Vi har været erhvervskunde og privatkunde i 35 år og har haft en kassekredit på 25.000 kr. på erhvervskontoen i mange år uden problemer. Vi har ingen andre lån. Nu vil banken lukke den pr. 1. se... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Michelle Madsen er den bedste bankrådgiver ❤️ Når man har haft møde med hende går man altid derfra med ro i maven. Hun fortjener en kæmpe lønforhøjelse. Vil til hver en tid anbefale Andelskassen og i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Min kæreste og jeg har haft en utrolig god oplevelse med Andelskassen i Varde. Som førstegangs køber har det været svært at forstå hvad der menes med et eventuelt huskøb, men vores bankrådgiver fra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi valgte Andelskassen, fordi vi var trætte af at blive smidt rundt hos mange forskellige rådgivere i vores forhenværende bank. Selvom Andelskassen økonomisk ikke kunne komme med et bedre tilbud økono... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 86 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Andelskassen vil kun have rige kunder
Jeg sagde at jeg ville tage et lån og før de vidste hvem jeg var fik jeg at vide at jeg ikke havde råd til det og at jeg skulle gå, efter at få hjælp fra en yderst hjælpsom del af kommunen (svinget tror jeg de hed(de hjælpsomme)) gav mig de penge jeg skulle bruge til et lån. Havde aldrig set hende der bad mig om at gå før jeg havde ikke givet noget info om hvem jeg var og blev discrimineret på baggrund af mit udseende efter at være kunde på det tidspunkt i 13 år som 26 årig. Og føler mig så overset som man kan blive, som i aktivt overset til forskel fra passivt overset. Med andre ord de overser dig hvis ikke du er rig i mine nu 16 års erfaring, hold jer væk og brug noget andet hvad som helst andet hvis ikke du er så rig at det er totalt lige meget. (Har skrevet den på datoen og ikke oplevet det der, det var 3 år før det tidspunkt som jeg kan vælge

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Absolut den ringeste bank jeg…
Absolut den ringeste bank jeg nogensinde har haft været kunde i! De er virkelig til at brække sig over 🤮
I løbet af 2 mdr har jeg haft sat 10-12.000 kr kontant ind på min konto via hæveautomaten, fra diverse private ting jeg har haft solgt. Som jeg så har haft overført videre kort efter grundet regninger.
Fordi at jeg gjorde det, har de simpelthen valgt at opsige mig som kunde.
Har sku aldrig oplevet noget lignende...
Så HOLD JER LANGT VÆK fra den her usle bank!

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Altid super hurtig og venlig betjening.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Jeg har haft et samarbejde med…
Jeg har haft et samarbejde med Andelskassen i lidt over 2 år nu. Det startede med at jeg skulle bruge et andels-lån. Jeg er super tilfreds. Min fornemmelse er, at jeg altid har haft en attraktiv rente ift. mine venner og markedet.
Magnus Larsen er min rådgiver, og kan klart anbefales. Vi har haft mange gode snakke og føler at der bliver talt lige ud af posen. Tror endda at jeg ville følge med ham hvis han skiftede arbejde/bank. 👍🏻

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Bankmøde om køb af ny bolig
God personlig rådgivning og hurtig behandling. I det hele taget en rigtig god service

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Vi er virkelig glade for vores…
Vi er virkelig glade for vores kompetente og søde bankrådgiver, de er gode til at hjælpe.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Overførsel af penge mellem kontoer uden kundens samtykke
Jeg er kunde hos Andelskassen i Varde, og i forbindelse med lønningsdag 31. marts 2025, bliver jeg op ad formiddagen opmærksom på, at der er overført 4.000 kroner fra min kærestes og min fælles opsparingskonto til vores fælles budgetkonto for at dække et opstået overtræk på sidstnævnte konto.
Overtrækket er opstået, fordi min kærestes andel af vores fælles overførsel til denne konto, altid bliver overført den 1. hver måned (Det opståede overtræk stod altså således til at blive dækket dagen efter). Dette er foregået på samme måde i alle de fem år, vi har haft fælleskonto i Andelskassen.
Der har aldrig før været problemer med dette. Hvis der en sjælden gang imellem skulle være opstået et overtræk på en af vores kontoer, har vi modtaget en sms, en mail eller en opringning fra vores bankrådgiver, som lige har gjort os opmærksomme på overtrækket, så vi kunne få det dækket hurtigst muligt.
Andelskassen i Varde har i øvrigt ikke været i stand til at stille en bankrådgiver til rådighed for os det seneste halvandet års tid, efter vores tidligere rådgiver forlod filialen. Men det er en helt anden historie! Tilbage til denne!
Jeg bliver opmærksom på en overførsel på 4.000 kroner fra én konto til en anden i min netbank. Der står på overførslens detaljer, at det er mig, som har foretaget denne overførsel. Problemet er, at det har jeg ikke...
Jeg ringer derfor banken op og får en kvinde i røret. Jeg fortæller hende, at det drejer sig om en overførsel af 4.000 kroner fra min kærestes og min fælles opsparingskonto til vores fælles budgetkonto. Jeg forklarer hende, at det er mit navn, der står på overførslen, men at jeg ikke kan erindre at have foretaget denne overførsel, hvortil hun svarer "nej, det kan jeg da godt se... Det ser ud som om, den er foretaget herfra kontoret". Så siger jeg, at jeg meget gerne vil tale med vedkommende, som mener, han/hun kan disponere frit over mine penge og konti - for bagefter at "skrive under" som mig uden mit eller min kærestes samtykke. Kvinden i røret lover at få vedkommende til at ringe tilbage til mig hurtigst muligt!
15 minutter senere ringer en "Martin" fra Andelskassen i Varde til mig, da "han har hørt, jeg gerne vil tale med ham". Jeg spørger, om det er ham, der har foretaget den føromtalte overførsel. Dette bekræfter han. Derefter forklarer jeg ham, at han ikke på nogen måde skal flytte rundt på mine penge uden mit samtykke, da dette er hamrende ulovligt! Dette vil Martin overhovedet ikke diskutere med mig, da han mener, han er i sin gode ret til at dække et minus på én af mine kontoer med penge fra en vilkårlig anden af mine kontoer, "da jeg jo må forstå, at der er stor travlhed omkring den 1. i hver måned - og at de ikke bare kan skrive/ringe rundt til alle, der har et overtræk på en af deres kontoer".
Jeg insisterer på, at Martin ikke skal flytte rundt på mine penge uden at få mit samtykke først, da dette er ulovligt, hvilket Martin overhovedet ikke er enig i. Vi diskuterer cirka et kvarters tid, uden jeg får nogen som helst tilkendegivelse af, at der er blevet begået en fejl fra bankens side. Dette er jeg selvsagt temmelig chokeret og vred over.
Så mit spørgsmål til Andelskassen er så bare; Er det Jeres officielle politik, at I gerne må flytte rundt på folks penge fra- og til vilkårlige kontoer uden Jeres kunders samtykke eller forudgående viden?
Redigering efter svar svar fra Andelskassen:
1: Jeg vil gerne have lov til at stille mig skeptisk overfor, at I kalder et overtræk på nogle få timer for en "gæld" til Jer. Men hvis det er sådan i kører forretning, så fair nok...
2: I min netbank stod der, at JEG havde foretaget overførslen af de 4.000 kroner - ikke "Martin fra Andelskassen". Hvordan kan det IKKE være grænsende til dokumentfalsk?
3: Der står også I Jeres Forretningsbetingelser, at "I (Andelskassen) giver besked ved modregning". Dén besked tikkede først ind i min E-boks 2. april. Altså mere end to dage efter overførslen - og i øvrigt uden en begrundelse for overførslen (og det står stadig opført som om, der er mig, der har foretaget overførslen)...

Kold og kynisk
Jeg har været kunde i Andelskassen i en længere årrække og i begyndelsen var de en fantastisk bank. Men noget skete for mere end 10 år siden og lige siden har de langt fra leveret en god service. De kalder sig en relationsbank, men lige præcis relationen vil jeg betegne som kold og kynisk og meget ucharmerende. Den eneste grund til at jeg ikke er flyttet er, at jeg er selvstændig og det derfor er dyrt at flytte bank. Jeg vil bestemt ikke anbefale Andelskassen til nogen.

Skyhøje renter
Vil gerne have oplyst hvor man skal klage over skyhøje renter - er det ved ombudsmanden ?
Vi betaler på et lån 5250 på 3 mdr og har renter der bliver trukket på indbetalingen på 2400.- kr på 3 mdr det giver mere end de knap 10 % som renten er på da restgæld er ca 65000.- kr
Vi er blevet fyldt med historier og bortforklaringer i flere samtaler og nu stopper det - så hvor skal man klage ....

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Helt igennem den ringeste sevice jeg…
Helt igennem den ringeste sevice jeg nogensinde har fået i en bank.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Drømmer du om en bank hvor du altid…
Drømmer du om en bank hvor du altid bliver mødt af "din bankrådgiver er ikke lige til stede, men vi får hende til at ringe tilbage" men aldrig gør det?
Drømmer du om at kunne anskaffe dig fx. et billån til en favorabel rente på 14% som får diverse kviklån til at lyde for godt til at være sandt?
Drømmer du om et serviceniveau der får Låsby-Svendsen til at fremstå som pålideligheden selv?
Led ikke længere, Alle disse ting oplevede vi trods 14 års ancitet.
Fillial: Ikast Andelskasse

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Marianne Krog Pedersen fra Andelskassen…
Marianne Krog Pedersen fra Andelskassen i Varde har været vores bankrådgiver i nogle år efterhånden. Marianne er altid imødekommende, ærlig og grundig. Vi føler os meget tryg ved at spørge hende til råds. Dette gør sig også gældende i forbindelse med det billån vi lige har fået rådgivning om. Så 5 stjerner herfra, til Marianne og Andelskassen.

Super god oplevelse med Andelskassen og Jannik
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Andelskassen og især vores rådgiver Jannik Skovgaard Hindsbo. Han har været både kompetent, tilgængelig og oprigtigt interesseret i at finde den bedste løsning for os – både i forbindelse med boligkøb og vores fremtidige økonomi. Vi føler os i trygge hænder og kan varmt anbefale både banken og Jannik!

Grundig
Vi oplevede en meget velforberedt bankrådgiver Jesper, meget fleksibel i forhold til personlig møde, god tid og meget grundig. Vi følte at vi fik vendt hver en sten i vores økonomiske situation.
Vi giver dog kun 4 stjerner, da vi synes at Andelskassen netbanksløsning generelt kunne være bedre.

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Er super glad for Andelskassen Nordhavn…
Er super glad for Andelskassen Nordhavn og vores rådgiver Jannik. Vi får altid den hjælp vi skal bruge når vi skal bruge den, og oplever generelt, at vores rådgiver altid er til rådighed. Hvis det skulle være sådan, at vi har behov for hjælp og vores normale rådgiver er på ferie, er der en anden som kender os, og vores situation som yder lige så god og kompetent service som vores normale rådgiver.
Kan kun anbefale Andelskassen, både som bank generelt, og med hjælp til boligkøb.

God rådgivning
God rådgivning på Jette Baks eget initiativ.

Fantastisk rådgiver
Andelskassen lytter altid til vores ideer, og Rene vores rådgiver, vælger altid at give os, udover en super service, også det som er bedst for os.
Klar anbefaling

Ekstraordinær service
Andelskassen og især vores rådgiver Magnus L. Gjorde vores boliglån muligt på meget kort tid. Kæmpe stor anbefaling fra Mads og Frida :)

Vastaus yritykseltä Andelskassen
Vi fik en seriøs behandling
Vi fik en seriøs behandling, og svar på alle spørgsmål
Det var i et sprog vi kunne forstå

En god oplevelse
Vi føler os utrolig godt og seriøst taget imod - god dialog, forståelse for vores forhold og ikke mindst god rådgivning.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.