Atraveo is niet aangesloten bij SGR of ANVR, dat is al teveel risico om met ze in zee te gaan. Daarnaast bemiddelen ze slechts en achten ze zich niet verantwoordelijk voor de geleverde prestaties. In... Näytä lisää
Wij hadden een huisje gehuurd via Atraveo.nl. Doordat vrienden vóór ons in de buurt waren, zijn zij voor ons een kijkje gaan nemen. Daaruit bleek dat het gehuurde pand totaal niet conform de voorstel... Näytä lisää
Verleden jaar naar Florida geweest in Haines City ( Orlando) Mooie woning met zwembad en alles erop en eraan. Natuurlijk waren er kleinigheden die we rechtstreeks met de eigenaar hebben opgelost.... Näytä lisää
Wij hebben vanaf 2010 elk jaar een huisje gehuurd bij Atraveo en nooit problemen gehad. Hebben we vragen dan krijgen we binnen een paar uur antwoord. De huisjes waren over het algemeen goed en vol... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Meer keuze plus klantenbeoordelingen: dat is atraveo, dé grote vakantiehuizenmarkt op internet. Vooral interessant is niet alleen de ruime keuze, maar ook de talrijke klantenbeoordelingen net als de comfortabele boekingsmachine met geografische zoekfunctie, prijsvergelijkingen en beschikbaarheden in reële tijd. De online-bemiddelaar hecht waarde aan neutraliteit en klantenservice en verwerkt aanvragen, boekingen en emails, zelfs 's avonds en in het weekend. Het TUI-bedrijf gevestigd in Düsseldorf is actief in heel Europa.
Parsevalstraße 7a, 40468, Düsseldorf, Saksa
- 0049-211668878100
- marketing@atraveo.nl
- www.atraveo.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Fijne site om te boeken
Fijne site om te boeken. Leuke huizen voor betaalbare prijzen!
If I could give no stars I would
If I could give no stars I would. Scammed for our deposit. Do not answer calls or emails. Changed name from tui villas and did not let us know . Absolute scam. Stay away if you don't want to loose money.
Wij boeken al jaren onze zomervakantie…
Wij boeken al jaren onze zomervakantie via atraveo. Wij boeken per vakantie drie verschillende onderkomens voor een week, steeds in een andere omgeving en nooit problemen gehad. We zijn al veel in Duitsland geweest, maar ook in Oostenrijk en zelfs Italie. Wij boeken meestal de goedkopere huizen en gaan tot maximaal 400,00€ per week. Daar kun je in Nederland nergens voor terecht in de zomer.
Één keer werd er een week van onze vakantie geannuleerd, maar dat was toen het ahrdal weggespoeld was en ons onderkomen onbereikbaar. Zelfs toen hebben wij netjes ons geld terug ontvangen. Verder verloopt communicatie ook altijd prima dus deel de ervaringen die ik hier lees helemaal niet. Wij gaan nu weer op zoek voor onze vakantie…..
e-domizil.nl even slecht als Atraveo
Onderdeel van Atraveo en even slecht in contact en uitvoer van boekingen dan het moederbedrijf.
Op geen enkele manier telefonisch te bereiken ondanks hepdesknummers in duitsland, nederland en engeland.
Houden zich niet aan afspraken en zeer onvriendelijk in communicatie. Nooit meer boeken is mijn advies
We doen vooral niet wat we beloven😤😤
Op 8 januari een slechte review via deze site gegeven en zeer snel een antwoord gekregen om een boekingsnummer door te geven en dan zouden ze zien hoe ze ons verder konden helpen. Meteen gedaan en een week later nog een keer om er zeker van te zijn dat ze het ontvangen hadden. Nu zijn we 26 januari en nog steeds niets gehoord. Ik kan begrijpen dat het even duurt maar meteen antwoorden op trustpilot en zo de indruk geven om iets aan het probleem te willen doen ( en daarbij hopen goed te scoren bij andere lezers) en dan de klant negeren.. sorry maar dit is bij mij allesbehalve klantvriendelijk!!!!

Heerlijke vakantie!
Ik schrik van de negatieve recensies hier. In juli geboekt voor aug dit jaar. Geen enkel probleem. Duidelijk mailverkeer vanuit organisatie en ook verhuurder locatie mailde ons met gegevens en wij konden rechtstreeks onze vragen stellen. Een prima vakantie gehad in het noordelijk zwarte woud in Monakam in een geweldig mooi huis!

Do not rent through ATRAVEO
Do not rent through ATRAVEO. They publish holiday homes of so called secure and 'Verified partners'. But these 'Verified' Partner do not pay back 1000 euro of deposit, ATRAVEO does not mediate at all. They ask you to solve your problem yourself, and meanwhile ATRAVEO continues publishing the Holiday Home to mislead even more Tenants. No ethics at all!!!

Vastaus yritykseltä Atraveo
Good site and very professionsl
We had some problems due to cancellstions for covid 19, but the atraveo owner assistant team has been very kind and professionsl and they help us to find the better solution.

Vastaus yritykseltä Atraveo
Niet mee in zee gaan als eigenaar/verhuurder vakantiewoning!!
Als aanbieder van meerdere woningen zeer slechte ervaringen afgelopen maanden. (1 ster is nog teveel)
Annuleringen 1 dag van tevoren doorkrijgen en huur betalen ho maar!
Gevolg huis staat leeg en is zo kort van tevoren niet meer te boeken. Communicatie nihil. Als je wel iets krijgt houden ze commissie in, ook over schoonmaak en andere kosten wat dus niet geleverd is, gevolg als aanbieder krijg je een paar tientjes, Atraveo het veelvoudige.
Zelfs advocaten op ons dak gehad van huurders die hun geld nog niet terug hadden na annulering bij Tui. Valt ook onder de vlag Wolters reizen/ E domizil. Wij stoppen ermee om niet nog meer verlies te hebben.

Vastaus yritykseltä Atraveo
Willen geld zien na op tijd annuleren.
Vorig jaar geboekt voor Kroatie voor augustus 2020.
Dat ging allemaal prima, tot een paar weken geleden.
Door de coronacrisis hadden we nog verschillende vragen omtrent deze vakantie dus deze per mail verstuurd omdat er telefonisch geen contact was te krijgen. (allemaal de schuld van corona)Voordat we het restant van de vakantie zouden betalen en voor de eerste termijn om te annuleren (42 dagen voor aankomst) wilden we eerst antwoord. OP verschillende mails kwam geen antwoord. Toen maar geannuleerd 15 dagen voor het verstrijken van de termijn zowel op een contact formulier die ze op de site hebben staan en later nog eens doormiddel van een gewone e-mail. Dit als extra omdat we van het contact formulier geen bewijs in handen hadden doordat deze gelijk verdwijnt wanneer je op de knop verzenden drukt. Tussendoor nog even een e-mail gekregen dat wij de laatste termijn moest voldoen. Een week na de laatste annulering hadden ze de brutaliteit om een e-mail te sturen dat we het restant alsnog moesten betalen of nog eens 600 euro moesten betalen voor het niet op tijd annuleren terwijl we ongeveer 15 dagen voor het verstrijken van de termijn geannuleerd hebben. Boeven zijn het, laat ze maar komen ik heb alle bewijzen in handen. We betalen geen cent.
Kortom: telefonisch niet bereikbaar, geven geen antwoord op e-mails of veel te laat, alles loopt intern volgens mij langs elkaar heen.
Conclusie: Ga NOOIT met Atraveo in zee.

Boeking mislukt
Boeking mislukt
We hebben een week vakantie geboekt, en kregen per email een ontvangstbevestiging. Daarin stond dat er een boekingsbevestiging zou komen. Die kwam niet. Op mijn eerste mail (na kleine 2 weken) werd niet gereageerd. Weer een week of twe later wel: de aanbieder had niet gereageerd. Ondertussen was onze boekingsperiode niet meer beschikbaar.
De moraal: de lijntjes zijn blijkbaar te lang bij Atraveo. Groot aanbod, maar of je boeking ook doorkomt is een gok blijkbaar.

Vastaus yritykseltä Atraveo
TUI villa’s begin er niet aan
Ook wij hebben zeer zeer slechte ervaringen met Atraveo, Tui villa’s of Wolters Reisen. Zeg maar bij wie je moet zijn. Geen telefoon wordt opgenomen en geen e-mail beantwoord. Het is dramatisch. Nooit meer gaan boeken via TUI villa’s.

Vastaus yritykseltä Atraveo
Ook wij krijgen geen gehoor of…
Ook wij krijgen geen gehoor of uitbetaald, kregen een mail om de gast terug te betalen! dit is heel vreemd allemaal, denk dat ze failliet zijn.

SLECHT!!
Het is niet normaal dat je na 10 e-mails gestuurd te hebben geen enkel bericht terug krijgt. Telefonisch contact is onmogelijk en op e-mails wordt dus niet gereageerd. Het is begrijpelijk dat we langer moeten wachten in tijden van corona. Maar na 2 weken wordt het wel een keer tijd!!
Ook krijgen we geen bevestigingsmail dat onze mail is ontvangen.
Het is zeer slecht om juist in deze onzekere tijden niets van je te laten horen.

Vastaus yritykseltä Atraveo
Atraveo reageert nergens meer op
Atraveo reageert nergens meer op. Mailberichten worden niet beantwoord en als je belt krijg je niemand aan de lijn maar uitsluitend een ingesproken bericht op een bandje. Uiteraard moet men enig geduld betrachten als klant i.v.m. de Corona crisis maar deze trieste situatie is nu al weken aan de gang. Ws is Atraveo aan het omvallen.

Beste mensen van Atraveo
Beste mensen van Atraveo,
Ook ik probeer u al dagen telefonisch en per email te bereiken om duidelijkheid te krijgen over een geboekte vakantie en met name een aanbetaling.
Tot op heden heb ik geen enkel bericht ontvangen.
Ondanks de grote zorgen waarin een ieder van ons zit, vind ik het jammer en teleurstellend dat contact niet mogelijk is.
G.Theloosen

Vastaus yritykseltä Atraveo
Atraveo is slechtst mogelijke reclame voor de reisbranche
Ook na mijn eerste review krijg je alleen een standaard mailtje in het Engels.
Err zou zo snel mogelijk contact worden opgenomen.
Nog steeds niets gehoord en naar je geld kun je fluiten.

Vastaus yritykseltä Atraveo
In deze corona-tijd laat Atraveo zich…
In deze corona-tijd laat Atraveo zich van zijn slechtste kant zien.
Ben al 4 weken aan het proberen contact te leggen over een geboekte vakantie, maar het enige wat ik terug krijg zijn standaard emails en betalingsherinneringen,terwijl ik een annuleringsbericht heb gestuurd.
Ook vragen over een annuleringsverzekering worden niet beantwoord.
Ben van mening dat het voor iedereen een moeilijke tijd is,maar normale emailcommunicatie is toch niet moeilijk.
Ook niet als men vanuit huis werkt.
Atraveo laat je eens van een professionele kant zien ook bij problemen.
Zwembad uit advertentie blijkt geen water in te zitten
Er wordt zeer opvallend geadverteerd met een zwembad dat in andere seizoenen dan de zomer tot 25 graden verwarmd is. Met 13 personen zijn wij naar Oostenrijk gekomen. Een deel daarvan skied niet en zou veel zwemmen deze week. Dat is lastig als er geen water in het zwembad zit..
Atraveo stuurt ons van het kastje naar de muur. Telefonisch en per mail wijzen zij naar anderen en geven onjuiste informatie.
In afwachting op zwembadwater ben ik zeer benieuwd hoe zij dit gaan oplossen. Een bemiddelingsbureau is wel degelijk verantwoordelijk voor de tekst en foto’s waarmee zij adverteren. Graag een passende oplossing Atraveo.

Vastaus yritykseltä Atraveo
Puzza come la cacxa di mucca