BestSecurity Arvostelua 3 635

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Rasmus Christiansen var imødekommende og venlig, og jeg har desuden altid fået fantastisk service, uanset hvem jeg har fået hjælp af. Sikkerheden er helt i top, og der har bare ALDRIG været noget i ov... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det hele var en god oplevelse både måden jeg blev hjulpet igennem pogrammet og måden hvorpå jeg kunne betale for min ydelse og også hvor godt de to forskellige og høflige mænd fik ryddet op på min c... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Best Security er både grundige og tålmodige, når der skal ryddes op i en masse overflødigt indhold på gamle computere, og de sidder med en kunde som mig, der ikke er særligt teknisk bevidst. De giver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Igen igen har jeg fået professionel og imødekommende support og service fra Best Securitys medarbejdere. Jeg har som mindre virksomhed haft stor glæde af Best Security gennem mange år. De leverer en... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

5. Tietojen palautuspalvelu
  6. Ohjelmistoyritys

Tietoja yrityksestä BestSecurity

Yrityksen kirjoittama

Som en lille intro vil vi gerne informere om at alle anmeldelser her på Trustpilot udelukkende er fra folk der er blevet optimeret af os, grunden til at vi har så høj en score er at vi gør alt for at alle skal have en god oplevelse og føle sig godt behandlet. Vi har en succesmanager der gerne går den ekstra mil for at rette op hvis der er nogen der påpeger vi har gjort en fejl.

Vi vil rigtig gerne gøre danskerne sikre på nettet, og ikke mindst have at alle tager stilling til om de er sikre på nettet. Vores mål er at blive den bedste i vores branche. Yde en service langt over hvad folk forventer. Vi vil være de bedste til at vælge de produkter der passer præcist til dit behov. De bedste til at sætte din computer op så du uden bekymring kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymring. De bedste til at yde en ordentlig dansk support, og hjælpe dig med de problemer du kunne løbe ind i med din computer.

Næsten alle familier har et “computergeni” i familien, og nærmest med garanti passer det rigtig dårligt tidsmæssigt når du gerne lige vil have lidt hjælp. Og finder vedkommende tid kommer du til at stå i taknemmelighedsgæld bagefter at have hjulpet. dig. Det er du helt over med vores ubegrænsede supportløsning. Vi hjælper dig hvis du har problemer med computeren.

- OG DER ER MERE END DET -

Føler du dig usikker i hvordan du skal gribe det hele an og har en masse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten pr mail eller telefon. Vi sidder klar og venter på at hjælpe og rådgive dig.

Du kan kontakte os på hello@bestsecurity.dk eller telefon 82 82 82 35

1 tähti

On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Mangel på respekt og forståelse ingen service

Hold jer langt væk fra:
BestSecurity

De er KUN ude efter jeres penge servicen er så langt i bund 😡 det er bare ikke på nogen måder i orden 😖 det kan meget godt være det er juleferie osv. men der skal sgu kunne findes en løsning, hvilket de bare ikke kan finde ud af og sen de er ude af stand til
Mine ord for det er at holde sig væk fra dem 😤
De er KUN ude efter jeres penge for der er ingen service

DEN BESTE RODEBUTIK
HOLD Jer Langt VÆK FRA DEM

1. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

God forståelse for kundens behov

God forståelse for kundens behov - fik hjælp af Rasmus. Stor hjælpsomhed. Og en rigtig god oplysning for at sikre mig i fremtiden. Det har virket fuldt tilfredstillende i alle 6 år jeg har været kunde indtil videre.

26. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

SCAM, LAD VÆR MED AT FÅ DET

Hej, vi snakkede med Rasmus. Rasmus er det mest irriterende menneske, jeg nogensinde har snakket med.
Rasmus, alt i mens jeg sagde, det skal min mormor, ikke have mere, da min morfar døde, som havde sagt ja til det, bliver han ved med at presse på, at det er billigt og det bedste på market. Derefter bliver han ved, med at skulle hører hvad jeg gør, for at beskytte mig. Dertil svarer jeg, at jeg har en hjerne, så behøver ikke deres program. ALLIGEVEL BLIVER HAN VED, SELVOM JEG SIGER QT DET SKAL VI IKKE HAVE!! MEN til alle der overvejer det, LAD VÆR.
Det er noget scam, som bare tager penge fra dig, uden at gøre noget.

19. marraskuuta 2025
BestSecurity-logo

Vastaus yritykseltä BestSecurity

Hej Katarina – barnebarn til vores kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

Vi har gennemgået sagen. Vores konsulent Rasmus fulgte vores normale procedure, hvor vi kontakter registrerede kunder, når et abonnement nærmer sig udløb. Det var din mormor, der stod som bruger af løsningen, som både hun og din morfar har anvendt i flere år, og som din morfar tidligere har forlænget med stor tilfredshed.

Da du oplyste, at I ikke ønskede fortsat beskyttelse til din mormor, bekræftede Rasmus dette og gav kort IT-sikkerhedsrådgivning — en almindelig del af vores service. Han nævnte også vores placering på Trustpilot og lidt om softwaren, for at skabe gennemsigtighed omkring kvaliteten og tilliden til os, som han kort ville præsentere, da du nævnte du ikke havde læst om os. Der var ikke tale om gentagne forsøg på at presse et køb igennem, - tværtimod, så tilbød han blot at vi afinstallerede softwaren for jer, helt gratis (og vi afinstallerede det også gratis) - og kom blot med et enkelt spørgsmål om, hvordan I fremover ville sikre hende, hvortil du svarede (som du selv skriver) “jeg har en hjerne”
Derefter svare han blot, at god IT sikkerheds-software, som jo har beskyttet dine bedsteforældre i 6 år, stadig kan give god mening, og at det jo blot vil blive billigere nu, hvor det kun er din Mormor der er bruger, og ikke også din Morfar længere. Han siger det af ren respekt for din Mormor's sikkerhed, jeres muligheder, og som rådgiver i IT sikkerhed.

Du har ikke selv været kunde hos os, og hverken afprøvet vores produkter eller service, og der har derfor heller ikke været betalinger eller udgifter forbundet med dig. Det er derfor ikke korrekt, at vi “tager penge uden at gøre noget”, og dette kan dokumenteres.

Vores løsninger anvendes af både private og velkendte virksomheder i Danmark og er certificerede samt godkendt efter gældende standarder. Vi er desuden tildelt D-mærket for ansvarlig digital praksis — altså langt fra et scam.

Hvis du ønsker at drøfte forløbet nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Casper Andersson
Kundeservice
82 82 82 35

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin