Super service! Kan kun anbefale Lars, med utrolig hurtig Mail respons og afklarende svar skulle man have spørgsmål om diverse. Eneste sted jeg køber mit badminton udstyr. Danmark’s bedste priser... Näytä lisää

Super service og virkelig gode priser. Hurtig levering uden problemer. Bestilte lidt sent på dagen, men alligevel var den sendt afsted næste morgen. Har tidligere været i kontakt med Lars (ejer) omkri... Näytä lisää

Bought a Yonex racket online from Badminton Import on a Thursday and it was delivered on Saturday morning. I was positively surprised with the fast delivery. I also spoke with Lars (from Badminton-Imp... Näytä lisää

Anden gang jeg har bestilt fra Badminton-Import - begge gange er leveringen kommet og uden problemer. Derudover har begge varer jeg har bestilt været langt under pris niveauet i Danmark, Norge og Sver... Näytä lisää

1. Ulkoilu- ja urheiluvaatekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

The best online deal

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super oplevelse at handle her!

Super oplevelse at handle her!

Kan virkelig anbefale det. God kommunikation hele vejen.

9. helmikuuta 2026

Hej Lene
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at kommunikationen har levet op til forventningerne.
Mange tak for anbefalingen – det betyder meget for os. Du er altid meget velkommen igen, hvis vi kan hjælpe dig på et senere tidspunkt.
De bedste hilsner
Badminton-Import & Stein Sport

nemt og hurtigt

nemt og hurtigt

18. maaliskuuta 2026

Hej Jørgen,
Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os!
Vi er glade for, at alt forløb nemt og hurtigt, og vi håber, at børnene blev rigtig glade for deres nye spilletrøjer 🏸🙂
Rigtig god dag!
Stein Sport og Badminton-Import

Jo tak

Tjoo, det hurtigt og det var hvad jeg bestilte, så jeg kan ikke klage.

26. helmikuuta 2026

Hej Lucas,
Tusind tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt blev leveret hurtigt, og at du fik præcis det, du bestilte. Det betyder meget for os.
Skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål på et senere tidspunkt, er du altid velkommen til at kontakte os.
Tak fordi du valgte os! 🌟
Stein P og Badminton-Import

Super hurtig levering af varer

Super hurtig levering af varer

4. helmikuuta 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede super hurtig levering – det er noget, vi prioriterer højt, så det betyder meget for os at få den feedback.

Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang. Du er altid velkommen!

De bedste hilsner

Badminton-Import & Stein P

Personligt

17. lokakuuta 2025

Hej Kenneth
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 🌟
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os, at du oplever vores service som personligt - det er netop sådan, vi ønsker, at det skal føles.
Du er altid velkommen tilbage – vi glæder os til at hjælpe dig igen!
Badminton-Import & Stein Sport

De monterede BG80 strenge har dybe…

De monterede BG80 strenge har dybe clickende riller , værre end en gl.opstrengning, du har spillet med årevis. Ikke i nærheden af at være nyopstrenger. De må ha siddet på i årevis på deres lager. Noget siger mig , især også når man ser deres meget gl.dags hjemmeside, at de har haft deres heydays.

10. syyskuuta 2025

Hej Bent Ole,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds med opstrengningen.

For at vi kan undersøge sagen nærmere, vil vi meget gerne vide, hvilken ordre det drejer sig om. Du er meget velkommen til at sende os ordrenummeret eller kontakte os direkte på info@steinp.dk eller 40960399

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en god løsning.

Venlig hilsen
Lars

Super oplevelse

Super oplevelse. Altid hurtig til at svare og få sendt varerne afsted. Skarpe priser.

1. elokuuta 2025

Hej Nicky
Tak for din anmeldelse.
Du skal være velkommen til at handle hos os igen en anden gang
VH
Lars Stein Poulsen

Hurtig levering

29. heinäkuuta 2025

Hej Tina
Mange tak for din anmeldelse
Stein P og Badminton-Import

Professionel rådgivning og god service!

Købte en ketcher. Fik super vejledning, god service, opstrengning og hurtig levering.

27. heinäkuuta 2025

Hej Mette
Mange tak for din anmeldelse
Du skal være meget velkommen til at handle hos Badminton-Import og Stein P igen en anden gang
DBH Lars Stein Poulsen

Snabb leverans

27. toukokuuta 2025

Hej Martin
Tak for din anmeldelse hos Badminton-Import og Stein Sport
Du skal være meget velkommen til at handle hos os igen
Lars Stein Poulsen

Perfekt

Alt gik godt, fra start til slut.

22. huhtikuuta 2025

Hej Pia
Tak for din anmeldelse
Du skal være velkommen til at handle hos Badminton-Import og eller Stein port igen en anden gang.

Minden ok volt

Minden ok volt, gyors szállítás

22. helmikuuta 2025

Kedves Eva Gogany,

Nagyon köszönjük a kedves értékelést! Örülünk, hogy elégedett volt a szolgáltatásunkkal és a gyors szállítással. Várjuk, hogy a jövőben ismét kiszolgálhassunk!

A legjobbakat kívánjuk,
A Badminton-Import.dk csapata

Ikke noget at sætte en finger på

Ikke noget at sætte en finger på, og
hurtig levering

29. joulukuuta 2024

Hej Emil
Tak for din anmeldelse og du skal naturligvis være meget velkommen til at handle hos os igen en anden gang.
DBH
Stein Sport & Badminton-Import