Badgeland Danmark Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Saanut 1/5 tähteä

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, o... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotteiden toimittaja
  2. Digitaalipainotuotepalvelu
  3. Toimistotarvikemyynti
  4. Printtituotteet ja kyltit
  5. Kampanjatuotemyynti
  6. Palkintomyymälä

Yrityksen kirjoittama

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig vejledning og ekspedition samt…

Hurtig vejledning og ekspedition samt levering

30. syyskuuta 2023

Hej Stine

Tak for din fine anmeldelse, det glæder os at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Rigtig god dag til dig.

God og hurtig service.

28. syyskuuta 2023

Hej Lisel

Tak for din anmeldelse, vi værdsætter den positive feedback og er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :-)
Rigtig god weekend til dig.

Saanut 4/5 tähteä

leveringen tog lidt længere tid ,men da…

leveringen tog lidt længere tid ,men da badgen ,som forventet ikke hjalp på min hørelse, kan det jo være lige meget . Nu har jeg da gjort noget ,for at gøre opmærksom på et generelt problem . Folk mumler og hvisker . Større forsamlinger holder jeg mig fra .

25. syyskuuta 2023

Hej Ib

Tak for din anmeldelse. Vi håber du får gavn af dine hjælpemiddel badges så folk vil tage bedre hensyn til dig fremadrettet. Rigtig god dag til dig.

Godt tilfreds

Jeg er super godt tilfreds med det produkt jeg købte til min søn

3. syyskuuta 2023

Hej Louise

Tak for din fine anmeldelse, det er vi så glade for at høre :-) vi håber det er en hjælp for ham i hverdagen. Rigtig god dag til jer.

Saanut 5/5 tähteä

Fik hvad jeg regnede med

31. elokuuta 2023

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse. Det lyder til at alt gik som det skulle med din ordre og det er jo kun dejligt :-) Vi håber du bliver glad for dine badges.

Snapt

Hurtigt og effektivt

Hej Karen-Marie

Tak for din anmeldelse det glæder os at høre at det hele gik tjept :-)

Kompetent virksomhed

Meget hurtig levering. Helt fantastisk kundeservice, der løse dit problem med det samme, om det er info om et produkt eller, om det er forsendelse, så er der altid et klart og kompetent svar.

Hej Christina

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og ros, det kan man kun blive i godt humør af :-) Det er en fornøjelse at vide, at vi har gjort vores kunder glade. Vi håber I blev glade for lykkehjulet.

Saanut 4/5 tähteä

Super hurtig levering som lovet

Super hurtig levering som lovet, og rigtig godt at der bliver sendt et billede af hvordan min badge kom til at se ud, som skulle godkendes inden den blev sat i produktion.

Hej Frederikke

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner, vi er glade for at høre at dine varer kom hurtigt frem og du fik grafisk korrektur tilsendt inden produktionen. Hvis der er noget vi kan gøre anderledes for at komme op på 5 stjerner hører vi meget gerne fra dig igen :-)

Super hurtig service

Hej Mette

Tak for din anmeldelse vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige service :-)

God kvalitet

God kvalitet

Hej Ulla

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og er godt tilfreds med kvaliteten.

Rigtig god dag :-)

Marie Louise / Badgeland

Hurtig levering - fra dag til dag 👍

Hej Susanne

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi bestræber os altid på at få varerne sendt så hurtigt afsted til vores kunder som muligt. Det glæder os at høre at de kom hurtigt frem til dig :-)

Godt produkt

25. elokuuta 2023

Hej Hanne
Tak for din anmeldelse, det glæder os at høre at du er tilfreds med produktet. Vi håber du får god brug af det.

Saanut 4/5 tähteä

Erkendte hurtigt at en fejl var begået

Det er SÅ befriende at en leverandør uden dårlige forklaringer, undskylder og retter op med DET SAMME. Tak for en pålidelig leverandør.

24. elokuuta 2023

Hej Leif

Vi beklager at der blev sendt en forkert vare, men er glade for at høre du hurtigt fik den rigtige eftersendt og der kom styr på situationen. Tak for din tillid og de rosende ord, vi tager efterretningen til os og er mere opmærksomme i pakkeriet fremadrettet :-)

Mvh. Liza - Badgeland / Stickerland

Super god service.

25. elokuuta 2023

Hej Dan

Vi takker mange gange for de 5 stjerner og de rosende ord. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og har fået god service :-) Det er lige sådan det skal være.

Du ønskes en god sensommer fra hele team Badgeland!

hurtig og overskuelig bestilling

hurtig og overskuelig bestilling, hurtig levering. Kunne dog godt være leveret i min postkasse istedet for at jeg skulle hente hos pakkeshop. Kuverten var lille og tynd.

24. elokuuta 2023

Hej Livia

Tak for de 5 stjerner, det sætter vi pris på. Ved checkout kan du selv vælge om du vil have din pakke leveret til din hjemmeadresse eller til en pakkeshop :-) Vi bruger altid boblekuverter til at sende mindre ordrer da det beskytter varerne godt under transport.

TAK FOR HJÆLPEN

Nem bestilling , hurtig og venlig kundeservice . Tak for hjælpen

6. elokuuta 2023

Hej Christian
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre du er kommet godt i mål med din bestilling og er tilfreds med vores kundeservice :-)
Vi håber du vil handle hos os en anden gang.

Glade sommerhilsner fra Liza - Badgeland

Saanut 5/5 tähteä

Dette sted anbefaler jeg gerne til alle…

Dette sted anbefaler jeg gerne til alle andre

1. elokuuta 2023

Hej Niels

Det er vi rigtig glade for at høre, så må vi jo gøre et eller andet rigtigt :-) Vi håber du blev glad for dine badges og vil handle hos os igen en anden gang.
Du ønskes en rigtig god sommer fra Badgeland!

god service

god service, hurtig service, fint produkt

4. heinäkuuta 2023

Hej Gitte

Vi er glade for at høre du er tilfreds med både vores kundeservice og produkterne, tak for den fine anmeldelse :-) Vi håber I får en god festival.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin