6 biertjes voor 35 laten bezorgen is echt te duur. Voortaan koop ik zelf paar biertjes als cadeautje. Daarnaast pas laat verzonden.
A perfect exclusive box of Beer-in-a-Box this year with many surprises like really great special beers only for this box, like the paperbox itselve, very clever thought through, like every day an orig... Näytä lisää
De verrassingsbox werd super snel geleverd! Ook al hebben we een abonnement genomen, we kregen gelijk een box en hoefden niet tot het volgende verzendmoment te wachten. Bovendien was de verdeling van... Näytä lisää
De bestelling was moeilijk omdat er zoveel keus is in verschillende prijsklasses. Toen de keus echter was gemaakt, kwam de rest vanzelf. Het pakket werd heel snel geleverd en eenmaal in huis was het s... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Altijd het lekkerste bier. Op basis van jouw smaak! Meer informatie: http://www.beerinabox.nl
Kitmanstraat 12, 1812 PM, Alkmaar, Hollanti
- 072 7852052
- hello@beerinabox.nl
- www.beerinabox.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Heerlijke biertjes proeven voor een aangename prijs
Heerlijke biertjes kunnen proeven die je niet snel in een winkel in de buurt tegenkomt is natuurlijk al een fijne ervaring. Dit gebeurt bij Beer in a box voor een aangename prijs met een leuke website en fijne communicatie.
Komt het eens voor dat er iets mis gaat met de levering van een beerbox dan wordt er snel gereageerd en het probleem snel naar tevredenheid opgelost. Top!!
Het verrassingsbier van de "te grote"…
Het verrassingsbier van de "te grote" flesjes van Brouwerij Hoop is geweldig en in plaats van 1 doos heb ik nu doos 3 en 4 al laten komen.
HEERLIJK!
Netjes gehandeld mooie box
Bierwinkel met humor
Leuke, verrassende Bierwinkel met gevoel voor humor. Regelmatig leuke en exclusieve brouwerijboxen van bekende en minder bekende brouwerijen.
Mooie gevarieerde box met lekkere…
Mooie gevarieerde box met lekkere biertjes. Feest om uit te pakken.
Snel de eerste box ontvangen
Snel de eerste box ontvangen, deze was gevuld met een aantal niet zo 'standaard' biertjes
Bier van ondermaats niveau, gootsteen kwaliteit
Ze doen veel aan advertising maar daar is alles mee gezegd.
De bieren zijn echt van ondermaats niveau voor de prijs die je moet betalen.
Als je negatieve feedback geeft komt er geen reactie op terug.
De dozen zijn prachtig maar dat hele grom gedoe ik krijg er kippenvel van. Een grapje van de beer kan maar komop het draait om bier niet om een beer.
Ik bestel hier NOOIT meer en dit komt doordat ze niet op berichten reageren.
Verrassende bieren van deze niet
Verrassende bieren van deze niet
Bekende brouwerij. Smaakt naar meer.
Er mag bij Beer in a Box wel gewerkt gaan worden aan het informeren van klanten over hun bestellinge want hier is veel in te verbeteren. Vr gr, Wiek Voet
Op 10-12- 2023 2x bier boxen (Crowl) besteld om kado te geven aan vrienden waar wij waren uitgenodigd op het eten.
Bij bestelling van 2 boxen kregen we 50% korting, deze box werd na de kerst pas geleverd.
Afgelopen donderdag (11-01-2024) kreeg ik de eerste box (Crowl) pas binnen terwijl ik er 2 besteld had.
Wanneer de 2 de box (Crowl) nu geleverd gaat worden weet ik nog niet.
Er mag bij Beer in a Box wel gewerkt gaan worden aan het informeren van klanten over hun bestellingen want hier is veel in te verbeteren.
Vr gr, Wiek Voet
Adventskalenders 2023
Adventskalender in mooie doos en een leuke verscheidenheid. Blikvanger erg handig. Verbeterpunten: Filmpjes veel lawaai en weinig in kerstsfeer. Een het is toch een adventskalender! Brouwers moeten hier veel meer van maken; denk aan de eerste box.
Blanco flesje (dag 7) past niet in zo'n doos. Drinkers met een allergie moeten weten wat erin zit. Denk bijv. aan noten. Bovendien was de exclusieve en toegankelijke gelijk! Geef gewoon één box uit.
Vergromd lekker bier
Goede selectie in het bierabbonement. Maandelijks 6 biertjes en nooit één hetzelfde. Goede klantenservice, probleem met een cadeaubon binnen een aantal minuten opgelost.
Alles is gewoon top
Leuke bieren
Het advent kalender bierpakket gekregen. Deze zat vol met voor mij nog onbekende bieren. Stuk voor stuk erg smakelijk.
Perfecte bier box met leuke extra’s!
Growl!
Great selection of beers! Genuinely funny in communication/service as well. Nothing but praise!