Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Näytä lisää
Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Näytä lisää
Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, o... Näytä lisää
Hurtig ekspedition og hjælpsom support Phuong fra kundeservice var flink til at hjælpe os med noget design, som drillede. Og selv om vores bestilling fik et lille tryk under forsendelsen, var hu... Näytä lisää
- Kampanjatuotteiden toimittaja
- Digitaalipainotuotepalvelu
- Toimistotarvikemyynti
- Printtituotteet ja kyltit
- Kampanjatuotemyynti
- Palkintomyymälä
Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.
Teglbækvej 6, 8361, Hasselager, Tanska
- 86 32 7006
- info@badgeland.dk
- www.badgeland.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Falmet farve
Deres produkt lever ikke op til det man ser på hjemmesiden. Vores tryk var meget falmet i farven og Badgeland vil ikke rette fejlen eller give pengene tilbage.

Skuffende
Det trækker desværre ned i anmeldelsen da bestillingen registeret i PostNord appen 10 februar 2025 i fakturaen lyder den sendes inden for 2 - 3 arbejdsdage hvilket vil sige ikke efter den 17 februar 2025. (Bestilte varen 8 februar 2025) ventede mere end en uge på min levering har før købt hos jer hvor leveringen var hurtigt.
Denne gang var det dog skuffende.

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
Helt igennem en perfekt oplevelse
Helt igennem en perfekt oplevelse, hurtig og sikker levering, dejligt sted at handle, mange spændende ting.
Super

Top klasse kunde service
Top klasse kunde service
Tak for super oplevelse og fantastisk kundeservice.
Købte et produkt som skulle bruges samme uge.
Bestilte mandag - havde min pakke tirsdag.
Det er virkelig top klasse - Tak for hjælpen og hurtig ekspedition.

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
Stort udvalg og hurtig levering.
Stort udvalg og hurtig levering.
Er dog lidt dyre hvis man bestiller et lille antal, selv hvis det er en del af sortimentet. Kvaliteten kan der ikke sættes en finger på

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Har bestilt over 3 gange og er ovenud tilfreds.

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
super nemt at handle hos badgeland
super nemt at handle hos badgeland, ok priser og super hurtig levering. Total god service

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
Jeg lavede et ordre og da det var noget…
Jeg lavede et ordre og da det var noget jeg skulle bruge hurtig betalte jeg for en hurtig levering. Men det var alt andet en hurtig

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
Bestilte krus ved jeg men de var…
Bestilte krus ved jeg men de var udsolgte så fik jeg et andet tilbud på krus som jeg accepterede meeen syntes jeres levering er lidt lang jeg har stadig ikke modtaget noget og vi har d 21 dec 24 men alt i alt er jeg tilfreds

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
Kvaliteten af produktet ikke som…
Kvaliteten af produktet ikke som forventet.
Nålen på brochen faldt af første gang jeg brugte den.
Ellers fin service og upåklagelig levering.

Godt og stort gaveudvalg
Godt og stort gaveudvalg, fremragende samarbejde, hurtig eksekvering, hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Kæmpe anbefaling.

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
Super service, pris og produkt …
Jeg har af to omgange bestilt muleposer med logo tryk.
Så tilfreds med produkt, pris og ikke mindst kommunikation.
At få fil, udkast og det hele på plads til tryk af logo, foregik let og hurtigt pr. mail.

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
11 hverdage er nu gået og jeg har ikke…
11 hverdage er nu gået og jeg har ikke modtaget min order. Virkelig skuffende! Kan ikke anbefale firmaet.

En god købsoplevelse :-)
Meget fine badges og lynhurtig levering :-) En god købsoplevelse :-)

Vastaus yritykseltä Badgeland Danmark
Jeg har ikke modtaget nogen pakke…
Mvh Vibeke.
Jeg har ikke modtaget nogen pakke endnu. Bestilte d. 29 november 2024
Forstår ikke, hvor den bliver af, så kan desværre ikke give nogle stjerner
Synes det er mærkeligt at jeg får en besked fra jer om at jeg skal bedømme jer, når jeg ikke har modtaget mine varer.

Rigtig god service
Vi fik bestilt den forkerete vare, men fik utrolig god service og den rigtige vare frem uden yderligere omkostninger.

Hurtig og præcis levering

Verdensklasse service
Verdensklasse service. Havde en gammel badgemaskine som vi ikke kunne finde nye dele til, fik lov at komme forbi på adressen og teste om deres badges passede. det gjorde de og vupti kørte vi derfra med 1000 Badges. Hurtigt og venligt service