BEAUTYCOS.se Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fick en parfym som dessvärre kom med en defekt, inget problem, -Beautycos hanterade ärendet oerhört proffsigt och Godkände returen utan problem. Otroligt lag de fått ihop gällande kundservice med vä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Artikeln kom aldrig!! De försökte att skylla på Bring men Bring fick aldrig artikeln ifrån dem. Nu vill de inte betala tillbaka mina pengar. De har lyckats lura trustpilot. Oklart hur. Lita inte p... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kosmetiikkaliike
  2. Kosmetiikka ja hajuvedet

Yrityksen kirjoittama

Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.

Hyvä

80 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Rask forsendelse

Rask forsendelse. Men skal man hente varer iSverige er det ikke nok med førerkort, det trengs pass. For nordmenn halv pris på frakt ved å sende til Sverige i stedet for til Norge.

16. heinäkuuta 2024

Hej Øyvind,
Tak for din anmeldelse.
Fragtpriserne er sat efter hvad det koster at sende varen til det pågældende land. Desværre er fragt fra Danmark til Norge dyrere end til Sverige, men vi forsøger altid at gøre det så billigt som muligt og kigge efter alternativer.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Mvh. Malene

Saanut 5/5 tähteä

Smidigt och enkelt att betala

Smidigt och enkelt att betala.
Att kunna välja vilken speditör är superbra då man kan välja vart man kan hämta/hemkört.
Lätt att följa ordern.
Ja givetvis var produkterna guld, därför jag beställde dem.

5. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jag tror att alla parfymer är falsk

Jag tror att alla parfymer är falsk, eftersom förut använder jag samma parfymer och känner hur de luktar. Jag känner allt men dessa parfymer allt annorlunda

7. heinäkuuta 2024

Hallå Nargiza,

Vi tar avstånd stort från kopia varor och vill inte förknippas med detta på något sätt. Det är olagligt att sälja förfalskade varor i EU, och detta är en lag som BEAUTYCOS stöder fullt ut.

BEAUTYCOS är en av landets största webshopar inom skönhet och livsstil med över 32 000 artikelnummer. Vår mångåriga erfarenhet och professionella personal är din garanti för att du får rätt produkt hem.

BEAUTYCOS grundades för att erbjuda varor till de priser som kunderna kräver, och vi låter oss inte dikteras av tillverkarna, eftersom detta är olagligt i Danmark och övriga EU.

Vänligen verifiera den lagstadgade batchkoden som kan ses längst ner på produkten. Detta är den enda lagliga och heltäckande koden som kan berätta allt om produktens ursprung.

Vi beklagar att du inte har kontaktat oss tidigare, då vi hade kunnat hjälpa dig med din fråga angående din beställning.

Om du har ytterligare frågor om din produkt, vänligen meddela oss. Vi är redo att hjälpa till både via mail och telefon, och givetvis även i våra fysiska butiker och salonger.

Vi hoppas att detta svar ger dig en bra magkänsla inför att handla hos BEAUTYCOS och att du kontaktar vår duktiga personal en annan gång.

Goddag till dig.
MVH Louise/BEAUTYCOS

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris och snabb leverans.

4. heinäkuuta 2024

Hej

Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva till oss!

Jag är mycket glad att höra att du hade en bra upplevelse när du handlade hos oss!

Det är roligt att höra att din beställning nådde dig snabbt, så att du kunde njuta av dina varor så snart som möjligt.

Jag hoppas att vi kan vara till hjälp igen i framtiden.

Vi önskar dig en riktigt bra dag!

Vänliga hälsningar
Emma, ​​Beautycos

Fick ej återbetalning

Fick inte återbetalning på en av beställda produkter som hade gått sönder i leveransen.

Köp hos företaget rekommenderas inte!

1. heinäkuuta 2024

Hej Christian

Tack för din tid.

Jag är ledsen att du upplever detta, men för att utreda dessa fall ber min kollega om bilder på den skadade produkten så att vi kan starta ett ärende med vårt fraktbolag, då vi naturligtvis förväntar oss att de behandlar våra paket ordentligt.

Jag har försökt ringa dig så att vi kan ha den bästa dialogen, och därigenom hitta en lösning på detta problem.

Jag ser fram emot att höra från dig.

Vi finns tillgängliga på telefon alla vardagar mellan 09:00 och 16:00.

Jag önskar dig en trevlig dag och helg.

MVH Louise/BEAUTYCOS

Very good service

Very good service

12. kesäkuuta 2024

Hej Nataliia
Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med vores service.
God weekend.

Saanut 5/5 tähteä

Bra priser och helt okej leveranstid

Bra priser och helt okej leveranstid!
Nu köpte jag förvisso bara schampo men just detta var mycket billigare hos beautycos än andra. Kommer köpa igen! 😊

7. kesäkuuta 2024

Hej Lina
Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser og leverancetid. Det er dejligt, at du fandt vores shampoo meget billigere end andre steder. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Hav en rigtig god dag

Snabb frakt som utlovat

Snabb frakt som utlovat, bra pris

22. toukokuuta 2024

Hej
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser og den hurtige levering. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.
Hav en rigtig god dag!

Saanut 5/5 tähteä

Bra priser på artiklar samt snabb…

Bra priser på artiklar samt snabb leverans

3. kesäkuuta 2024

Hav en rigtig god dag

Vilken otroligt snabb leverans

Vilken otroligt snabb leverans. Varorna (parfym) verkar också vara till full belåtenhet. Har bara använt den ena än. Men jag har givetvis provat den andra också.

27. toukokuuta 2024

Hej Ingrid
Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og at parfumerne lever op til dine forventninger. Vi håber, du vil nyde begge dufte. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.
Hav en dejlig dag.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser, toppennöjd!

10. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med at handle hos os.
Rigtig god dag.

Saanut 5/5 tähteä

Allt fungerade bra och jag fick info…

Allt fungerade bra och jag fick info hela tiden under leveransen

7. toukokuuta 2024

Hej Ulla
Tak for den fine anmeldelse og for at du har taget dig tid til at skrive til os.
Jeg er glad for at høre at det hele var som det skulle være.
Kirstine, Beuatycos

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och väldigt bra pris

Snabb leverans och väldigt bra pris. Jättenöjd!

4. toukokuuta 2024

Hej Maria
Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med priser og levering.

Snabb leverans, bra priser. Enkelt att betala med klarna. 👌

3. toukokuuta 2024

Hej Jenny
Mange tak for anmeldelsen og de rosende ord.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med at handle hos os.
Vi står klar til at hjælpe dig igen en anden gang.

Jag är supernöjd

Jag är supernöjd! Snabb leverans och bra produkt! Jag beställde en parfym som jag haft tidigare men som inte längre fanns att köpa i fysisk butik.

27. huhtikuuta 2024

Hej Eva
Mange tak for din fine anmeldelse, og for at du har taget dig tid til at skrive til os.
Dejligt at høre at du har været tilfreds med at handle hos os, og været tilfreds med leveringen.
Jeg håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang.
Hav en rigtig dejlig dag.

Mycket dåligt bemött

Den 17 mars beställde jag varor från Beautycos. Kändes bra att det på hemsidan står att beställer man före kl 16 sändes varorna samma dag. Beautycos har kunden i fokus och det tar ca 3 vardagar innan varorna kommer. Det går ut ett mail så fort varorna lämnat lagret. Efter att det gått 9 dagar utan mail kontaktar jag kundservice där Freja meddelar att mitt paket vars sänt till NORGE (jag bor i Sverige). Hon lovade att att reda ut det och att mitt paket skulle komma så fort som möjligt. Efter 12 dagar mailade jag och frågade hur det gick, fick ingen återkoppling mer. Efter 17 dagar ringer jag kundservice och pratar med Natacha som beklagar det hela och säger sig göra ETT UNDANTAG och säger att hon sänder en ny order direkt samma dag. Idag har det gått 24 dagar och inget mail har kommit som bekräftar att varorna lämnat lagret. Jag ringer kundservice igen och det visar sig då att mina varor var inte alls sända till mig. Hon bad om ursäkt och skulle genast sända mina varor och meddelade att det skulle ta 2-3 vardagar. Kan man tro att mina varor kommer snart eller? En sak vet jag, BEAUTYCOS har INTE KUNDEN I FOKUS. Så kund hos dem kommer jag och mina vänner aldrig att vara fler gånger.

10. huhtikuuta 2024

Hej Eva,
Først og fremmest vil vi gerne undskylde for din oplevelse. Det er bestemt ikke sådan vi ønsker at vores kunder skal behandles. Det er utroligt beklageligt at Bring får sendt din pakke til Norge ved en fejl. Da du kontakter os den 26. marts tager vi omgående kontakt med Bring, og beder dem få sendt pakken til Sverige og levere den til dig hurtigst muligt. Desværre er det ikke muligt for os at kalde den hjem og sende en ny pakke på dette tidspunkt, da Bring oftest alligevel leverer den til kunden i stedet for at sende den retur til os, når den er sendt til et forkert land. Heldigvis sker dette sjældent, men det er noget vi har oplevet før, og der er ikke meget vi kan gøre end at bede Bring levere pakken korrekt og afvente pakken kommer til det rigtige land.
Sendte vi en ny pakke risikerede du at modtage 2, hvoraf du enten skulle betale for eller returnere den ene af dem.
Jeg kan se at vi har haft gjort en undtagelse og tilbyder at sende en ny pakke afsted da der var gået yderligere 8 dage og pakken endnu ikke er leveret til dig. Du accepterer betingelserne om at hjælpe med at sende den ene retur hvis begge bliver leveret, uheldigvis ser min kollega ikke at det ene produkt er blevet udsolgt. Derfor får vi først sendt en ny den 10. april, og refunderer dig for den manglende vare efterfølgende. Vi har haft en snak på kontoret om vigtigheden ved at holde øje med ens sager og følge dem til dørs, så samme fejl forhåbentligt ikke sker igen.
Jeg kan se at den nye pakke er kommet godt frem, og vi håber at du er glad for produkterne.

Det vi skriver på vores hjemmeside er korrekt; vi har vores kunder i fokus og gør rigtigt meget (som måske ikke er så tydeligt udefra) for at vi plukker, pakker og sender ordre afsted hurtigst muligt. Vi gør altid vores bedste for at alle pakker der er blevet lagt inden kl. 16 bliver sendt samme dag, men det er ikke altid muligt for os, hvilket jeg kan se er sket med din ordre, da den er pakket dagen efter. Det beklager vi.
Den leveringstid som kan ses på hjemmesiden er et estimat vi har fået fra vores leverandører, da de normalt kan levere pakker inden for det tidsrum, fra de har modtaget den. Det sker også for langt størstedelen af de pakker vi sender. Der kan naturligvis ske uventede ting som gør, at pakken bliver forsinket, men vi ved at Bring altid gør hvad de kan for at levere så hurtigt de kan.

Det er virkelig uheldigt at der sker flere fejl med din ordre, både fra Brings og vores side, og vi er meget kede af det. Vi håber at du stadig har lyst til at handle hos os i fremtiden, hvor vi kan vise at det du oplevede med denne ordre er et særtilfælde.
Hvis der er andet vi kan hjælpe med må du endelig kontakte os, vi er klar til at hjælpe alle hverdage 9 - 16.
Vi ønsker dig en dejlig dag.
Mvh Malene

Super snabb leverans

Super snabb leverans, bland den snabbaste jag upplevt när jag handlat på nätet. Jag fick alla varor som jag beställt och jag är mycket nöjd med produkterna en till sak var att det gick att betala via Klarna. Kommer att handla mer inom kort.

26. maaliskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Hemsidan känns oseriös

Hemsidan känns oseriös, jättestort utbud men nästan allt är slut och verkar inte komma tillbaka. De flesta varor har dåliga/inga beskrivningar. leveransen gick dock jättesnabbt och smidigt.

5. maaliskuuta 2024

Hej Mickaela
Tack för din bedömning. Vi är glada att höra att din beställning kom fram snabbt.
Vi är dock väldigt ledsna att höra om detta får vår webbplats att verka oseriös. Det är verkligen inte vår avsikt och vi gör alltid vårt bästa för att ha alla produkter i lager till bästa möjliga priser, men det är inte alltid möjligt.
Om det är något specifikt du vill veta om vi har en uppskattning på är du välkommen att skriva till oss så kan vi kolla med vår inköpsavdelning.
Annars är det alltid möjligt att ange din e-postadress under produkten så får du ett e-postmeddelande när den finns tillbaka i lager.
När det gäller produktbeskrivningarna vill vi gärna höra varför du tycker att vissa av dem är dåliga. Om du vill mejla oss ett specifikt exempel skulle vi uppskatta det mycket, eftersom vi bara vill bli bättre på det vi gör.
Vi hoppas verkligen att du vill hjälpa oss att bli bättre och vi ser fram emot att höra från dig.
Ha en trevlig dag
Med vänliga hälsning Malene

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin