Omdat het behang altijd goed is wat er weg komt , jullie moeten alleen een andere bezorgdienst gaan zoeken , wat is dat GLS slecht zeg , alleen daarom zou ik eigenlijk al haast niet meer bij jullie... Näytä lisää
Prachtig behang voor een klein prijsje .Ik heb al meerdere keren bij behang gigant besteld en nog nooit tegen gevallen . Snelle levering .Top firma
Uitermate tevreden met dit bedrijf, levering is snel, goeie kwaliteit behang. De chat werkt ook uitmuntend, vond een behang die ik wilde kopen maar kon er via de site maar 5 bestellen, even chatten i... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Behanggigant
Yrityksen kirjoittama
Met meer dan 25000 rollen behang op voorraad en meer dan 2500 verschillende soorten behang is er bij ons altijd wel wat leuks te vinden. Wij krijgen wekelijks nieuwe voorraad behang binnen.
Ook hebben wij een ruim aanbod van fotobehang, kamerschermen en canvasschilderijen in het assortiment.
Wij heten u van harte welkom op onze site www.behanggigant.nl
Uithof 4E, 9101PN, Dokkum, Hollanti
- info@behanggigant.nl
- www.behanggigant.nl
On vastannut 17 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Slecht
Slecht. Bestel behang en zo’n emmer plaksel. Behang is geleverd, plaksel niet. Mail gestuurd komt geen enkele reactie op. Enorme slechte aervice
Goede oplossing voor probleem met bestelling
Eerst een probleem met de bestelling gehad (over de hoeveelheid), maar gelukkig is dit op een goede manier opgelost. Verder ben blij met mijn behang en de producten zijn van goede kwaliteit voor een zeer voordelige prijs. Het bedrijf is verder betrouwbaar.
zag er goed uit
zag er goed uit geen afwijking in de afbeelding in het vliesbehang - klein min puntje GLS niet van de snelste
Prachtig behang voor een klein prijsje…
Snelle levering .Top firma
Snelle levering, veel selectie! Mega mooi behang
Snel bezorgd en geweldig behang!
Betaalbaar behang goede service en…
Betaalbaar behang goede service en levering prima.
Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen
Het behang is precies wat ik er bij…
Het behang is precies wat ik er bij voor heb gesteld prima en op tijd bedankt
Mooi behang voor een mooie prijs.
Snelle levering en een mooie kwaliteit…
Snelle levering en een mooie kwaliteit behang
Top service.
Snelle levering en prima prijs.
Netjes verzorgd en snel bezorgd
Netjes verzorgd en snel bezorgd. Alleen raar dat ik de dag na bezorging een mail krijg dat het onderweg is.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.