Bautik.dk Arvostelua

1 013
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Produktet - vinylklikgulv i super kvalitet !.. levering 💪 præcis som aftalt. Desværre havde vi ( vores fejl ) købt i forkert farve...kontaktede sælger, retur overhovedet ikke noget problem, super ve... Näytä lisää

Bedre sent end aldrig (sen anmeldelse)… Bestilte 2 nye døre i plastik - nemt på hjemmesiden - og med levering til aftalt tid! Levering med Brink - ikke nogen god oplevelse - se særskilt anmeldelse.... Näytä lisää

Kan varmt anbefale Bautik Vinder helt klart på pris/kvalitet og service. Efter en god telefonsamtale fandt vi den rigtige dør, der passede til vores ønsker. Indtastet på hjemmesiden og efter 2 dag... Näytä lisää

Havde bestilt to døre, som desværre ikke var på lager. Pengene var trukket fra min konto, men vi kunne desværre ikke finde døre, der passede. Ordren blev straks annulleret og pengene ført tilbage.

1. Ovitoimittaja
  2. ja myös
  3. Ikkunatoimittaja
  4. Lattiamateriaalit
  5. Ovikauppa
  6. Ovivalmistaja
  7. PVC-ikkunatoimittaja

Bautik.dk sælger plastdøre og plastvinduer samt Vinyl Klikgulv og Reoler. Vi sender til både Danmark og Sverige. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@bautik.dk eller +45 60623802

Erinomainen

(1 013)

115 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig levering

Hurtig levering . Men kunne ikke læsse mig til der kun var enkelt lås

26. heinäkuuta 2026
Bautik.dk-logo

Vastaus yritykseltä Bautik.dk

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering af din udhusdør.

Vi er til gengæld kede af, at du er skuffet over låsen. Det fremgår af produktbeskrivelsen på vores hjemmeside, at vores udhusdøre leveres med en 1-punktslås, men vi tager naturligvis din feedback til os. Vi vil kigge på, om vi kan gøre informationen endnu mere tydelig, så vi kan undgå lignende misforståelser i fremtiden.

Hvis du har spørgsmål til døren, eller hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du meget velkommen til at skrive en mail direkte til mig på pbj@bautik.dk.

Med venlig hilsen,
Per - Medejer

Mine varmeste anbefalinger 🙏🙏🙏

Bedre sent end aldrig (sen anmeldelse)…
Begge døre var skramlede og vores fortrappe var med skade på en klinke… Kontakt samme aften til Bautik med svar efterfølgende dag: “Det ser ikke godt ud. Jeg sender 2 nye døre til dig.” Og med passende refusion for skaderne på trappen inkl. 2 monteringssæt UB! Ansvarsbevidst og god service 🙏 Omlevering med DSV godt fastgjort på EU-palle 💪

20. elokuuta 2025

Kan varmt anbefale Bautik

Kan varmt anbefale Bautik
Vinder helt klart på pris/kvalitet og service.
Indtastet på hjemmesiden og efter 2 dage er døren leveret.
Klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️stjerner herfra

15. heinäkuuta 2026

jeg køber en dør som ikke kan monteres…

jeg køber en dør som ikke kan monteres fordi dørkarmen er for blød og dårlig samlet til at montere, dette finder jeg så ud af når jeg begynder at montere døren, døren knækker samling i dørkarmen, så jeg må opgive. Når jeg så beklager mig til Bautik, får jeg et spørgsmål om( hvorfor monterer du døren når den er så dårlig) mit svar til Bautik er, jeg fandt først ud af hvordan døren var efter at jeg prøvede at montere den. så alt i alt en dårlig oplevelse.

1. heinäkuuta 2026
Bautik.dk-logo

Vastaus yritykseltä Bautik.dk

Hej Samuel

Tak for din tilbagemelding. Vi tager altid den slags oplevelser alvorligt og vil gerne se på sagen sammen med dig.

Da du kontaktede os, bad vi om et par billeder af den beskadigede karm, så vi kunne vurdere, hvad der var sket. Dem har vi desværre endnu ikke modtaget, og vi vil meget gerne have dem, så vi kan komme videre med sagen.

Vi skal samtidig nævne, at det ikke er en problemstilling, vi normalt oplever. Vores døre er bygget med en U-stålprofil hele vejen rundt i både ramme og dørprofil, hvilket gør konstruktionen strukturelt stærk, også under montering. Netop derfor vil vi gerne se billederne – så vi kan forstå, hvad der er gået galt i dit tilfælde.

Du er meget velkommen til at sende dem til info@bautik.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Med venlig hilsen
Per - Bautik