Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle service! Ik had 3 achter hoofdsteunen voor mijn peugot besteld.Binnen 24 uur had ik ze al binnen en zien er als nieuw uit.Als ik iets nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen.uitstekend... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Das Steuergerät für die elektrischen Schiebetüren meines Peugeot 1007 wurde sehr schnell und zuverlässig geliefert. Auch war Bart Ebben das einzige Unternehmen, das ein solches Ersatzteil für ein so s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks een foutieve aankoop van mijn kant zijn de zorg, ondersteuning en service van BART EBBEN in het algemeen, en van MARTIJN en BART jr. in het bijzonder was het buitengewoon. Ik raad de website... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Autonosien myynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Makkelijk onderdelen vinden.

Makkelijk onderdelen vinden.
Prima service. Perfecte bezorging.

3. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste FJ, dankjewel voor deze mooie review! Heel veel rijplezier met jouw onderdeel! Groeten van Bart

Raamschakelaar voor Peugeot 307 Break

Een raamschakelaar voor een Peugeot 307 break uit 2005 besteld.
Snelle bevestiging dat de bestelling gelukt was en onderweg. Goed verpakt aangekomen en alles tegen een prima prijs. Alles werkt weer tiptop!

2. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Paul, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Veel rijplezier! Groeten van Bart

Snel en vlot geleverd

Snel en vlot geleverd, veilig verpakt.

27. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Mallants, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Om 4 uur 's middags besteld

Om 4 uur 's middags besteld, volgende dag in huis. Onderdeel nog niet gemonteerd, maar ziet er goed uit.

26. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste John, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Veel rijplezier! Groeten van Bart

Uitstekend.

Overzichtelijke website en zeer snelle levering.

25. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Reinderd, dankjewel voor dit mooie compliment over de website en onze levering! Dankjewel namens het hele team, en vooral onze webdesigner!

Saanut 5/5 tähteä

onderdelen zijn goed worden snel…

onderdelen zijn goed worden snel geleverd en juist verpakt

4. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Linda, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Saanut 5/5 tähteä

Netjes en duidelijk werkwijze product…

Netjes en duidelijk werkwijze product snel geleverd, ondanks dat het niet het juiste product was voor mij ook snelle retour

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Marco, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Snelle reactie.

Snelle reactie.
Correct Verzonden

4. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Janny, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Super geregeld

Super goed geholpen door de medewerkers top bedrijf

27. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Marcel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Prima

Prima, verder geholpen.
Aanrader!

25. toukokuuta 2023

Beste Toon, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf! Groeten van Bart

Saanut 5/5 tähteä

Snelle afhandeling en levering van een…

Snelle afhandeling en levering van een gebruikt, maar kwalitatief goed product!

31. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Camillo, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf! Groeten van Bart

Saanut 5/5 tähteä

Het juiste onderdeel en mooi op tijd…

Het juiste onderdeel en mooi op tijd geleverd,

31. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Daniel, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf! Groeten van Bart

Saanut 5/5 tähteä

Alles goed geregeld en duidelijk.

Alles goed geregeld en duidelijk.

Gereviseerd onderdeel gekocht werkt perfect.

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Niels, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf! Groeten van Bart

Saanut 5/5 tähteä

Correcte en snelle levering,goed…

Correcte en snelle levering,goed werkend onderdeel.
Ik ben uitermate tevreden

Vastaus yritykseltä Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Christian, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf! Groeten van Bart

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin