Baker Ross Nederland Arvostelua

8 108
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Was goede levering en alles goede kwaliteit. We hadden een grote bestelling nodig voor vakantie bijbelweek en ik heb hier alles gevonden. De prijs verhouding is soms nog goedkoper dan action. Ik ga hi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestel geregeld wat voor mijn gastouderopvang voor knutselactiviteiten. Leuke spullen voor een leuk prijsje. Laatst schudbollen besteld 2 van de 12 waren beschadigd. Heb contact opgenomen, binne... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De producten zijn naar wens en wat we hoopte. Maar de bezorging waardeloos. Het heeft lang geduurd voor het pakket arriveerde. Een week lang zou hij volgens GLS elke dag bezorgd worden. Maar helaas... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Levering was redelijk snel. Pakketjes zijn heel leuk, al is het wel wat onstevig materiaal is. Uitleg helder, ook voor kleintjes. We hebben zeemeermin sleutelhangertjes gemaakt. Helaas zaten de helf... Näytä lisää

1. Askarteluliike
  2. Taidetarvikeliike
  3. Pelikauppa

Tietoja yrityksestä Baker Ross Nederland

Yrityksen kirjoittama

Kunst & Knutsels Knutsel activiteiten Speelgoed Aanbiedingen Neem contact met op

Inspirerende creativiteit sinds 1974

We vinden dat het voor ouders, leraren en vooral kinderen gemakkelijk moet zijn om hun creatieve potentieel te benutten met toegang tot leuke en educatieve knutselactiviteiten voor een geweldige prijs. Dat komt omdat het inspireren van jonge creatievelingen met educatieve spelideeën hen vanaf het begin aan het denken en leren zet.

We hebben een enorm assortiment aan knutselspullen op voorraad die spelenderwijs leren eenvoudig en plezierig maken voor het hele gezin. Bovendien hebben we honderden gratis knutselprojecten en leuke tekeningen met een thema - omdat we kinderen graag helpen om iets te bereiken!

Exclusieve producten

Met meer dan 75% van de producten exclusief voor Baker Ross, is het nergens beter om te winkelen voor uw benodigdheden voor kunst en handwerk of feestartikelen. Ons speelgoed, knutselsets en fantasiestimulerende activiteiten zijn ontworpen voor kinderen en brengen plezier en leren samen, zodat iedereen overal het creatieve plezier van knutselen en knutselen kan ervaren.

Geldteruggarantie

Alle producten die door Baker Ross Limited worden verkocht, worden geleverd met een geld-terug-tevredenheidsgarantie. Daarom, als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling of een product, stuur het dan gewoon binnen 28 dagen na ontvangst naar ons terug voor een volledige terugbetaling van de goederenwaarde of omruiling.

Hyvä

(8 108)

521 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hallo Erna,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback achter te laten. Het spijt ons zeer dat u dit probleem had met uw bestelling.
Een medewerker van onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen om de situatie recht te zetten.
Onze excuses voor het ongemak of de teleurstelling.
Vriendelijke groeten

Saanut 1/5 tähteä

De verf komt heel lastig uit de potjes

De verf komt heel lastig uit de potjes. Voor kinderen te zwaar/moeilijk. Er komt dan ook meteen een dikke klodder uit, waardoor je niet echt goed kunt tekenen…

13. tammikuuta 2026

Hallo Anouk,
Wat vervelend dat de verf zo lastig uit de potjes komt en het daardoor moeilijk is om ermee te tekenen, zeker voor kinderen. We waarderen uw feedback en zullen dit zeker meenemen om onze producten te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte klantendienst / zeer late levering van het pakket

Slechte klantendienst. Beweren op hun website dat de leveringstermijn voor België 3-4 werkdagen betreft. Klantendienst kon me niet verder helpen, toen het pakketje langer dan 10 dagen onderweg was. Bedrijf is gevestigd in Uk en pakket zat vast in de douane. Als klant boeit het me niet waar het bedrijf is gevestigd. De leveringstermijnen dienen worden gerespecteerd.

12. tammikuuta 2026

Hallo Kim,
Het spijt ons te horen dat de levering langer duurde dan verwacht en dat u problemen ondervond met de klantenservice. We nemen uw feedback serieus en zullen intern onderzoeken hoe we de leveringsprocessen en communicatie kunnen verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Bedankt voor uw tijd.

Leuke knutselsets

Voor het kinderfeestje van onze dochter een aantal knutselsets besteld. Makkelijk bestellen, op tijd geleverd en veel blije koppies op het feestje!

12. tammikuuta 2026

Hallo,
Wat fijn dat het bestellen makkelijk ging, de levering op tijd was en het kinderfeestje van uw dochter een succes was! We zijn blij met uw positieve feedback. Dank u wel!

Wisbordjes onderwijs

De wisbordjes opnieuw besteld ze waren precies dezelfde goed kwaliteit als de vorige bestelling.

Hallo Astrid,
Fijn dat de wisbordjes aan uw verwachtingen voldoen en dezelfde goede kwaliteit hebben als uw vorige bestelling. Bedankt voor uw feedback!

Netjes en snel geleverd.

Netjes en snel geleverd.

Hallo,
Fijn om te horen dat de levering naar wens was! Bedankt voor uw vriendelijke feedback.

Saanut 2/5 tähteä

Slechte kwaliteit product

Slechte kwaliteit product. Het zag er op de site stevig uit.
De puzzel blijft niet goed in elkaar .
Het is erg slap. Ik moet het gebruiken voor ouderbijeenkomsten, voor een bedrijf dat pronkt met onderwijs- kinderopvang kwaliteit is het een tegenvaller.

Hallo Maartje,
Onze excuses voor het ongemak of de teleurstelling.
Vriendelijke groeten

Winter knutsels

Leuke winter knutsels

9. tammikuuta 2026

Hallo,
Bedankt voor uw beoordeling.
We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling en de ontvangen service.
Het Baker Ross-team

Saanut 3/5 tähteä

De bestelde knutselmaterialen zijn prima

De bestelde knutselmaterialen zijn goed, erg tevreden ermee. Jammer dat ze werken met GLS als vervoerder. Zoals ook andere keren met GLS ging er van alles mis met de bezorging, maar erger was dat ze met leugens bleven komen. Jammer, ik bestel hier niet meer.

9. tammikuuta 2026

Hallo Anna,
Het spijt ons te horen dat u tevreden bent met de knutselmaterialen, maar problemen heeft ervaren met de bezorging via GLS. Wij nemen uw feedback over de onjuiste informatie serieus en zullen dit intern bespreken. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling...

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling - volgens de tracking is deze al twee dagen niet verplaatst. Geloof niet in de levertijd van 2-4 dagen die op de website staat vermeld. Mijn bestelling is te laat - en niet op tijd voor de verjaardag van mijn zoon - dus ik moest meer geld uitgeven om andere dingen te kopen. Ik ben hier niet blij mee.

23. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hallo Esme,
Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling vertraging heeft en niet op tijd is aangekomen voor de verjaardag van uw zoon. We betreuren de overlast en de extra kosten die u heeft moeten maken. We zullen dit intern onderzoeken om onze levertijden te verbeteren. Dank u voor uw feedback.

Saanut 4/5 tähteä

Producten zijn heel leuk voor creatieve…

Producten zijn heel leuk voor creatieve kinderen. En er is een grote keuze uit allerlei thema's. Bezorging kan beter! Kies voor een bezorgdienst, waar je als klant ook nog mee kan beslissen over dag, tijdstip of plek.

8. tammikuuta 2026

Hallo,
Fijn te horen dat de producten in de smaak vallen bij creatieve kinderen en dat er een ruime keuze is. We waarderen de feedback over de bezorging. We zullen kijken naar de mogelijkheden om de bezorgopties te verbeteren, zodat klanten meer controle hebben.

Duidelijke website

Duidelijk website, groot assortiment.
Wij werden goed op de hoogte gehouden van onze bestelling

8. tammikuuta 2026

Hallo,
Wat fijn dat onze duidelijke website en het grote assortiment u bevallen. We zijn blij te horen dat u goed op de hoogte werd gehouden van uw bestelling. Dank voor uw feedback!

Onderzetters hartjes

Leuk product, wat je makkelijk met kinderen/EMB cliënten kunt knutselen als cadeautje of gewoon voor eigen gebruikt.

1. tammikuuta 2026

Hallo Leanne,
Fijn te horen dat ons product zo goed bevalt en makkelijk te gebruiken is voor creatieve projecten met kinderen en cliënten! Dank voor uw positieve feedback.

Fijne website

Fijne website, duidelijk, persoonlijk contact was vriendelijk

Hallo Alieneke,
Wat fijn dat onze website en het persoonlijke contact zo goed zijn bevallen! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, alles was zoals op het plaatje

Hallo Leonie,
Fijn om te horen dat onze service goed was en alles naar wens was. Bedankt voor uw positieve feedback!

Saanut 3/5 tähteä

De bestelling zag er goed uit

De bestelling zag er goed uit, helaas later bezorgd dan aangegeven. Daardoor was het te laat voor de verjaardag van onze dochter. We hebben het nog niet gebruikt.

Hallo Wiel,
Wat vervelend dat de bezorging te laat was en het niet op tijd was voor de verjaardag. We nemen dit mee om onze service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Leuke producten

Gemakkelijk te bestellen en leuke producten.

30. joulukuuta 2025

Hallo Hilly,
Wat fijn dat het bestellen zo gemakkelijk ging en dat de producten bevallen. Bedankt voor uw positieve feedback!

snelle goede levering

31. joulukuuta 2025

Hallo Cynthia,
Bedankt voor je beoordeling.
We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en de service die je hebt ontvangen.
Het Baker Ross-team

Saanut 5/5 tähteä

Bestelde kwam snel aan ondanks de…

Bestelde kwam snel aan ondanks de december feestdagen. Nog geen kans gehad om het uit te proberen
maar zag er goed uit.

Hallo Hermien,
Fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd werd, ondanks de drukke decembermaand. We zijn blij dat het er goed uitziet en hopen dat het product bevalt wanneer je het gebruikt!

Toppie

Leveren duurde eventjes met de feestdagen en de sneeuw, maar ze communiceren duidelijk. De spullen zijn leuk en goed. Goede prijs

Hallo,
Fijn dat de spullen bevallen en de prijs goed is! We waarderen uw geduld tijdens de drukke periode en zijn blij met de duidelijke communicatie. Dank voor uw feedback!
Het Baker Ross Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin