Tilaus tuli sama aika ja tuote oli sama kun kuvassa. Olin erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja toimitusaikaan. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni Blianin kanssa ja olin siihen erittäin tyytyväinen.
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
- Huonekaluliike
- Makuuhuoneen sisustus
- Valaisinliike
- Olohuonekalusteiden myynti
- Toimistokalusteet
- Ulkokalusteet
Yrityksen kirjoittama
Beliani on sveitsiläinen nettikauppa, josta löydät laadukkaat huonekalut edullisesti. Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman laadukkaita ja edullisia huonekaluja ja puutarhakalusteita. Toimitamme tuotteet suoraan varastolta asiakkaan kotiin ilman välikäsiä. Toimitus on aina ilmainen ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa aina mielellään, mikäli on mitä tahansa kysyttävää!
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ihanat tuotteet
Ihanat tuotteet, juuri sellaiset kuin kuvissa. Suht nopea toimitus ja sujui ilman ongelmia.
erittäin tyytyväinen tilaukseen
erittäin tyytyväinen tilaukseen, sänky ja patja ovat täydellisiä, kotiinkuljetus, suosittelen
Tuote vastasi täydellisesti katalogin…
Tuote vastasi täydellisesti katalogin kuvaa. Käytössä erinomainen, helppohoitoinen. Turkoosi väri sopii täydellisesti terassillemme.
Divaanisohva
Tilasin sohvan. Laatu vastasi odotuksiani. Lisäksi asiakaspalvelu oli mielestäni poikkeuksellinen ystävällistä.
Kaikki sujui hyvin
Nopea toimitus ja tuote oli sitä mitä…
Nopea toimitus ja tuote oli sitä mitä pitikin
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu, nopea toimitus. Kukkaruukut olivat laadukkaita!
Toimitus huippunopea
Toimitus huippunopea, yhteydenpito toimii ja tuotteet juuri kuin kuvissa.
Hyvät tuotteet kohtuuhintaan
Hyvät tuotteet kohtuuhintaan. Parantamisen varaa on toimitusvaihtoehdoissa eli huonekaluille tulee olla mahdollisuus toimitukseen kannettuna sisälle asuntoon.
Sänky hajosi muutamassa viikossa
Sänky hajosi muutamassa viikossa. Yritys kieltäytyy korjaamaasta ilman satojen eurojen lisäkuluja.
Nopea toimitus ja laadukas tuotevalikoima
Tilaamani sohva saapui nopeasti ja oli odotettuakin laadukkaampi. Vahva suositus!
Nopea ja ystävällinen palvelu
Nopea ja ystävällinen palvelu. Hyvä asiakaspalvelu.
Olen tyytyväinen ostoksiini
Olen tyytyväinen, sillä tuotteet ovat hyvin pakattuja ja ehjiä joka toimituksella. Värivaihtoehtoja on runsaasti ja tuotteet vastaavat aina nettisivujen kuvia. Hintalaatu on kohdillaan ja materiaalit ovat laadukkaita.
Ostin maton 6/5
Ostin maton 6/5 tuli kotiinkuljetuksella ovelle toimitus osoitteeseen. Oli oletettua parempi laatuinen materiaali ja hinta kohdillaan. Piti muistaa vain postnordille laittaa ovikoodi ja kerros ja osoite varmistaa.
Tuoteet Ja asiakas palvelu oli …
Tuoteet Ja asiakas palvelu oli erittäin hyvää suosittelen.
Kilpailukykyiset hinnat
Kilpailukykyiset hinnat, paljon erilaisia sisustustuotteita valikoimassa ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen ja ystävällinen palvelu! Suosittelen!
Nopea toimitus ja erittäin laadukkaat tuotteet
Kokemus oli alusta loppuun positiivinen. Tilaaminen oli helppoa ja nopeaa, toimitus oli nopea ja tuote odotettua selkeästi laadukkaampi.
Valikoimasta löytyi myös tuotteita, joita en ole muualta löytänyt.
Laadukkaat tuotteet ja nopea toimitus
Tuotteet ovat laadukkaita ja suht nopea toimitus. Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa.
Olivat erinomaisia
Ostokset sujuneet hyvin
Ostokset sujuneet hyvin.
Yhden lampun kanssa oli hieman haasteellista kun oli viallinen, mutta loppujen lopuksi sekin saatiin selvitettyä