Vi har været erhvervskunde og privatkunde i 35 år og har haft en kassekredit på 25.000 kr. på erhvervskontoen i mange år uden problemer. Vi har ingen andre lån. Nu vil banken lukke den pr. 1. se... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er meget glade for Andelskassen. Vores bankrådgiver er utrolig sød, helt nede på jorden, altid imødekommende og klar til at hjælpe. Vi får hurtige svar, kompetent rådgivning og føler os altid i try... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rigtig godt møde med bankrådgiver Michelle Madsen Hun havde sat sig godt i vores sager og var tillidsvækkende. Vi glæder os til at blive kunde i Andelskassen og fremtidig samarbejde med Michelle.
Yritys on vastannut
Michelle Madsen er den bedste bankrådgiver ❤️ Når man har haft møde med hende går man altid derfra med ro i maven. Hun fortjener en kæmpe lønforhøjelse. Vil til hver en tid anbefale Andelskassen og i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.
Dusager 18, 8200, Aarhus N., Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Det er da for galt jeg skal betale 1000kr i gebyr for et ejerpantebrev der ikke er blevet brugt .. godt der er skiftet til middelfart sparekasse

Begrundelsen for at indføre Kontogebyr på nu 50kr var, citat:
"... ,der skal dække en del af de omkostninger, vi som pengeinstitut har ved at stille konti til rådighed for dig som kunde."
- mon ikke det betyder eller inkluderer udgifter til Netbank og it?
I så fald, har jeg ikke gratis Netbank, da jeg betaler 600kr om året i kontogebyr.
I pdf'en om Kunde-fordele, står der:
"Du har gratis adgang til netbank og mobilbank, hvis du har NemKonto hos os"
Vil I venligst rette dette i pdf'en og jeres beskeder eller klarificere, hvad jeg betaler for med mit kontogebyr/månedspris?
Det er lige frækt nok at kalde Netbank gratis.
Edit: Som sædvanlig tågesnak fra Andelskassen: Jeg har Nemkonto hos jer, men betaler månedspris, altså er Netbank ikke gratis, hvorfor er det så svært at forstå? Jeg har meldt jer til Forbrugerombudsmanden.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
så blev jeg ringet op af andelskassen SÅ NU VIL JEG RETTE TIL 4 STJERNER da jeg blive i samme grupe som før mvh niels peter hansen

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Jeg er mega glad for at være i andelskassen , da hjælpen altid er til at få. Marianne er klar til at hjælpe hvis hun kan. Hvis hun ikke lige er der, ringer hun altid tilbage når hun har tid og det er et stort plus.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Jeg har efterhånden haft Andelskassen i mange år.
Er super godt tilfreds med min rådgiver Marianne Krog Pedersen - hun vender altid hurtigt tilbage, når jeg har haft brug for hjælp😉
Kan kun anbefale Andelskassen OG Marianne👍👍

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Andelskassen var førhen en lokalbank, med rådgivning og hjælp at hente. I dag får man 0 service og ingen hjælp samt de får ikke sendt relevante ting videre. Dette gør i mit tilfælde at man sylter at tilbagebetale for meget betalt til forsikring i 2 mdr. Man tager intet ansvar for at give forsikring selskab besked om opsigelse - der er nu gået 14 dage og det er stadig ikke sket.
Undersøger anden bank efter flere dårlige oplevelser - næsten alt andet vil være bedre

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Har haft andelskassen, som institut i en del år efterhånden. Jeg og familien, har altid fået god service og er blevet hørt med hensyn til drømme og ønsker

Vastaus yritykseltä Andelskassen
God bank, med god kommunikation og åbenhed omkring rådgivning

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Har i forbindelse med køb af bolig skiftet bank til andelskassen. Her har vi fået rigtig god rådgivning op til, under og efter.
Jesper Florentz har været super god, lyttende og vi har følt os trygge under hele processen.
Vi er rigtige glade for skiftet til Andelskassen.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Vi er super glade og tilfredse med vores fantastiske bankrådgiver Marianne som altid står klar til råd og sparring. Du får 5 stjerner herfra os.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Super service - vi får altid detalieret og godt uddybede svar på de spørgsmål vi er kommet med.
Grundig vejledning inden lån m.m.
Altid kun et opkald væk !
8 - stjerner herfra :)

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Uproffessionel opførsel.. I Hobro Ringer for at få forklaret en overførsel uden reference.. bliver oplyst dette er sket for at spare mig penge hvilket accepteres der konstateres jeg har igangsat bankskifte og herfor spørges om min tidligere rådgiver (som er stoppet) har sagt jeg skulle skynde mig at skifte. Dette ser jeg som en meget uproffessionel og uhentsigsmæssig adfærd.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Rigtig dårlig oplevelse af deres kunde service i omstillingen. Hun hævede stemmen og sukkede højlydt, fordi hun ikke kunne forstå at jeg ikke kan sælge den bil de har oprettet et pantebrev i.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Super engageret og personlig rådgivning, med udgangspunkt i min nuværende situation samt hvem jeg er som kunde.
Kan anbefale Andelskassen, hvis du ønsker en bank hvor du får en personlig relation til din rådgiver og en bank der kender dig.
Jeg fik følelsen af at jeg var en vigtig kunde.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Jeg har altid fået en rigtig god rådgivning og vejledning af Marianne hver gang jeg har henvendt mig. Jeg kan varmt anbefale Marianne som bankrådgiver.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
En skød bank som ikke har styr på det med at en bekendt i min familie kunne gentagne gange gå ind i banken med en forfalskede fuldmagt om bad om penge fra mine konti, så kan en hver idiot komme ind fra gaden af og gøre sådan noget, så aldrig mere Andelskassen er skiftet over i en noget bedre bank som ikke tillader sådan noget være svindel

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Kæmpe anbefaling! Fik Tobias Madsen som rådgiver, og har fået den bedste rådgivning på alle parametre. Har følt mig så tryg og fået ekstremt personlig vejledning og rådgivning under hele forløbet! Der har været hurtig respons på alt, både småt og stort, og det var klart også det, der gjorde, at jeg valgte at skifte til andelskassen - og også hiver familien med over. Kan kun anbefale andelskassen - og Tobias!

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Efter et total bank skifte og pensions overblik, gir det at være kunde i Andelskassen i Varde ro i maven.
Velforberedt, veltalende og forstående kunderådgiver tror jeg simpelthen ikke findes.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.