Meget nedslidte og uhygiejniske toilet og badeforhold. Yderlige for ikke at tale om deres kemisk toilet som mere eller mindre bare er et hul i jorden. Der forefindes dog vand og sæbe men ingen papir b... Näytä lisää
Glamping/kanotur Super god service, venligt og imødekommende personale. Hyggeligt at få historien med om baggrunden og årsagen til navnet Bamsebo. Vi havde valgt hele pakken, incl afhentning af... Näytä lisää
Netop hjemvendt fra Glamping Kanopakketur ved Bamsebo Camping. Udover fantastisk vejr, så var hele pakken eminent lige fra vores lækre Glamping telt til det hyggelige kanotur som var rigtig hyggelig!... Näytä lisää
Ingen indformation om åbningstider, skulle spille minigolf som en sjov aktivitet på min fødselsdag men kom ud til en lukket dør. Alt i alt en dårlig oplevelse😡
- Virkistys- ja lomaleirit
- ja myös
- Kotimajoitus
- Loma-asunnon vuokraus
- Loma-asuntopalvelu
- Matkatoimisto
- Mökki
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bamsebo er - en rolig familieplads beliggende i skøn natur direkte ned til Gudenåen. Bamsebo giver sjælen fred og ro - men der er samtidig masser af muligheder for en aktiv ferie for både børn og voksne.
Hagenstrupvej 28, 8860, Ulstrup
- www.bamsebo.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kommer gerne igen
Mine rejsefæller har været her mange gange, men det var min første tur til denne velfungerende campingplads, hvor man også kan leje forskellige typer hytter, telte og campingvogne. Gode faciliteter, selvom der er tegn på slid, fx trænger fælles grillene til en overhaling. Vi tog en hytte med direkte udsigt over Gudenåen, og nød godt af den fantastiske beliggenhed. Der var venlig og hurtig service da et par småfejl i hytten skulle repareres. Vi lejede kanoer som blev leveret ved Tangeværket, så vi kunne sejle hjem igen til Bamsebo. Dejlig afslappet ferie uge.
Fantastisk campingplads
Jeg er overrasket over at se mængden af dårlige anmeldelser af Bamsebo. Vi har camperet der to gange i flere dage, og det er altid helt i top. Ejerne er lune og hjælpsomme, og pladsens beliggenhed ned til åen er helt unik. Faciliteterne er rene og velholdte, og vores børn elsker legepladsen og klappegederne, og der er altid en helt særlig stemning og magi på Bamsebo. Vi kommer helt sikkert tilbage igen og igen.
Fantastisk oplevelse på bamsebo…
Fantastisk oplevelse på bamsebo campingplads! Vi er blevet taget super godt imod og har haft et kanon lækkert ophold i pladsens mest luksuriøse glamping-telt. Fed indretning i teltet, skøn seng at sove i, smuk udsigt udover grønne marker og med aftensolen på den lækre store træ-terrasse! Vi var på en fantastisk smuk og idyllisk kanotur på Gudenåen i 3,5 timer - hvor der var sørget for en super fin picnic-kurv til turen med god frokost, frisk frugt, vand, vin og rød- og hvid-ternet dug! Det gjorde hele oplevelsen helt speciel! Alt i alt en helt kanon oplevelse på Bamsebo Campingplads, hvor både den afslappede “gør-det-selv”-ferie er kombineret med en yderst luksuriøs oplevelse! Det er ikke sidste gang, at vi besøger Bamsebo’s glamping-telte og tager et smut på Gudenåen! Vi takker mange gange for denne gang :-) Mvh Christoffer & Katrine
En støjfuld nat
Under kanotur på gudenåen overnattede vi på Bamsebo, som ikke alene var langt det dyreste sted vi har overnattet på turen, men også det med de dårligste faciliteter. toileter og bad var ikke særligt pæne, og man skulle selvfølgelig betale for badet. Desuden var der intet fællesrum / opholdsstue, hvilket gjorde opladning af elektronik vanskeligt (man kunne selvfølgelig betale sig til sikker opladning). Langt det værste var dog larmen:
Da vi ankom fik vi af vide at der var en gruppe teenagers som nok ville larme, og vi blev anbefaldet at lægge os så langt væk fra dem som muligt.
Det viste sig dog at der var 2 andre grupper som larmede meget mere end teenagers'ne, og larmen blev ved til langt ud på natten, uden indblanding fra campens personale. Det forbløffer mig at man er opmærksom på de larmene grupper, og stadig intet gør for at holde roen om nattten.
Skøn oplevelse
Kanotur på Gudenåen, luksustelt på Bamsebo Camping og ikke mindst super vejr gjorde, at vi havde en fantastisk oplevelse - Det kan anbefales!
Bamsemor og bamsefar var flinke, serviceminded og alt det praktiske fungerede upåklageligt.
Vi kommer nok igen :o)
Træls modtagelse på Bamsebo
Ankom med Bamsebos kanoer til Bamsebo. Her blev vi modtaget ejeren der i bestemt toneleje forklarede at pagajerne skulle lægges i kanoerne og ikke i skuret!! - Velkommen - Dårlig start med en sur modtagelse. Vi havde oven i købet lagt pagajerne i kanoerne som beskrevet på ankomstskiltet og hængt veste op til tørre i størrelsesorden - vi ville bare aflevere vores ekstrapagajer...hmmm - Nå, alle kan vel ha en dårlig dag.
Herefter skulle der pakkes telt og grej ud for 5 familier. Men hov - folk der ikke bor i campingvogn eller hytte må ikke køre stille ind med bilen og læsse deres grej af og liste bilen ud igen? Underlig forskelsbehandling, når de andre høvler ind og ud af pladsen??
Herefter gik turen frem og tilbage med én af campingpladsens 2 små trækvogne indtil grej fra alle 5 familier var på plads - det tog sin tid og stemningen dalede en del. Næste morgen kunne vi så bruge lige så lang tid på at slæbe hele læsset ud igen.
Under hele det korte ophold blev vi kun mødt med regler og sure miner af ejerne. Alt i alt en æv-oplevelse og det bliver vist ikke Bamsebo næste år!
Opskriften på dårlig service
Vi er en flok gutter, der hvert år er på kanotur med efterfølgende overnatning på Bamsebo, men i år blev den sidste. Man føler sig ikke velkommen på Bamsebo og her har både bamsemor og far en del at arbejde med. Når man skal ned på pladsen, foregår det med trækvogne hele to styk til så mange - flot!! Skal man låne en rist til ovnen, er det med bilnøglen som pant - flot! Når børnene er oppe i butikken er det med ordene "..man ser med øjnene ikke fingrene" -flot! Så alt i alt - hvis man vil mødes med mistillid og dårlig service, så er Bamsebo stedet at tage hen.