Super snelle service! Ik had 3 achter hoofdsteunen voor mijn peugot besteld.Binnen 24 uur had ik ze al binnen en zien er als nieuw uit.Als ik iets nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen.uitstekend... Näytä lisää
Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Das Steuergerät für die elektrischen Schiebetüren meines Peugeot 1007 wurde sehr schnell und zuverlässig geliefert. Auch war Bart Ebben das einzige Unternehmen, das ein solches Ersatzteil für ein so s... Näytä lisää
Ondanks een foutieve aankoop van mijn kant zijn de zorg, ondersteuning en service van BART EBBEN in het algemeen, en van MARTIJN en BART jr. in het bijzonder was het buitengewoon. Ik raad de website... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions
Sluisweg 18, 6581 KA, Malden, Hollanti
- www.bartebben.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Snelle levering van vier stalen velgen…
Snelle levering van vier stalen velgen voor mijn Citroën Nemo. Keurig verpakt aangekomen. Voor een m.i. goede prijs.
M.v.g. Louis

Website niet optimaal, kosten
De website liet in eerste instantie niet toe om het product te laten verzenden. Daarna moest er 24 euro aan verzending betaald worden. Tip: maak er transport-en handlingskosten van, dat valt voor de particulier wat beter.
Let wel, product was prima en de prijs voor het product ook. Ebben is wat mij betreft een betrouwbaar bedrijf.

Aanrader
Goede prijs, goede en heel vriendelijke communicatie, snelle verzending en deftig ingepakt.

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Makkelijk bestellen en snel in huis.

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Juiste product en snelle afhandeling
Juiste product en snelle afhandeling. Correct bedrijf!

Top bedrijf
Zoals altijd correcte afhandeling….
Ook bij retour en verzending van een nieuw onderdeel…. 1 telefoontje of een mailtje en het word direct geregelt.
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar onderdelen.

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Één herl goede service moet ik zeggen…
Één herl goede service moet ik zeggen snelle service en goede delen ben herl tevreden van jullie

2e hands HD pomp met roest maar werkt goed
Ik had een 2e hands hydraulische pomp besteld, de foto's waren niet héél duidelijk. De pomp was best nog wel verroest duys eerst optisch opgeknapt. Sinds vanmiddag zit deze in de auto en werkt als een zonnetje !

Altijd correcte onderdelen
Schakelblok ruitophaler veilig verpakt,nieuw en véél goedkoper dan bij de merkverdeler snelle levering!
Thnx

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Snel verwerkt en snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot
Zeer goeie service en vlugge afhandeling

Recent 2 x een bestelling gedaan
Recent 2 x een bestelling gedaan, overzichtelijke zoekfunctie en een supersnelle levering

aankoop
niets te zeggen product goed ontvangen en zeer snel en alles in zeer goede staat