Rasmus Christiansen var imødekommende og venlig, og jeg har desuden altid fået fantastisk service, uanset hvem jeg har fået hjælp af. Sikkerheden er helt i top, og der har bare ALDRIG været noget i ov... Näytä lisää
Det hele var en god oplevelse både måden jeg blev hjulpet igennem pogrammet og måden hvorpå jeg kunne betale for min ydelse og også hvor godt de to forskellige og høflige mænd fik ryddet op på min c... Näytä lisää
Best Security er både grundige og tålmodige, når der skal ryddes op i en masse overflødigt indhold på gamle computere, og de sidder med en kunde som mig, der ikke er særligt teknisk bevidst. De giver... Näytä lisää
Igen igen har jeg fået professionel og imødekommende support og service fra Best Securitys medarbejdere. Jeg har som mindre virksomhed haft stor glæde af Best Security gennem mange år. De leverer en... Näytä lisää
- Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
- Pilvitallennuspalvelut
- Tietoturvapalvelu
- ATK-tuki ja -huolto
- Tietojen palautuspalvelu
- Ohjelmistoyritys
Tietoja yrityksestä BestSecurity
Vi vil rigtig gerne gøre danskerne sikre på nettet, og ikke mindst have at alle tager stilling til om de er sikre på nettet. Vores mål er at blive den bedste i vores branche. Yde en service langt over hvad folk forventer. Vi vil være de bedste til at vælge de produkter der passer præcist til dit behov. De bedste til at sætte din computer op så du uden bekymring kan bevæge dig rundt online på alverdens internetsider uden bekymring. De bedste til at yde en ordentlig dansk support, og hjælpe dig med de problemer du kunne løbe ind i med din computer.
Næsten alle familier har et “computergeni” i familien, og nærmest med garanti passer det rigtig dårligt tidsmæssigt når du gerne lige vil have lidt hjælp. Og finder vedkommende tid kommer du til at stå i taknemmelighedsgæld bagefter at have hjulpet. dig. Det er du helt over med vores ubegrænsede supportløsning. Vi hjælper dig hvis du har problemer med computeren.
- OG DER ER MERE END DET -
Føler du dig usikker i hvordan du skal gribe det hele an og har en masse spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os enten pr mail eller telefon. Vi sidder klar og venter på at hjælpe og rådgive dig.
Du kan kontakte os på hello@bestsecurity.dk eller telefon 82 82 82 35
Christians Brygge 28 , 1559, København V, Tanska
- 82 82 82 35
- Hello@bestsecurity.dk
- www.bestsecurity.dk
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
da ordren var afgivet pengene betalt
da ordren var afgivet pengene betalt, ville de ringe tilbage 1/2 time senere for at gører det færdig, Det skete ikke og jeg forventer heller ikke det sker.

Vastaus yritykseltä BestSecurity
Afinstallere dit antivirusprogram uden…
Afinstallere dit antivirusprogram uden tilladelse og installere deres eget undervurdere program, kan ikke afinstallere dette program Uden deres universal password, og skal have adgang til at få fjernkontrol med din computer, og selv der gøre de alt for at det ikke skal afinstalleres.
De burde politi anmeldes, burde haft fået 0 stjerner.

Vastaus yritykseltä BestSecurity
Super god og personlig service
Sikkerhed på telefonen og ipad
rigtig god vejledninger og hjælp
Jeg følte mig rigtig godt hjulpet af…
Jeg følte mig rigtig godt hjulpet af venlige mennesker. 😊
Virker fint og jeg føler mig tryg.
Alt har været upåklageligt i alle de år…
Alt har været upåklageligt i alle de år vi har været kunder og de få gange vi har haft brug for hjælp, så var det lige ved hånden. Er yderst tilfreds med deres produkter, kundeservice og service generelt.
Kompetent vejledning
Altid flinke mennsker der taler et…
Altid flinke mennsker der taler et sprog som man kan forstå og altid meget hjælpsomme
God og venlig suport
en fantastisk medarbejder ligesom i…
en fantastisk medarbejder ligesom i går, han fik installeret det sidste og blev ved selv om der var noget der drillede, jeg kan kun rose den medarbejder som har
hjulpet mig i dag ligesom i går.
Aftalen om kontakt blev overholdt…
Aftalen om kontakt blev overholdt tidsmæssigt. Venligt og dygtigt personale, der ved, hvad de har med at gøre.