BEAUTYCOS.se Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fick en parfym som dessvärre kom med en defekt, inget problem, -Beautycos hanterade ärendet oerhört proffsigt och Godkände returen utan problem. Otroligt lag de fått ihop gällande kundservice med vä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Super snabb leverans, bland den snabbaste jag upplevt när jag handlat på nätet. Jag fick alla varor som jag beställt och jag är mycket nöjd med produkterna en till sak var att det gick att betala via... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kosmetiikkaliike
  2. Kosmetiikka ja hajuvedet

Yrityksen kirjoittama

Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.

Hyvä

Kaikki arvostelut

78 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Excellent!

Received my 1st order in a few days after payment.It came in a sturdy box, extremely well packed.I will definitely order from this site, i was extremely satisfied by their service.

5. toukokuuta 2025

Hi,

Thank you so much for your review and for sharing your experience. We look forward to seeing you again on our webshop!🌸

Snabbt och lätt med Instabox

Snabbt och lätt med Instabox. Hade det varit till dörren hade ni fått 5 stjärnor.

22. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se

Tack så mycket för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att se dig igen i vår webbshop!🌸

Saanut 4/5 tähteä

Lätt att beställa, en snabb leverans

Att beställa varor som jag behövde var mycket lätt. Det finns flera betalningsalternativ. Leveranser skär även till Instabox vilket är mycket bekvämt. Plus även för att det var en mycket snabb leverans. Beställde varor på tisdag och fick dem levererade till Instabox redan på torsdag samma vecka.
Den negativa sidan är att frakten är hög även om själva varan är liten och lätt. Dessutom tillkommer det en förpackningsavgift. Avgiften är liten men irriterande med tanke på den redan höga fraktavgiften. Det står på Beauticos webbsida att förpackningsavgiften är på 5 SEK på alla order. Men jag fick betala 7 SEK av en okänd anledning. Det är en försvinnande liten peng men det känns ändå tråkigt och sänker det totala intrycket. Därför en stjärna bort från bedömningen.

11. maaliskuuta 2025

Bra köpupplevelse

Bra produkt, bra pris, snabb leverans!

12. maaliskuuta 2025

Hej Per-Arne

Mange tak for din meget flotte anmeldelse, og for at du tager dig tiden til at skrive til os!

Det glæder mig meget at høre at din ordre kom hurtigt frem til dig, samt at du sætter pris på vores store udvalg og skarpe pris.

Jeg ser frem til hjælpe dig igen i fremtiden.

Du ønskes en rigtig god dag!

De bedste hilser

Saanut 5/5 tähteä

Allt var perfekt och snabt

Allt var perfekt och snabt! Tack

10. maaliskuuta 2025

Hej Nadya

Mange tak for din flotte anmeldelse, og for at du tager dig tiden til at dele din oplevelse med os!

Det glæder mig meget at høre at din ordre kom hurtigt frem til dig, så du hurtigt kunne få glæde af dine produkter.

Jeg håber at vi kan hjælpe dig igen i fremtiden!

Du ønskes en rigtig god dag.

Med venlig hilsen

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris och snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans.

2. maaliskuuta 2025

Hej Christel

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Jag är väldigt glad att höra att ditt paket kom snabbt så att du snabbt kunde börja njuta av dina produkter. Det gläder mig också att du uppskattar våra konkurrenskraftiga priser - vi jobbar alltid hårt för att ge våra kunder det bästa värdet.

Jag ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tveka inte att kontakta oss om det är något vi kan hjälpa dig med.

Ha en mycket trevlig dag!

Emma, ​​Beautycos

Saanut 2/5 tähteä

Har beställt en parfym därifrån

Har beställt en parfym därifrån, ingen mejl om order bekräftelse och får inte spåra mitt paket, stod att jag skulle fått mitt paket i tisdags men har fortfarande inte fått den och det känns inte tryggt.

27. helmikuuta 2025

Snabb leverans. Bra pris

17. helmikuuta 2025

Hej Monica,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Jag är verkligen glad att höra att ditt paket kom snabbt så att du kunde njuta av dina produkter utan att vänta. Det betyder också mycket för oss att du värdesätter våra konkurrenskraftiga priser – vi gör alltid vårt bästa för att erbjuda de bästa erbjudandena.

Jag ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Har du frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Önskar dig en fantastisk dag!

Emma, ​​Beautycos

the package arrived quickly

the package arrived quickly, and the items were exactly as advertised on the website :)

11. helmikuuta 2025

Hi Mari

Thank you so veru much for your great review!

I am pleased to hear that you have had a good experience by shopping with us. I hope I can help you again some time.

I wish you a great day.

Kind regards

Saanut 5/5 tähteä

Mitt paket kom två arbetsdag efter…

Mitt paket kom två arbetsdag efter beställning, super nöjd med mina köpt. Kommer handla mer hos er 😄

5. helmikuuta 2025

Hei Bonnie

Tack så mycket för din feedback! Vi är så glada att höra att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick snabbt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid nästa tillfälle!

Vi önskar dig en riktigt bra dag.

Saanut 1/5 tähteä

Får inget paket

Beställde ett paket för 3 veckor sen och enligt beautycos var paketet borttappat hos Instabox. Instabox hade fått paketet och pratade med Silje på deras kundtjänst som lovade att skicka ut ett nytt paket. 1 vecka senare har gått nu och ingen ny leverans bekräftelse har kommit så står jag utan paket ändå och inget svar. Känner mig grundlurad på 900kr och kommer inte beställa här igen. Riktigt dålig service!!

16. tammikuuta 2025

Bästa Isabelle

Tack för din feedback och telefonsamtalet - det betyder mycket för oss, då det ger oss möjlighet att lära oss och förbättra vår tjänst.

Vi är glada att kunna meddela att problemet nu har lösts med din vänlighet och vi hoppas verkligen att du överväger att ompröva din recension på Trustpilot och ge oss en ny chans. Din tillfredsställelse betyder verkligen mycket för oss och vi vill att alla våra kunder ska få en positiv upplevelse hos oss.

Vi har även tagit hand om situationen med Instabox och arbetar för att säkerställa bättre hantering från deras sida i framtiden. För att undvika liknande problem har vi den här gången skickat din beställning med en annan fraktmetod, så att du förhoppningsvis får en smidigare upplevelse.

Än en gång, tack för ditt tålamod och din förståelse - vi uppskattar det verkligen. Om det är något vi kan göra för dig, tveka inte att kontakta oss.

Ha en trevlig dag och vi hoppas få välkomna dig snart igen. 🌸

Vänliga hälsningar - BEAUTYCOS/Louise

Supersnabb service

Supersnabb service, mycket bra pris. Kommer handla igen.

20. tammikuuta 2025

Hej

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og priser.

Tak fordi du handlede hos os. Vi ser frem til at se dig igen
Du ønskes en rigtig god dag

mycket nöjd

13. tammikuuta 2025

Hej Daniela,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget at læse, at du har haft en god oplevelse, da du handlede hos os.

Vi håber på at du har lyst til at handle på vores webshop igen.

Hav en rigtig dejlig dag

Gick snabbt og bra 👍🏼

Gick snabbt og bra 👍🏼

10. tammikuuta 2025

Hej Ann,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at din ordre kom hurtigt frem og at du er tilfreds med din oplevelse.

Tak fordi du handlede hos os.
Vi håber på at se dig igen og ønsker dig en rigtig dejlig dag

Bra pris

Bra pris. Snabb leverans

12. tammikuuta 2025

Hej Monica,

Tak for din rigtig fine anmeldelse.
Vi er glade for, at din ordre kom hurtigt frem og at du er tilfreds med vores priser.

Tusinde tak fordi du handlede hos os.
Du ønskes en rigtig god dag

Saanut 4/5 tähteä

Rätt vara i rätt tid och säkert…

Rätt vara i rätt tid och säkert förpackat

18. joulukuuta 2024

Hej Mette,
Dejligt at høre at du har fået din ordre hurtigt.
Vi ønsker kun at være de bedste til det vi gør, og derfor vil jeg høre, hvad vi kunne gøre anderledes, for at du havde fået den bedste oplevelse, som overhovedet muligt?
Rigtig god dag til dig
Mvh Malene

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin