Jag är väldigt besviken. Jag beställde för drygt två veckor sedan och fick ingen information om förseningen. Det finns inte ens något telefonnummer att ringa, och kontaktformuläret besvarades först... Näytä lisää
Inget fel på produkterna men sämsta kundservicen. Jag ville returnera produkter det finns en returportal på hemsidan som inte fungerade. Inget telefonnummer på sajten, jag mailade flera gånger utan at... Näytä lisää
Orden gjordes 6 augusti. När kom varan? 18 augusti!! Följer turen med PostNord och ser att varan inte skickades från Atletbutikens lager förrän 14 augusti. Märkligt att det tar dom 8 dagar att få... Näytä lisää
Jag beställde ett Nocco Mixflak. Kunde själv välja flera olika smaker. Det är toppen så man slipper tröttna på en smak. Kommer definitivt beställa från Atletbutiken i fortsättningen :) Dessutom så... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Atletbutiken är en av Sveriges snabbast växande företag inom träning och hälsa. Vi erbjuder dig allt du behöver inom träning såsom kosttillskott och träningsutrustning. Atletbutiken levererar produkter inom segmenten Crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och fitness.
Råsundavägen 157, 16936, Solna, Ruotsi
- 0855543434
- info@atletbutiken.com
- www.atletbutiken.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Beställt o betalat varor.
Beställt o betalat varor.
Får inga varor
Får inga svar eller sändningsinfo.
Mycket oseriösa!
Kriminella!
Stor varning !!
Gjorde en beställning på mer än 2000…
Gjorde en beställning på mer än 2000 sek den 26 juni. Ingenting hört och skickat mejl till kundtjänst utan svar.
Varning för detta oseriösa företag
Varning för detta oseriösa företag! Gick inte få tag på någon från företaget när jag försökte kontakta dom för en utebliven leverans som jag hade betalat för. Svarar inte i telefon eller på mail. Provade även få tag på de via sociala medier, de tog bara bort min kommentar utan att svara. Aldrig mer Atletbutiken för mig!!!!! Fick dock mina varor tillslut.
Beställ aldrig från dom
Beställde ett par grips som aldrig skickades. Mailade flera gånger utan svar. Fick inga pengar tillbaka. Sjukt besviken. Efter 4 veckor svarade dom att orden är avbruten då lagersaldot var felaktigt… Beställ aldrig från detta företag
Riktigt dåligt skött.
Riktigt dåligt skött.
Skrev efter en vecka och undrade vad som hände, inget svar. Skrev efter ytterligare en vecka till supportmailen att jag inte längre ville ha grejorna, inget svar. Beställningen gjordes 19/4, och skickades 6/5.
Kommunikationen är obefintlig.
Snabb leverans.
Snabb leverans.
En vara fanns inte i lager. Snabb och effektiv kommunikation med kundtjänst.
Väntat extremt länge på leverans
Väntat extremt länge på leverans, när jag tillslut får tag på kundtjänst efter flera dagar så ber jag de ta bort min order (vilket de bekräftat att de gjort) men som sen ändå skickas. Inte fått svar från kundtjänst på flera veckor så får nu betala för saker jag ej ska ha! Otroligt dålig butik och oseriös!
Horibelt lång leverans och svarar inte…
Horibelt lång leverans och svarar inte på varken mail eller telefon
Innehållet trasigt, går ej att kontakta butiken
- Försändelsen skickades till fel utlämningställe, jag har ett 200m bort, skickades istället till ett utlämningställe 3km bort.
- Försändelsen dåligt packad.
- En av tre burkar trasig när jag öppnar lådan, och innehållet runnit ut.
- Skickat reklamation, inget svar!
Oseriöst företag, handla inget från dem!
Rakt igenom skitdåligt :(
Skulle ge -1000 stjärnor om det gick
Skulle ge -1000 stjärnor om det gick. Beställde något för över tusenlappen för tre veckor sedan och har inte fått någon uppdatering om var paketet är eller om jag ens kommer få det levererat. Har kontaktat dem via mail 4-5 gånger utan något som helst svar. Hittade något telefonnummer men är ”upptaget” varje gång jag ringer. Beställ INTE härifrån. Har beställt härifrån tidigare och tänkt att det var legit men nej!!!
Jättetrevlig ägare+snabb leverans
Otrevlig kundtjänst
Otrevlig kundtjänst, killen verkar ha problem på riktigt
Bluffbutik
Bluffbutik
Beställde pwo fick efter någon dag att aktuell smak inte fanns och fick välja en ny smak. Väntar ca en vecka och mailar de och frågar vart f*n min pwo är. De svarar att den nya smaken jag ändrade till har stora ”leveransproblem”.
Hade jag vetat att de inte har produkten hemma hade jag skitet i det från början. Sämsta stället att handla på, känns f*n som att bli lurad på pengar.
Kanonbra service!
Hejsan vad vi upplever delar här det…
Hejsan vad vi upplever delar här det hjälper er som inte har beställt än
Rekommenderar INTE!!!!!
Dåligaste service ,bara glöm det att nån ska hjälpa er kundservice har alltid rätt istället för kunderna har rätt..
Beställde supplement
Fick en helt annat produkt som är billigare och med ett annat namn enligt kundservice så det samma produkt med ett annat namn...
Det tog 20 fking dagar tills leverans kom till ombud och inte det som jag beställde kundservice har sagt sitt sen svarar inte så akta er från en sån dåligt försäljare.
Enkelt och bra
Beställde proteinpulver
Beställde proteinpulver, några av påsarna hade inte svetsats ihop utan läckte pulver i kartongen.
Borde ha synts tydligt när det packades
Snabbt och smidigt
Rekommenderas 👍