Jeg har en rigtig god oplevelse med Badmintonshoppen. Jeg købte nogle ketchere hos dem, som desværre gik i stykker efter noget tid. Jeg kontaktede deres kundeservice omkring reklamationen, og h... Näytä lisää

En i klubben havde vundet den ketchermodel Anders Antonsen spiller med. Så set er altså rigtig nok med konkurrencer på TV2 sport badminton. Jeg kontaktede badmintonshoppen, og talte med Rasmus. U... Näytä lisää

Jeg modtog en ketcher, hvis ramme jeg lagde mærke til var skæv efter godt en måned. Folket hos Badmintonshoppen var yderst forstående, og tøvede ikke med at give mig kompensation for ketcheren efter... Näytä lisää

1. Urheiluvälinekauppa
  2. Tenniskauppa

Badmintonshoppen har Danmarks største udvalg indenfor badmintonudstyr fra alle de førende mærker såsom Yonex, Forza, RSL, Victor, Asics, Mizuno, ZERV og mange flere. Vi er kendt for vores lynhurtige levering, kundeservice, rådgivning og skarpe priser. Hos os har vi alt du skal bruge som badmintonspiller. Vi har et bred udvalg af produkter med gode beskrivelser, men har du brug for rådgivning, så sidder vores eksperter klar via mail og telefon, klar til at rådgive dig. Du kan besøge vores webshop på www.badmintonshoppen.dk, men vi har også en fysisk butik i Odense på Blangstedgårdsvej, som du er velkommen til at besøge.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Jeg faldt over Badmintonshoppen ....

Jeg faldt over Badmintonshoppen på nettet og syntes, det så fornuftigt ud. De varer, jeg modtog, var absolut OK. Levering gennemsnitlig. Den måde, de løste en lille "krølle" på uden tøven, gør hele oplevelsen 5 stjerner værd. De er værd at arbejde videre med.

7. huhtikuuta 2026

Fantastisk kundeservice

Jeg har en rigtig god oplevelse med Badmintonshoppen.

Jeg købte nogle ketchere hos dem, som desværre gik i stykker efter noget tid. Jeg kontaktede deres kundeservice omkring reklamationen, og hele processen blev håndteret virkelig professionelt og uden problemer.

De svarede hurtigt, var meget hjælpsomme og sørgede for en super god løsning. Det var tydeligt, at de tager deres kunder seriøst og gerne vil sikre, at man får en god oplevelse – også når noget går galt.

Jeg er derfor meget tilfreds med deres service og vil helt sikkert handle hos Badmintonshoppen igen. Klart en anbefaling herfra! 👍🏸

10. maaliskuuta 2026

Fremragende rådgivning

Jeg kontaktede badmintonshoppen, og talte med Rasmus.
Ud fra mine tidligere ketchere, senest Arc Saber 11 pro, guidede han mig til Arc Saber 7 pro.
Og det har været et godt valg for mig. Stadig meget touch, men kan også levere clear til baglinjen.
Det bedste, som jeg også har set anmeldt er langt mindre belastning af skulder og arm.
Tak Rasmus

19. tammikuuta 2026

Købte et par sko

Købte et par sko. blev sendt med det samme og i er perfekt stand. 2 dage efter blev de sat ned i pris og shoppen kompenserede prompte differencen. klasse service.

2. helmikuuta 2026

Bøjet ketcher

En ketcher bøjede ved sammenstød med min doublemakker, en kort mail badmintonshoppen med et spørgsmål om “kan det være en reklamation?” Og svaret kom prompte sammen med en returlabel “vi ser selvfølgelig på det” - 6 dage senere er en ny ketcher på vej⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. tammikuuta 2026

Yonex Nanoflare 1000 Tour knækker

Vi har med 6 måneders mellemrum købt 2 stk Yonex Nanoflare 1000 Tour. Begge ketchere er knækket uprovokeret. Yonex vil ikke anerkende ketchernes mangel. Ikke overraskende.

1. marraskuuta 2025