Beauty and Style Arvostelua

1 929
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

5 stjerner er slet ikke nok🌟🌟🌟🌟🌟 Så hermed 5 mere til Nanna Frederikke Rasmussen fra Beauty and Style i Kolding. Ud fra det jeg forklarede, fik hun tryllet de smukkeste reflekser frem i mit hår... Näytä lisää

Behagelig og tryg stemning i de nye flotte lokaler. Er kommet hos beauty and style i mange år og går altid derfra tilfreds med behandlingerne. Får konsekvent lavet lashlift hos dem og de er super d... Näytä lisää

Super sød og dygtig behandler Amalie. Følte mig helt klart i trygge hænder, og Amalie var løbende meget fortællende omkring de forskellige faser i ansigsbehandlingen. Kan klart anbefales, og jeg ko... Näytä lisää

1. Hyvinvointikeskus
  2. Ihonhoitoklinikka
  3. Kampaamo
  4. Kasvohoito
  5. Kauneudenhoitoalan oppilaitos
  6. Parturikoulu

Beauty and Style, også kendt som International Training Academy, er mere end en uddannelsesinstitution; vi er en drømmefabrik for fremtidens kosmetologer og frisører. Med rødder tilbage til 1984 og med skoler i København, Odense, Kolding, Aarhus, og Aalborg, er vi dit springbræt til en strålende karriere. Vores uddannelser er Statsligt valideret på kvalifikationsniveau 5 (kosmetolog) og kvalifikationsniveau 4 (frisør). Hos os bliver du undervist af specialister indenfor hver deres fagområde. Vores underviserteam består blandt andet af professionelle kosmetologer og frisører til at varetage den praktiske undervisning i behandlinger, speciallæger i fag som anatomi, fysiologi og dermatologi, psykologer indenfor psykologi og etik og nogen af branchens førende eksperter indenfor ingredienser og virkestoffer i produkter. Vi har et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse. Mange har et studiejob indenfor branchen efter kort tid på skolen. Hvis du mod forventning ikke kan finde et job, så hjælper vi dig på vej med vores jobgaranti. Læs mere om jobgarantien på vores hjemmeside. Vi værdsætter din feedback og anvender den aktivt i vores undervisning med elever

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(1 929)

282 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super sød og dygtig behandler Amalie

Super sød og dygtig behandler Amalie.
Kan klart anbefales, og jeg kommer helt sikkert igen.

16. syyskuuta 2026

Maj og Beauty & Style, Copenhagen

Jeg havde en tid hos Maj, dd. ved Beauty & Style København. Det var en kæmpe oplevelse🫠 Jeg blev taget hånd om lige fra jeg kom ind af døren, til jeg landede i Maj’s stol. Følte mig velkommen lige fra start. Mit hår var langt trist og slidt, skiftende mellem krøller og glat. Jeg havde et AI foto med af en frisure jeg godt kunne tænke mig. Fik så meget god feedback undervejs, både af Maj, men også af underviser/superviser. Det er første gang jeg har prøvet at være i en undervisningssituation, men jeg blev guidet flot igennem:) Faktisk er mit hår aldrig blevet set på denne måde før!! Jeg er SÅ glad for resultatet- det er ikke sidste gang jeg besøger Beauty & Style Copenhagen, og så håber jeg at Maj har en ledig tid:) synes der mangler lidt baggrundsmusik mens man sidder i stolen, men det er da simpelthen også det eneste🤗

17. syyskuuta 2026

5 stjerner er slet ikke nok🌟🌟🌟🌟🌟

5 stjerner er slet ikke nok🌟🌟🌟🌟🌟
Så hermed 5 mere til Nanna Frederikke Rasmussen fra Beauty and Style i Kolding. Ud fra det jeg forklarede, fik hun tryllet de smukkeste reflekser frem i mit hår. Nanna er super dygtig med KÆMPE forventninger til hendes egen evner. Og disse blev 1000 gange indfriet i dag - tusind tak, er så glad
Der var en god og sjov stemning, og underviser Camilla guidede på en meget professionel måde💪🏻

14. syyskuuta 2026

God modtagelse

God modtagelse, dejlig stemning. Omhyggelig med hvordan man ønsker sit hår før de går igang. Opmærksom underviser, god vejledning og lydhør overfor eleven.

10. syyskuuta 2026

Altid god service og godt resultat

Altid god service og godt resultat! Totalt life-hack! 🤘🧌

9. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beauty and Style

Tusind tak! 🤘❤️ Et life hack ligefrem, det tager vi gerne med 😄 Nu må vi bare finde ud af, hvad der skal til for at snuppe den sidste stjerne næste gang ⭐😉

Nice clinic in the center of…

Nice clinic in the center of Copenhagen. Very sweat girls working there

7. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beauty and Style

Thank you so much for your lovely review ❤️ We’re so happy to hear you had a great experience with us. We hope to see you again soon ☺️

Har fået flere skønne behandlinger i…

Har fået flere skønne behandlinger i Kolding. Dygtige elever og på trods af at de er elever og under uddannelse, føles det ofte som helt professionelle behandlinger.

Eneste minus er at man ligger i rum med flere andre - det kunne være skønt hvis der kom nogle mindre behandlerrum - evt med glasdøre, hvis underviserne skal have mulighed for at se med under behandlingerne

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beauty and Style

Tusind tak for den skønne anmeldelse og de fine ord om vores elever ❤️

Vi forstår godt ønsket om mere private behandlerrum. Da vi er en skole, foregår behandlingerne dog i større rum, så underviserne kan følge eleverne og vejlede undervejs. Det er en del af vores skolemiljø og er også afspejlet i vores priser.

Vi er glade for, at du ellers har haft så gode oplevelser hos os ☺️

Fik foretaget en pedicure og havde…

Fik foretaget en pedicure og havde valgt den ydelse hvor man får lakeret neglene med en medbragt neglelak, da farven skulle passe til min kjole til et bryllup. Jeg fik de flotteste negle lavet af den søde og meget dygtige Ejla. Jeg oplevede endda at andre spurgte hende til råds i forbindelse med andre kunders behandlinger. Hun var lige så sød og venlig overfor dem der spurgte om råd. Hun må være en gevinst for skolen. Tak ☺️

4. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beauty and Style

Tusind tak for den dejlige anmeldelse ☺️ Hvor er det skønt at høre om din oplevelse med Ejla. Vi sørger selvfølgelig for, at de fine ord bliver givet videre til hende ❤️

God oplevelse

God oplevelse. Og resultatet blev fint.

4. syyskuuta 2026

Tak for din anmeldelse 🫶

Jeg har brug Beauty and Style i rigtig…

Jeg har brug Beauty and Style i rigtig mange år kun sige en god behandle.

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Beauty and Style

Tusind tak for de søde ord og fordi du har været kunde hos os gennem så mange år. Det sætter vi stor pris på ❤️