Fick en parfym som dessvärre kom med en defekt, inget problem, -Beautycos hanterade ärendet oerhört proffsigt och Godkände returen utan problem. Otroligt lag de fått ihop gällande kundservice med vä... Näytä lisää
Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Näytä lisää
Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde en dyr parfym, den skickar mejl 1 sep att dem har skickat iväg paketet till Bring och bring påstår att dem inte har fått något. Skickar dem 5 mejl, inget svar. Ringer dem och sitter i 30 m... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.
Klaregade 21 , 5000, Odense C, Tanska
- +46 40 668 85 06
- Webshop@beautycos.se
- www.beautycos.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Snabb leverans utan krångel
Snabb leverans utan krångel. Varorna motsvarade mina förväntningar.

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se
Enkelt och smidigt till rätt pris!
Mycket smidigt att finna rätt produkt på hemsidan, med bäst pris i jämförelse med konkurrenterna. Dessutom mycket snabb och smidig leverans! Det är andra köpet jag gör hos Beautycos, lika nöjd som första gången!

Bästa bomullspinnarna/topsen
För att dessa bomullspinnar har jag letat överallt och de var lätta att beställa och få flera olika leveranssätt.

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se
Bra priser snabb leverans super nöjd

Utlovar snabba leveranser
Utlovar snabba leveranser, men Har efter en vecka inte fått leverans besked än, och de svara inte på mejl jag skickade.

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se
snabb leverans och bra priser

Rekommenderar!
Pålitlig hemsida men äkta produkter till bra pris och snabb leverans till Sverige.

Är jättenöjd
Är jättenöjd! Har länge letat efter det jag ville ha och hittade det hos er. Dessutom snabb leverans!! Tusen tack 🤩

Snabb leverans till instabox
Snabb leverans till instabox. Lätt med betalningen.

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se
Enkelt att beställa och betala
Enkelt att beställa och betala.
Leveransen kom snabbt till Instabox. Inga problem alls!!👍👍👍👍👍

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se
Det är enkelt att beställa och betala…
Det är enkelt att beställa och betala och det var snabb leverans. Är nöjd med produkten då jag har testat den sen tidigare.

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se
Lätt att beställa och betala samt snabb…
Lätt att beställa och betala samt snabb leverans.

Vastaus yritykseltä BEAUTYCOS.se
The shipping was super fast!
The shipping was super fast! I loved the perfume so much! I am very satisfied with the product quality and I highly recommend this seller. Thank you!