Vi har været erhvervskunde og privatkunde i 35 år og har haft en kassekredit på 25.000 kr. på erhvervskontoen i mange år uden problemer. Vi har ingen andre lån. Nu vil banken lukke den pr. 1. se... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er meget glade for Andelskassen. Vores bankrådgiver er utrolig sød, helt nede på jorden, altid imødekommende og klar til at hjælpe. Vi får hurtige svar, kompetent rådgivning og føler os altid i try... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rigtig godt møde med bankrådgiver Michelle Madsen Hun havde sat sig godt i vores sager og var tillidsvækkende. Vi glæder os til at blive kunde i Andelskassen og fremtidig samarbejde med Michelle.
Yritys on vastannut
Michelle Madsen er den bedste bankrådgiver ❤️ Når man har haft møde med hende går man altid derfra med ro i maven. Hun fortjener en kæmpe lønforhøjelse. Vil til hver en tid anbefale Andelskassen og i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.
Dusager 18, 8200, Aarhus N., Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Efter at have været kunde hos andelskassen i over 30 år (hele mit liv), og min gamle rådgiver fik tildelt førtidspension må jeg erkende at den unge nyuddannede rådgiver jeg blev tilknyttet virkelig har vist mig hvad Andelskassen har udviklet sig til i dag. En bank hvor det kun er de lokale virksomheder der bliver taget seriøst og privantrådgiverne ikke står ved det de siger, så er det ikke længere den pålidelige og loyale bank det var engang. Det eneste positive der kan siges om denne oplevelse, er at det er godt jeg er kommet videre fra de klamphuggere der holder til i min lokalafdeling.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Rigtig god service og vejledning.
Nem og åben dialog omkring hele situationen, og godt humør hele vejen igennem.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Vi mødtes ang. huskøb, hvor vi gennemgik mine muligheder. Torben er imødekommende, hjælpsom, og var god forbered til mødet. Jeg er tilfreds med mødet og kan anbefaler ham

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Vi er meget glade for Andelskassen. De er altid klar til at hjælpe en med profesionelle medarbejdere. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Jeg nærmer mig pensionsalderen, og havde behov for en vurdering af mine forskellige opsparinger - i hvilken takt udbetalingerne skulle sættes i gang. En oplysende og kompetent gennemgang af mine muligheder blev gennemgået. Meget tilfreds med Andelskassen i Ribe.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Vi havde vores første møde angående huskøb. Inga var sød og hjælpsom, og hun gjorde oplevelsen meget trygt og nem for os.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Jeg har haft et meget produktivt og informerende møde med Andelsbanken. Deres relationelle værdi er tydelig at mærke, og jeg fornemmer klart, at dette vil være en bank, hvor jeg føler mig set, hørt og forstået i forhold til mine ønsker og mine værdier og de løsninger, de kunne tilbyde.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Meget imødekommende, kompetent ,personlig rådgiver det var en stor fornøjelse at vælge jer som bank var ikke et øjeblik i tvivl om mit valg efter mit personlige møde med Mikkel Tønnesen han giver en følelse af nærvær og tryghed.
Jeg vil til hver en tid anbefale andelskasse.
Mvh Pernille Lundbøl

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Havde besøg af Mikkel T, da jeg gerne ville skifte bank, Mikkel var meget kompetent, imødekommende og jeg følte mig i gode hænder, Mikkel har svaret meget hurtigt på mine henvendelser og har hjulpet mig de gange jeg har haft brug for dette.
Kan klart anbefale Andelskassen.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Per var vel forberedt. Tog sig tid til at lytte og komme med forslag.
Stille og roligt gennemgik vi det hele og han kom frem med de ydelser de kunne tilbyde eller være en del af.
En godt og positiv møde.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Man bliver hørt og de gør det bedste de kan for en. De er dygtige og kompetente.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Utrolig kompetent og hjælpsom bank. Man er slet ikke i tvivl om, at man er i trygge hænder!

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Jeg har utallige gange ringet til min bank rådgiver med henblik på en drøftelse af min rente, som banken har hævet markant over markedets rentesatser. Dog kan jeg ikke få fat i Andelskassen overhovedet og de ringer ikke tilbage.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Fantastisk bank med personlig service.
Min kæreste har været stærkt tilfreds med Andelskassen i Koldby som sin bank hele sit liv. Ved indhentning af lånetilbud fra banker, var Andelskassen klart de hurtigste, billigste og dem med bedst service. Navngiveligt har deres rådgiver Lasse S. været en meget opmærksom, ærlig og personlig bankrådgiver, som har hjulpet os meget gennem hele processen med at tage et lån. Derfor har jeg også selv valgt at skifte bank til Andelskassen.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
I forbindelse med et bankskifte, bliver vi sat i kontakt med Andelskassen i Århus. Rådgiveren René Smedegaard kontakter mig og starter en dialog op omkring mulighederne. René yder en god service, overholder sine aftaler og er tilgængelige når man har spørgsmål. At det ikke endte med en aftale pga et attraktivt tilbud fra en anden bank , havde intet med René at gøre og skal vi på et senere tidspunkt skifte bank igen, ved jeg hvem jeg vil tage fat i!

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Vi har Andelskassen i Sønderborg og vores rådgiver er Kasper Sølbæk Bjørngaard.
Kasper er det mest positive og kundevenlige menneske man kan støde på.
Vi føler os i meget trygge hænder og han gør alt der står i hans magt, for at vi forstår der der bliver forklaret og hver gang vi går fra et møde med ham, er man bare glad.
Banken, og især Kasper, kan varmt anbefales.
Mvh
Laila & Karsten Bindesbøl

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Det er da for galt jeg skal betale 1000kr i gebyr for et ejerpantebrev der ikke er blevet brugt .. godt der er skiftet til middelfart sparekasse

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.