de bestelling moet nog steeds komen, ondanks de email die ik reeds vorige week gestuurd heb en waar ook geen reactie op is gekomen. Hier dus beter niet (meer) bestellen. Geen aanrader.

15. joulukuuta 2021
Saanut 2/5 tähteä

Slechte en onjuiste informatie over levertijden.

Ik heb op 23 mei een bosch fietsaccu besteld die volgens de website binnen enkele dagen geleverd zou worden. Uiteindelijk na navraag een mailtje dat hij pas 29 juni geleverd zou worden. Maar er kwam niets, dus na paar dagen weer informeren en toen zeiden ze dat ik een mail niet gelezen zou hebben, maar zij hadden geen mail gestuurd. Bosch zijn hun slecht informeren en accu zou helemaal niet meer leverbaar zijn volgens Bosch. Werd een alternatief aangeboden van een merk waar ik nog nooit van hard gehoord en die ik niet wilde dus koop ontbonden. Kreeg wel snel geld terug. Toen naar fietsenmaker op de hoek die de bewuste accu binnen 2 dagen binnen voor me had. Weet niet waarom ze tegen me liegen maar ik doe nooit meer zaken bij BeterBatterij.

14. heinäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin