CraftBoxs Arvostelua

1. Olutmyymälä
  2. Oluen tukkumyynti
  3. Panimo

Yrityksen kirjoittama

Ontvang een uniek speciaalbier pakket op basis van je smaak en Untappd check-ins! ✅ Gratis thuisbezorgd! ✅ Meest unieke speciaalbier ervaring van NL!

Keskitasoinen

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 3/5 tähteä

Leuke box, maar te hoog in kosten

Het idee is heel leuk, ook de BrewHunter app van Craftbox biedt leuke bieren. Maar de prijzen zijn helaas te duur geworden. In 2024 betaalde ik met vroegboek korting €142,46 voor de exclusive advent box. In 2026 is dat €216,75 voor dezelfde box. Dat er een prijsstijging is gezien de ontwikkelingen is begrijpelijk, maar een prijsstijging van 48% in 2 jaar tijd maakt deze verrassende box te duur voor een gemiddelde Untappd score van 4.0. Helaas dit jaar de box moeten overslaan.

5. elokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Na verloop van tijd te fuur

Het begint heel goed. Je geeft je biervoorkeur op en je ontvangt mooie bieren. Na verloop van tijd verandert dit echter. De bieren worden minder van alcohol, body en smaak. Je betaalt echter nog steeds 4 euro per fles. Ook steeds meer flessen van 25cl. Jammer, concept is goed, maar verdienmodel is belangrijker

3. elokuuta 2026

Lekker bier

Bestel hier altijd mijn advent kalender en af en toe een verrassingsbox, nog nooit een biertje gehad dat ik niet lekker vond! Soms wordt je wat uitgedaagd door een onbekende smaak maar dat hoort ook bij de ervaring van nieuwe biertjes proeven!
Top service!

1. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Initieel even een strubbeling maar box is er!

Bestellen ging prima, echter na overhandigen aan DPD gaat het mis. Pakket kon niet bezorgd worden omdat ik niet thuis was en is niet naar een service locatie gebracht maar op initiatief DPD retour Craftboxs gestuurd. Heb Craftboxs nog niet kunnen bereiken, geen reactie op twee mails. We zijn een week verder en nog geen biertje gezien. Ben benieuwd... Ze hebben nog kans op een gewijzigde review.

Prima reactie ontvangen via e-mail. Oorzaak blijft onbekend en heb even geduld moeten betrachten maar heb inmiddels op 27-3 een andere box ontvangen. Netjes verpakt en excuusbriefje erbij. Interessante bieren, nu maar lekker genieten. Extra ster toegevoegd.

15. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik begon als bier liefhebber met een…

Ik begon als bier liefhebber met een adventbier box en deze zat vol met voor mij nog onbekende biertjes. Craft box werkt samen met als je deze hebt untaped app. Zo kunnen ze een pakket samenstellen met voor jou nog onbekende biertjes en je kun ook nog je voorkeur doorgeven. Dit beviel mij wel dus nu heb ik maar een abonnement afgesloten zodat ik iedere 8 weken weer 12 unieke biertjes krijg toe gestuurd. Ook kun je die abonnement makkelijk stop zeten of uitbereiden.

17. helmikuuta 2024

Sinds begin 2022 een vier wekelijks bier abonnement

Ik heb daar al naar volle tevredenheid bijna twee jaar een abonnement. Elke vier weken wordt een pakket bezorgd van 12 biertjes. Over het abonnement word ik elke vier weken keurig per mail geïnformeerd, wanneer zending is verzonden etc. De zendingen zijn altijd uitermate goed verpakt. Er is goede keus v.w.b. soort abonnement. Ontvang alléén die biertjes welke ik nog niet eerder heb gedronken. Het komt elke vier weken overeen met mijn persoonlijk smaakprofiel. In het najaar 2022 ontving ik van CraftBoxs mijn eerste Bier Adventskalender naar volle tevredenheid. Dit jaar, 2023, twee verschillende Bier adventskalenders ontvangen.
Al met al kan ik CraftBoxs zeker aanbevelen!!

29. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Adventkalender ontvangen

Adventkalender ontvangen. Smaakprofiel opgegeven. Helaas nemen ze het opgegeven smaakprofiel niet heel serieus en is zo’n 20% vd kalender een smaak/bierstyle die ik liever niet drink of wil proeven. Er is wat ‘creatief’ omgegaan met mijn Untappd profiel en dat vond men heel normaal. Jammer; laatste keer dat ik daar besteld heb.

18. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin