Badgeland Danmark Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Saanut 1/5 tähteä

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, o... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kampanjatuotteiden toimittaja
  2. Digitaalipainotuotepalvelu
  3. Toimistotarvikemyynti
  4. Printtituotteet ja kyltit
  5. Kampanjatuotemyynti
  6. Palkintomyymälä

Yrityksen kirjoittama

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Flot

Alt fungerede som det skulle - og lynhurtigt

29. marraskuuta 2023

Hej Henrik

Dejligt at høre, at alt gik glat og hurtigt med din ordre, det er lige sådan det skal være.
Vi takker for de rosende ord og ønsker dig en glædelig december :-)

Saanut 3/5 tähteä

Nemt hurtigt levering

Nemt hurtigt levering
Men voksenstørelse i nissehuer
Var meget små bærnestørelse

28. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Hej Rasmus du blev sendt børnestørrelser ved en fejl. Blev du ikke sendt nye huer? hvis der er sket en kommunikationsfejl skynd dig at tage fat i vores kundeservice på 86 32 7006 så sender vi nye huer med det samme. Der har åbenbart været en drillenisse på vores pakkelager.

De var hurtige

De var hurtige, sendt hurtigt....fra dag til dag, perfekt!!!

4. joulukuuta 2023

Hej Djohn :)

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!
Dejligt at alt spillede :)
Du ønskes en god jul!

//Badgeland

Hurtig kontakt efter køb

Hurtig kontakt efter køb.
Og hurtig levering af de 3 fine badge .
Kun ros herfra

2. joulukuuta 2023

Hej Birgit
Tusind tak for dine fine ord, dem sætter vi stor pris på :)
Vi hos Badgeland ønsker dig en glædelig jul og håber at du vender tilbage en anden gang :)

// Badgeland

Saanut 5/5 tähteä

Nemt at finde rundt på hjemmesiden

Nemt at finde rundt på hjemmesiden. God pris. Hurtig levering.

1. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive om din oplevelse her, det sætter vi pris på!
Badgeland ønsker dig en glædelig jul og håber at du kommer tilbage en anden gang :)

//Badgeland

Saanut 5/5 tähteä

Fine produkter og hurtig levering. Her handler jeg igen.

30. marraskuuta 2023

Hej Tina

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse og de pæne ord, det er dejligt at høre at du har haft en så god oplevelse med at handle hos os at du vil komme igen :-)

Vi ønsker dig en glædelig december fra hele Team Badgeland

Saanut 4/5 tähteä

The photos of badges look larger than…

The photos of badges look larger than the ones you actually recive ,as they are VERY small , thats sad ,,,,,

29. marraskuuta 2023

Hello David

I'm sorry to hear the product was smaller than expected, we do our best to combat this by including the size of the product 3 seperate places in the product description.

Our priority is to show as up-close pictures of the products as possible to clearly show the smaller details and quality.

If you have any questions regarding the size of our products prior to ordering you are always welcome to contact our customer support email and we are happy to help with further information.

Best regards, Team Badgeland

Saanut 5/5 tähteä

Let at handle på jeres hjemmeside

Let at handle på jeres hjemmeside - og utrolig hurtig levering.

29. lokakuuta 2023

Hej Bente

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med at handle via vores hjemmeside, og dejligt at varerne kom hurtigt frem :-) Vi takker for de fem stjerner og ønsker dig en rigtig god dag.

Saanut 5/5 tähteä

Bestilt vare og de kom hurtigt det var…

Bestilt vare og de kom hurtigt det var let

27. lokakuuta 2023

Hej Ena

Tak for din positive anmeldelse. Det er altid dejligt når bestillingsprocessen er nem og leveringen hurtig, det er lige sådan det skal være :-)

Du ønskes en god onsdag fra Team Badgeland

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og hurtig kreditnota på…

Hurtig levering og hurtig kreditnota på returlevering

30. lokakuuta 2023

Hej Claus

Tak for de fem stjerner, vi er glade for at høre at du er tilfreds med både vores levering og kundeservice. Vi håber du vil handle hos os igen :-)

Du ønskes en dejlig dag fra Team Badgeland

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, både bestilling og betaling, og dertil hurtig levering. Meget tilfreds

25. lokakuuta 2023

Hej Magnus

Tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at din oplevelse med både bestilling og levering har været hurtig og nem.

Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med vores service :-)

Du ønskes en god dag fra hele team Badgeland!

Snabb leverans

25. lokakuuta 2023

Hej Anders

Tak for de fem stjerner, vi sætter pris på din anmeldelse og er glade for at høre, at du hurtigt fik dine varer :-)
Du ønskes en god dag herfra.

hurtig levering

5. lokakuuta 2023

Hej Erik

Tak for de fem stjerner, vi er glade for, at du værdsætter vores hurtige levering. Vi ser frem til at betjene dig igen :-)

En meget positiv oplevelse

Nem at bruge editor, meget høj kvalitet og endnu hurtigere levering - meget professionelt, absolut anbefalelsesværdigt.

20. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Igor

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse, det er en fornøjelse at høre at du er godt tilfreds med din oplevelse med at handle hos os, det kan man kun blive glad af :-) Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Badge svarede til beskrivelsen

Badge svarede til beskrivelsen og så ud som på billedet. Hurtig levering.

24. syyskuuta 2023

Hej Rene

Tak for de fem stjerner, vi er glade for at høre at varen levede op til dine forventninger, det er lige sådan det skal være :-)
Vi ønsker dig en god dag.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin