Autobanden-365.nl Arvostelua

5 260
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had wat zorgen tijdens het bestellen bij Autobanden-365, omdat ik na het afrekenen ineens op een error 404-pagina terechtkwam. Dat gaf natuurlijk weinig vertrouwen. Gelukkig werd dit snel en netjes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

2 Banden voor kleine aanhanger besteld. Afspraak van levertijd klopte ook. Ondanks dat eerst van de 2 er 1 foute band werd geleverd, werd dit zonder gezeur binnen 2 dagen omgewisseld voor een goed exe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke vergelijking te maken op de website. Scherpe prijs. Snel bezorgd. Ik heb wel het idee dat deze nieuwe all season banden iets wobbeliger rijden dan de oude zomerbanden, maar misschien ho... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ondanks toezegging geen bericht bij verzending van de banden. Na 2 weken geïnformeerd bij de montage partner omdat ik al wel een review verzoek kreeg hoe de montage partner zijn werk had gedaan😉Er wa... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Rengasmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Autobanden-365 heeft 6.289.410 banden op voorraad! Zowel zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden. We hebben scherpe internetprijzen en wij leveren (gratis) de banden vliegensvlug bij u thuis of waar u maar wilt. Wij werken alleen samen met Nederlandse, Belgische en Duitse groothandels.

Hyvä

(5 260)

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Banden niet aangekomen nog steeds…

Banden niet aangekomen nog steeds wachten op mijn banden

27. marraskuuta 2024
Autobanden-365.nl-logo

Vastaus yritykseltä Autobanden-365.nl

Dank u voor uw review. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met de levering van uw banden. We begrijpen hoe vervelend dit voor u moet zijn geweest.

We zijn blij om te melden dat het probleem inmiddels is opgelost en dat uw banden zijn geleverd. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Banden besteld en betaald op 1/12/2024

Banden besteld en betaald op 1/12/2024. Betaling bevestigd maar tot op heden geen levering, leverdatum of enige reactie. Ook geen antwoord op mails die worden verstuurd. Na een maand nog steeds geen reactie! Geen banden ontvangen en geld kwijt!

9. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Autobanden-365.nl-logo

Vastaus yritykseltä Autobanden-365.nl

Hartelijk dank voor uw review. Na controle zien we dat deze review mogelijk niet voor ons bedoeld is, maar voor Allebanden365.nl. Wij zijn Autobanden-365, een andere organisatie.

We raden u aan om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van Allebanden365.nl om uw situatie op te lossen.

Alles klopt

Duidelijke website, goede prijs, geleverde banden met zeer recente DOT, snelle levering en prettig telefonisch contact. Track/ trace van vervoerder gaf geen info, maar banden wel snel geleverd.

19. marraskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Op deze wijze banden kopen was verrassend, makkelijk en voordelig.

Op deze wijze banden kopen was geheel nieuw voor mij maar het ging probleemloos en een paar dagen later had ik ze binnen. Wat ik wel heel jammer vind is dat de lijst met bedrijven om ze te laten monteren niet accuraat is. De eerste die ik belde bestond niet meer. Toen nummer twee. De prijzen die ze vroegen voor het monteren en balanseren was bijna twee keer zo hoog als vermeld. Bij de derde was het raak, een vakkundige, bekwane bandenman.

4. marraskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Hier gaat zoveel mis!

Mailen, bellen, niets helpt. 1-3 verzendtijd. Meerdere verkeerde track en trace code gekregen. Cindy vond het zo vevelend! Maar 2 weken later nog steeds geen banden! Prutsers!
Na 2.5 weken... banden! Maar bij montage blijken ze helemaal geen RFT (runflat) te zijn.
Na heeeeeel veel mailen 2 opties gekregen: wat geld terug of een 3e band erbij (als reserve). Ik koos voor de 3e. Die gaan ze nog opsturen...
(nu 2 sterren)

15. lokakuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin