Yritys on vastannut
Keramisch huisjes kapot geleverd. Stickers half van stickervel en plakken niet meer. Babyspeelgoed nog te schilderen uit kleine delen en vol splinters. Laatste bestelling ooit
Bestel geregeld wat voor mijn gastouderopvang voor knutselactiviteiten. Leuke spullen voor een leuk prijsje. Laatst schudbollen besteld 2 van de 12 waren beschadigd. Heb contact opgenomen, binne... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Porseleinverf potten voordeelverpakking Verf besteld voor de dagbesteding, schrok eerst dat ik later las dat het niet voor geglazuurd keramiek was en we zouden er tegeltjes mee verven. Werkte a... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Kunst & Knutsels
Knutsel activiteiten
Speelgoed
Aanbiedingen
Neem contact met op
We vinden dat het voor ouders, leraren en vooral kinderen gemakkelijk moet zijn om hun creatieve potentieel te benutten met toegang tot leuke en educatieve knutselactiviteiten voor een geweldige prijs. Dat komt omdat het inspireren van jonge creatievelingen met educatieve spelideeën hen vanaf het begin aan het denken en leren zet.
We hebben een enorm assortiment aan knutselspullen op voorraad die spelenderwijs leren eenvoudig en plezierig maken voor het hele gezin. Bovendien hebben we honderden gratis knutselprojecten en leuke tekeningen met een thema - omdat we kinderen graag helpen om iets te bereiken!
Met meer dan 75% van de producten exclusief voor Baker Ross, is het nergens beter om te winkelen voor uw benodigdheden voor kunst en handwerk of feestartikelen. Ons speelgoed, knutselsets en fantasiestimulerende activiteiten zijn ontworpen voor kinderen en brengen plezier en leren samen, zodat iedereen overal het creatieve plezier van knutselen en knutselen kan ervaren.
Alle producten die door Baker Ross Limited worden verkocht, worden geleverd met een geld-terug-tevredenheidsgarantie. Daarom, als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling of een product, stuur het dan gewoon binnen 28 dagen na ontvangst naar ons terug voor een volledige terugbetaling van de goederenwaarde of omruiling.
Prima producten, duurde alleen wel lang voordat we het pakket in huis hadden
Keramisch huisjes kapot geleverd.
Stickers half van stickervel en plakken niet meer.
Babyspeelgoed nog te schilderen uit kleine delen en vol splinters.
Laatste bestelling ooit

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Veel keuze op de website en snelle verzending. Bij aankomst bleek een van de producten een klein defect te hebben, de klantenservice was snel met het aanbieden van een goede oplossing. Heel fijn en zeker aan te raden!

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Makkelijk bestellen en leuke creatieve spullen tegen een leuke prijs alleen jammer dat de aanbevolen stiften niet werkte op de flessen.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Mooie porseleinen theepotjes, makkelijk te beschilderen door jonge kinderen. Leuk om bloempotje in te plaatsen.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Omdat alles is goed gegaan, snelle bezorging en het materiaal is mooi en goed te gebruiken.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Het was snel en netjes geleverd. Er zaten breekbare spullen in en die waren goed verpakt .

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Alles ging mis, bestelling niet ontvangen. Wel twee andere pakketten. Deze moet ik nu op eigen kosten terugsturen, in de hoop dat ik mijn geld terug krijg.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Goede bezorging. Artikelen nog niet bekeken, het werd wel heel snel geleverd en de keuze op de site is groot. Met unieke artikelen.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Prima bezorging, alleen die vilten boom met bloemen met klittenband kleeft minder goed dan ik had verwacht.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
vanaf bestellen krijg je een bevestiging en daarna hoor je een week niets tot de dag van levering je kan de bestelling dan ook niet volgen dit geeft een vreemd onbestemd gevoel van internetfraude!!!!!!

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Goede prijs, duidelijke omschrijving. Verzendtijd is wel lang.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Goed op de hoogte gehouden over de verzending .

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Dat wat ik zag (voor het bestellen), heb ik ook gekregen. En word vrolijk van al die kleuren. Ook is alles makkelijk `in elkaar te` te zetten en voor wie wil, is ruimte voor eigen creativiteit.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
De producten zijn zoals gehoopt. De kinderen kunnen er heerlijk mee knutselen en het zijn leuke traktaties voor op school of voor een kinderfeestje.
De levering naar Nederland was iets langer dan een week.

Vastaus yritykseltä Baker Ross Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.