Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Glamping/kanotur Super god service, venligt og imødekommende personale. Hyggeligt at få historien med om baggrunden og årsagen til navnet Bamsebo. Vi havde valgt hele pakken, incl afhentning af... Näytä lisää
Ingen indformation om åbningstider, skulle spille minigolf som en sjov aktivitet på min fødselsdag men kom ud til en lukket dør. Alt i alt en dårlig oplevelse😡
Yrityksen tiedot
- Virkistys- ja lomaleirit
- ja myös
- Kotimajoitus
- Loma-asunnon vuokraus
- Loma-asuntopalvelu
- Matkatoimisto
- Mökki
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bamsebo er - en rolig familieplads beliggende i skøn natur direkte ned til Gudenåen. Bamsebo giver sjælen fred og ro - men der er samtidig masser af muligheder for en aktiv ferie for både børn og voksne.
Yhteystiedot
Hagenstrupvej 28, 8860, Ulstrup
- www.bamsebo.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Meget nedslidte og uhygiejniske toilet…
Meget nedslidte og uhygiejniske toilet og badeforhold. Yderlige for ikke at tale om deres kemisk toilet som mere eller mindre bare er et hul i jorden. Der forefindes dog vand og sæbe men ingen papir blot et skilt hvor der står papir tom, er i restordre. Virker som om ejerne bare er ligeglade og lader det hele stå til, bare der kommer folk og putter penge i kassen. En af de små legepladser er fyldt med jordbier, hvilket ejerne også er klar over, men ikke handler på. Vi kommer IKKE igen
Ingen indformation om åbningstider
Alt i alt en dårlig oplevelse😡
Bamsebo Camping, skøn plads, ringe servicebygninger
9 dage på Bamsebo i perioden 29/7-7/8-25.
Fantastik og velholdt plads i yderst smukke omgivelser, ned til Gudenåen.
Der er gå- og cykleafstand til Ulstrup, hvor det er muligt, at handle i deres velassorteret Brugs.
Med et par gode vandrestøvler anbefales det at gå på trækstien, der løber langs gudenåen (Silkeborg-Randers 76 km). En utrolig smuk oplevelse, hvor det er muligt, at gå den afstand man selv ønsker.
En kanotur er en selvfølge, uanset om man er nybegynder eller øvet.
I perioden vi var der var der stort set ingen gæster, hvilket overraskede os meget og dog...
Ved indkørslen til campingpladsen blev vi mødt af et skævt og falmet Bamsebo-skilt samt 3 meget falmet og slidte Bamsebo-flag.
Bamsebos servicebygninger og sanitære forhold var en total katastrofe og noget det værste vi nogensinde har oplevet. De var total nedslidte møgbeskidte, fugtige og fyldte med skimmelsvamp. Vi opleve dage, hvor der slet ikke blev gjort rent og observerede en skraldespand i et baderum, der ikke blev tømt i de 9 dage vi var der.
Baderummene ifb. med swimmingpoolen var i lige så ringe stand, hvis ikke værre. Vi benyttede på intet tidspunkt poolen i vores ferie, på grund af den meget tvivlsomme hygiejne. Arealet omkring poolen var ellers ganske pænt.
Da vi ankom og konstaterede de ringe servicebygninger og sanitære forhold, var vi klar til at forlade pladsen, men ved booking var opkrævet det fulde beløb, der ikke kunne tilbagebetales, uanset årsagen. Vi valgte derfor at blive og få det bedste ud af det.
Ved afrejse nævnte vi de ringe servicebygninger og sanitære forhold til lejerchefen Steen. Han tilkendegav, han fuldt ud var bekendt med forholdene, dog uden at yde os kompensation. Han luftede tanken om, at han havde planer om at bygge en helt ny servicebygning inden for et år eller to.
Vi vil gerne anbefale Bamsebo Camping, men hvis de sanitære forhold og ordentlige servicebygninger er vigtige for jer, så gør jer selv den tjeneste, at undersøge (gerne med billeddokumentation) om den nye servicebygning er klar til brug.
Fantastisk weekend, super pæne og rene omgivelser.
Vi brugte kun hytter og glamping, hele familien,
fantastisk sted.
Ikke for stort, men der var stadig det hele og lidt til.
Super kano tur, gode legepladser, fin ny paddle bane og godt minigolf.
Og bedst af alt, stedet er rent og pænt, up to date, og meget godt styret.
Tak for et godt ophold.
Vi har lige holdt en skøn…
Vi har lige holdt en skøn familieweekend på Bamsebo Camping. Den dejligste plads med masser af imødekommenhed og venlighed.
Gode faciliteter for børn.
De smukkeste omgivelser.
Vi kommer helt sikkert tilbage
Vi har været på kanotur her 2 gange
Vi har været på kanotur her 2 gange. Med 3 års mellemrum. Der er et hyggeligt sted, med en fantastisk udsigt fra glampingteltene. Ungerne elsker legepladsen, og der er pool til de varme dage. Kanoturen er super hyggelig, alt er ordnet og lige til at gå til.
Familie Camping på Gudenåen på Bamsebo…
Familie Camping på Gudenåen på Bamsebo Campingplads er en super oplevelse, god service dejligt værtspar og mega sød pige i kiosken hun hjalp mig med indpakning af fødselsdagsgave, tak for en super oplevelse med gode faciliteter for børn 🎁❤️🛶⛺️
OH My 😳
9 +3(gæster) personer 6-70 år og 1 hund i 5 prs hytte på camping med telt på Gudenåen. 🙈⛺️🛶
Mange kraftige regnbyer, kaos, vådt alting+ hund, strålende solskin, smuk natur, heldags regn, terning spil, nærvær på tværs af generationer, fælles spisning, mere regn, forventningsafstemning, 10 års fødselsdag, 🇩🇰 🎂 kærlighed, overskud, pool i regnvejr, våde håndklæder, -giver livet dig citroner, lav limonade🍋🍹
Camping med familien, med alle de skærmysler det nu indebær. 🥳🙈🌞Vi er jo mange generationer(3) med alle vores særheder og personligheder og det går oftest op i en højere enhed og fællesskab, og det er så ærligt og blottet, at filmen til tider knækker, men vi finder tilbage til hovedvejen. Der hvor vi VIL hinanden🙏🏻❤️ og livet giver mening 🌞 Jeg glæder mig til næste gang.
Tak fra hytte 6.
Smukt sted, men alt for meget fest om natten
Stedet i sig selv ligger dejligt og har udemærket faciliteter.
Desværre var det én stor abe fest om natten, som bød på larm, skrig og meget højt musik. Det var virkelig ubehageligt selvom vi lå i ok afstand til fest området.
Dårlig stil og dårlig service.
Når man både har en hjemmeside og en facebookside hvor man reklamerer med åbningstider er det for dårlig når man kommer frem de har sat en seddel på døren lukket. Selv om vi fik fat i camping mutter og spurgte så var lukket lukket og det var der ikke noget at gøre ved.
Dårlig stil og dårlig service.
Vi er en stor flok der kommer her hvert…
Vi er en stor flok der kommer her hvert år i pinsen, både børn og voksne og det er altid en god oplevelse.
Tak for besøget...
Jeg henvender mig d. 20 til bamsebo camping om leje af en fælleshytte. Bamsebo fortæller at den er LEDIG og at vi er velkommen til at komme ud og se stedet. Vi aftaler en dag og ankommer d. 27 for at se lokalet, hvor efter vi får af vide at det nu er lejet ud den weekend som jeg egentlig har spurgt ind til. Når man køre så langt for at se et sted man evt. ville leje burde man som plads vende retur om at stedet er udlejet i den periode man har efterspurgt på. Tak for besøget...
God campingplads lige ned til Gudenåen
Overnatning fra torsdag til søndag - i 4 og 5 pers.hytte. Dejlig campingplads lige ned til Gudenåen. Fine toiletforhold og godt fælles køkken 👍 vi lejede 4 kanoer og det fungerede perfekt.
Ophold på Bamsebo
Fantastisk oplevelse. Fantastisk sted og omgivelser og der mangler intet på stedet. Det var første gang min familie og jeg var der og vi var så tilfreds med stedet. Super hyggelig område og pladsen havde det hele så ens børn kedet sig slet ikke. Det er bestemt ikke sidste gang vi er kommet derhen!!! Men en lille bitte minus var badet som godt kunne trænge til nye bruser så forhåbentlig vil dette blive opgraderet ellers intet dårligt at sige om stedet.
Vi ses næste år 👍✌️💪
Vi har været 5 dage i hytte på Bamsebo…
Vi har været 5 dage i hytte på Bamsebo Camping i uge 30, 2023.
En skøn uge på en skøn camping plads.
Ikke alt er nyt, men alt er virkelig pænt og meget ordentligt.
Pladsen er super pæn!
- og servicen er i top.
Tingene og pladsen er velholdt og legepladsen er super til børn i alle størrelser.
De varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk beliggenhed, men meget larm
Vi har haft en fast plads med vores campingvogn i foråret. Pladsen ligger utrolig smukt og der er utroligt smukt udover Gudenåen. Der er pool og minigolf, samt selvfølgelig pladsen store trækplaster: Kanoer. Legepladsen har svævebane, trampoliner og gederne var en stor fornøjelse for børnene.
Der ligger en del hytter på pladsen. Desværre kan jeg konstatere, at det tiltrækker en del festglade folk, som larmer i en grad, som aldrig var blevet accepteret i et villakvarter eller en lejlighed, så derfor booker de Bamsebo....! Trods påbudet om ro kl. 23, så bliver det slet ikke opretholdt af hverken pladsens ejere eller gæsterne. Fra Pinsen og frem til afslutning på sæsonen var der festivalstemning næsten hver fredag og lørdag. Det er ærlig talt temmelig drænende at skulle være sur, tvær og gammel ved midnat og bede diverse hytter skrue ned for Soundboksen, så ens børn og ikke mindst sig selv, har en fair chance for nattesøvn.
Vi klagede et par gange til pladsens ejere og blev informeret om, at det var forventeligt, når der var kanoudlejning (?!).
Rengøringen har svært ved at følge med, når der er mange gæster på pladsen. Jeg forventer ikke at toiletterne er sterile, men det kan gøres bedre.
Festplads fremfor familieplads
Har haft en forårsplads i år og er ikke imponeret. Toiletter og bad er ofte beskidte, og især når der er mange mennesker på pladsen, har de svært ved at følge med.
Da sommeren og solen kom, har der været fest og glade dage til langt ud på natten stort set hver weekend. Selvom der i reglerne står, at der skal være ro kl.23:00, tager ejerne ikke ansvar for at stoppe festen.
En enkelt weekend kommer der åbenbart hvert år en kæmpe gruppe af mennesker, der fester det meste af natten. Dette kommunikeres ikke ud på forhånd til fastliggerne. Kommunikationen med ejerne er i det hele taget meget sparsom og ikke særlig imødekommende.
Pladsen sælger sig på at være en familieplads, og selvom ungerne har hygget sig vældigt på legepladsen, har der været alt for mange weekender, hvor larmen har gjort det umuligt for dem at falde i søvn.
Vi kommer ikke igen.
Glamping/kanotur
Glamping/kanotur
Super god service, venligt og imødekommende personale.
Hyggeligt at få historien med om baggrunden og årsagen til navnet Bamsebo.
Vi havde valgt hele pakken, incl afhentning af bil og pinickurv begge dage. Vejret var med os, så to super smukke, rolige, og hyggelige dage i kano, med derefter ophold i glamping telt.
Dejligt at der var adgang til pool (selvom det var koldt), og inkluderet et spil mini golf, det gjorde kun oplevelsen bedre.
Vejret tillod 2 skønne aftener udendørs med grillet mad.
Så Bamsebo, tak for et hyggeligt anbefalelses vældigt ophold.
Fremragende campingplads
High Five…
Netop hjemvendt fra Glamping Kanopakketur ved Bamsebo Camping. Udover fantastisk vejr, så var hele pakken eminent lige fra vores lækre Glamping telt til det hyggelige kanotur som var rigtig hyggelig! Sidst men ikke mindst stor high five til personalet på pladsen som var meget venlige, kompetente og servicemindede. Vi kommer igen!
Vi havde bestilt en luksus hytte
Vi havde bestilt en luksus hytte, der bestemt ikke var meget luksus over, den virkede også slidt og rengøringen var der kørt meget let henover, desuden stod der affald udenfor hytten da vi ankom, de er nok nød til snart at renovere hytter og faciliteter , hvis de vil have folk til at blive ved med at komme der, man forventer også at det er bare lidt luksus når man betaler så meget for en hytte (2000kr). Men ellers er det et rigtig hyggeligt sted pladsen ligger , så det er rigtig synd at de ikke gør mere ved standarden.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.