Rasmus Christiansen var imødekommende og venlig, og jeg har desuden altid fået fantastisk service, uanset hvem jeg har fået hjælp af. Sikkerheden er helt i top, og der har bare ALDRIG været noget i ov... Näytä lisää
Det hele var en god oplevelse både måden jeg blev hjulpet igennem pogrammet og måden hvorpå jeg kunne betale for min ydelse og også hvor godt de to forskellige og høflige mænd fik ryddet op på min c... Näytä lisää
Best Security er både grundige og tålmodige, når der skal ryddes op i en masse overflødigt indhold på gamle computere, og de sidder med en kunde som mig, der ikke er særligt teknisk bevidst. De giver... Näytä lisää
Igen igen har jeg fået professionel og imødekommende support og service fra Best Securitys medarbejdere. Jeg har som mindre virksomhed haft stor glæde af Best Security gennem mange år. De leverer en... Näytä lisää
- Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
- Pilvitallennuspalvelut
- Tietoturvapalvelu
- ATK-tuki ja -huolto
- Tietojen palautuspalvelu
- Ohjelmistoyritys
Tietoja yrityksestä BestSecurity
Vi vil rigtig gerne gøre danskerne sikre på nettet, og ikke mindst have at alle tager stilling til om de er sikre på nettet. Vores mål er at blive den bedste i vores branche. Yde en service langt over hvad folk forventer. Vi vil være de bedste til at vælge de produkter der passer præcist til dit behov. De bedste til at sætte din computer op så du uden bekymring kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymring. De bedste til at yde en ordentlig dansk support, og hjælpe dig med de problemer du kunne løbe ind i med din computer.
Næsten alle familier har et “computergeni” i familien, og nærmest med garanti passer det rigtig dårligt tidsmæssigt når du gerne lige vil have lidt hjælp. Og finder vedkommende tid kommer du til at stå i taknemmelighedsgæld bagefter at have hjulpet. dig. Det er du helt over med vores ubegrænsede supportløsning. Vi hjælper dig hvis du har problemer med computeren.
- OG DER ER MERE END DET -
Føler du dig usikker i hvordan du skal gribe det hele an og har en masse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten pr mail eller telefon. Vi sidder klar og venter på at hjælpe og rådgive dig.
Du kan kontakte os på hello@bestsecurity.dk eller telefon 82 82 82 35
Christians Brygge 28 , 1559, København V, Tanska
- 82 82 82 35
- Hello@bestsecurity.dk
- www.bestsecurity.dk
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Mangel på respekt og forståelse ingen service
Hold jer langt væk fra:
BestSecurity
De er KUN ude efter jeres penge servicen er så langt i bund 😡 det er bare ikke på nogen måder i orden 😖 det kan meget godt være det er juleferie osv. men der skal sgu kunne findes en løsning, hvilket de bare ikke kan finde ud af og sen de er ude af stand til
Mine ord for det er at holde sig væk fra dem 😤
De er KUN ude efter jeres penge for der er ingen service
DEN BESTE RODEBUTIK
HOLD Jer Langt VÆK FRA DEM
Det fungerer bare som det skal
altid god service
Hurtig levering
jeg føler mig tryg ved at bruge jer
Rasmus var meget sød og hjælpsom
Jeg havde en rigtig god snak med Rasmus - han var god til at forklare - og hjalp mig med både bedre og sikrere enheder. Kan anbefales. VH Bent Pedersen
De fortjener absolut 5 stjerner
De fortjener absolut 5 stjerner
Altid god tone og kundeservice i topklasse👏😊ikke det problem de ikke kan løse i forbindelse med IT og sikkerhed😊
De har altid været imødekommende
God forståelse for kundens behov
God forståelse for kundens behov - fik hjælp af Rasmus. Stor hjælpsomhed. Og en rigtig god oplysning for at sikre mig i fremtiden. Det har virket fuldt tilfredstillende i alle 6 år jeg har været kunde indtil videre.
SCAM, LAD VÆR MED AT FÅ DET
Hej, vi snakkede med Rasmus. Rasmus er det mest irriterende menneske, jeg nogensinde har snakket med.
Rasmus, alt i mens jeg sagde, det skal min mormor, ikke have mere, da min morfar døde, som havde sagt ja til det, bliver han ved med at presse på, at det er billigt og det bedste på market. Derefter bliver han ved, med at skulle hører hvad jeg gør, for at beskytte mig. Dertil svarer jeg, at jeg har en hjerne, så behøver ikke deres program. ALLIGEVEL BLIVER HAN VED, SELVOM JEG SIGER QT DET SKAL VI IKKE HAVE!! MEN til alle der overvejer det, LAD VÆR.
Det er noget scam, som bare tager penge fra dig, uden at gøre noget.

Vastaus yritykseltä BestSecurity
God service...
Blev ringet op og informeret om farlige programmer på min pc.
Fik også en god snak, mens de blev fjernet.
Jeg har altid fået god hjælp hos jer.
professionel medarbejder
høflig betjening af Rasmus samt professionel gennemgang af min bærbare PC.