Jeg bestilte et 96 Ah Exide AGM batteri til en Mercedes dieselbil, mandag d. 16/2 og modtog batteriet tirsdag d. 17/2. Godt emballeret og det krævede i øvrigt ikke opladning før montering. Efter mo... Näytä lisää
Jeg bestilte et laptop batteri, som desværre kom defekt. De sendte hurtigt et nyt og således det defekte kunne sendes tilbage også. Desværre nåede batteriet ikke at komme til jeg skulle bruge det, i... Näytä lisää
Købte batterier til Mus og tastatur. Batteriet til musen kunne ikke holde strøm i mere end 3-4 timer... Batteriet til tastaturet stemte ikke overens med deres navn/beskrivelse og passede dermed ikke i... Näytä lisää
Det nye batteri virker perfekt og vores robot støvsuger kører som spritny igen! Vi vil købe et batteri mere til vores ældre støvsuger også af samme model. Det første batteri vi modtog virkede ik... Näytä lisää
batteri-butik.dk - Billige batterier til alt elektrisk udstyr. Bærbar, værktøj, kamera og meget mere. Desuden har vi et meget bredt udvalg af reservedele til bla. Robotplæneklippere fra Husqvarna, Gardena, Stiga, Worx og mange andre mærker. Som noget nyt, har vi også reservedele, kileremme og knive til Havetraktorer, og plæneklippere.
Industriparken 31, 7400, Herning, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
God kundeservice
Købte et batteri til min gamle iPod Nano.
Leverandøren havde desværre glemt at sende skruetrækker og skilleværktøj med.
Henvendelsen til supporten blev besvaret med det samme, og et par dage efter modtog jeg resten.

Vastaus yritykseltä Batteri Butik
Manglede et batteri til hundes halsbånd. Ringede til kundeservice og fik god vejledning til at finde det rigtig batteri og modtog det dagen efter
I ordered a battery described as compatible with my laptop - it turned out to be out of stock, I haven't heard from the company until I reached out to them 2 months later. When it finally arrived, it didn't match the description and certainly wasn't anywhere near the model.
I experienced awful customer service while trying to resolve the issue, the man was obnoxious and refused to own to the company's mistake saying he's sorry I didn't check upon ordering - it is my mistake indeed to trust that a company trading in batteries knows their product and not checking it to the detail. In the end I wasted 3 months, had to deal with irritating employee and have to send the battery back at my own expense.
The company seems to know very little about their trade and basic customer service - DO NOT RECOMMEND.

Vastaus yritykseltä Batteri Butik
Fik leveret nyt batteri til min laptop 2 dage efter bestilling. Min PC kunne ikke genkende batteriet(var PC-fejl). På trods af ferie meget venlig tlf. support og behandling af sagen. Returnering af batt. og af betaling helt uproblematisk. Super behandling
Bestilte nyt batteri til min bærbar. Varen er i orden og fungerer som den skal. Leveringen er super hurtig, og jeg kunne afhente min pakke i pakkeshop dagen efter bestilling. Det bliver ikke meget bedre - tak :)

Vastaus yritykseltä Batteri Butik
Batteriet lå hos pakkeshoppen inden der var gået 24.
Stort udvalg af vare gode priser og super kundeservice
Det tager kun et øjeblik at finde og bestille de varer man mangler
Hjelpsom ved og finde ud af hvad batteri jeg skul have til min pc !:)
Købte et nyt batteri til min samsung galaxy xcover 3 og den virker fremragende! Den kostede mig kun 139 kr.
Langt billigere end at skulle ud og købe helt ny telefon! Pakken kom også hurtigt.
Jeg fik mit nye batteri til min laptop på rekordtid, bestilte mandag morgen, og kunne hente i NV foto næste formiddag. Super.
Batteriet var lidt stort og lidt eksponeret, men Batteriebutikken sparede ikke på den solide emballage der her var nødvendig omkring originale emballage.
Super oplevelse
Helt super service / vejledning fra Claus i forbindelse med køb af et AGM bilbatteri. Vh. Lene
Professionel vejledning, gode priser og hurtig levering hver gang. Jeg vil stærkt anbefale batteribyen.
Efter dårlige erfaringer med at købe uoriginale batterier til min Hilti bore-/skrue-maskine hos andre forhandlere, fik jeg på forespørgsel en god og nuanceret forklaring på denne problematik af Claus fra batteri-butik.dk, med forsikring om fuld returret såfremt et købt batteri viser sig ubrugeligt.
jeg er så godt tilfreds jeg bestilte mine varer den 30 December og de er allerede ankommet idag, produkterne jeg bestilte var BLM batterier til mit kamera og de er upåklageligt, godt forsejlet i kassen effektivt og hurtigt, ikke sidste gang jeg bestiller fra jer
tak skal i have 😄
Havde brug for hjælp til at finde to batterier til ps4 controler. De to batterier havde samme model nr. men havde forskellige stik, jeg skulle bruge en af hver så jeg ringede, fik nu hurtig og super god hjælp så jeg kunne bestille med de rigtige varenumre.
Super godt!!!! og med garanti ikke sidste gang jeg handler her!!!!

God oplevelse.
Har handlet hos batteribyen.dk flere gange og det har altid været en god oplevelse.
God webshop og hurtig levering.
Kan varmt anbefale denne shop.