autocentrumvandenbroek.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super fijn bedrijf! Helpen je goed en praten je niks aan. Goede service! Dikke aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe auto!

Saanut 1/5 tähteä

Begin augustus een auto gekocht bij Autocentrum Van den Broek. Alles leek in orde, totdat er na een maand al een lampje ging branden. Bleek uiteindelijk dat de distributieriem vervangen moest worden.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb hier vorige week een auto aangekocht voor hele nette redelijke prijs. Ik moest onverwachts eventjes wachten door kleine omstandigheden vanuit mijn kant. Daardoor maakte ik mee wat een zeer kl... Näytä lisää

1. Afrikkalainen ravintola

Yrityksen kirjoittama

Wartungsarbeiten Öffnungszeiten vom Lübecker Wurst-Maxe: Donnerstag: 21 Uhr bis ca. 2 Uhr Freitag: 21 Uhr bis ca. 3 Uhr Samstag: 21 Uhr bis ca. 3 Uhr Standort: Am Kohlmarkt E-Mail: anfrage [at] luebecker-wurst-maxe.de facebook instagram

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bedankt!

Ik heb hier een mooie auto gevonden voor mij
Het is een goed auto bedrijf met klantvriendelijke mensen en een mooi variërend aanbod kwa auto's.

19. syyskuuta 2024

Familie harmsen

Ik kom hier al jaren en kan niet anders zeggen dan ga zo door de koffie staat altijd klaar en hebben wij iets met de auto worden wij altijd geholpen soms moet je gewoon even iets langer wachten maar dat is overal

3. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

De verkoper heeft ons prima geholpen…

De verkoper heeft ons prima geholpen bij de aanschaf van onze auto.
We kregen de gelegenheid om op ons gemak de auto te bekijken, een proefrit te maken en vragen werden keurig beantwoord. Dit alles in een professionele en ongedwongen sfeer.
De aflevering was goed en volgens afspraak.

Kortom: Een aanrader!

6. maaliskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Recentelijk een andere auto bij van den…

Recentelijk een andere auto bij van den Broek gekocht, er werd een goed verkoop gesprek gevoerd en aangeboden auto voldeed aan de omschrijving op internet. Helaas wel een wat lage inruil prijs voor onze eigen auto, en uiteindelijk de auto zonder inruil gekocht.. Bedankt voor de goede service en tot een volgende keer

5. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Heb hier een goede maand geleden een…

Heb hier een goede maand geleden een Toyota Aygo gekocht, naar volle tevredenheid. Heb er nu toch al bijna 1000 kilometer mee gereden, en super tevreden, helemaal over het brandstof verbruik. Is gewoon een fijne, zuinige auto, die me tot nog toe, overal naartoe brengt. Dankjewel nog, voor het advie, en de service.

5. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Enorm blij met mijn nieuwe auto

Enorm blij met mijn nieuwe auto. Er moest nog het een en ander aan gedaan worden en dat is volledig en netjes gedaan. Prima service en auto rijdt als een zonnetje!

4. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Bedankt voor jullie ,goede zorg en vertrouwlijkheid

Bedankt voor jullie zorg, zo blij met de auto die ik bij jullie heb kunnen kopen, ik koop niet elk jaar een andere auto, t vertrouwen en veilig op weg is voor mij een punt! Dat is wat dit je bedrijf je bied, top rijd al 3 maanden in deze mooie Opel astra top, en bij problemen bellen we helpen je graag! Team vd Broek bedankt , wij hebben er alle vertrouwen in

25. lokakuuta 2023

Fijne service

De verkoper wist precies waar die het over had, dit gaf mij vertrouwen in het bedrijf. Ik heb me auto opgehaald en ben er super blij mee, hoop dat ik er echt van mag genieten!!

21. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin