Een bestelling gedaan. Niet leverbaar. Is mij gevraagd of ik een naturel olie wilde hebben. Verteld dat ik dat overal kan krijgen. Speciaal bij Andelia de Vanille baby-olie besteld om die reden! Geen... Näytä lisää
Op 31 maart jongstleden heb ik een bestelling geplaatst, vandaag 3 dagen later, nu 3 april tot op heden nog geen track of trace of een mail gehad met dat mijn bestelling is verstuurd. Zelf heb ik een... Näytä lisää
Wat een heerlijke cacao butter! Het is gedrukt in de vorm van een chocolade reep met een rijke geur aan cacao, wat grote merken zoals Milka en C'odor (Chocolade fabrikanten) niet hebben. Ik twijfelde... Näytä lisää
Ik ben zeer tevreden over de service en producten van Andelia. Vorig jaar had ik een dag voor black friday een bestelling gedaan (niet gezien dat ze ook black friday hadden) en kreeg achteraf een k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Andelia geloven we in de kracht van de natuur om je huid en haar op de meest pure manier te verzorgen. Wij bieden een breed scala aan 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, geïnspireerd door traditionele recepten uit Afrika, het Amazonegebied en het Caribisch gebied. Onze producten, zoals de populaire Krappa olie en African Blacksoap, zijn volledig vegan en plantaardig, zonder synthetische toevoegingen. Onze missie is om jou te helpen je natuurlijke schoonheid te omarmen met producten die niet alleen effectief zijn, maar ook vriendelijk voor de aarde. Van voedende sheabutter tot hydraterende Arganolie, elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om je de beste natuurlijke verzorging te bieden. Bij Andelia staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken samen met lokale gemeenschappen om eerlijke handel te bevorderen en ondersteunen traditionele ambachten. Onze verpakking is milieuvriendelijk en we streven naar een minimale ecologische voetafdruk. Onze African Blacksoap is geliefd vanwege zijn diep reinigende en helende eigenschappen, perfect voor de gevoelige huid. Krappa olie is een wondermiddel voor droog haar en een droge huid, dankzij de intensieve hydratatie en voedende werking. Tonka olie biedt een kalmerende en verfrissende geur, ideaal voor een ontspannende verzorgingsroutine. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke oplossing voor huidproblemen, of je haar een boost wilt geven met plantaardige ingrediënten, bij Andelia vind je het allemaal. Onze producten zijn geschikt voor alle huid- en haartypes en zijn vrij van parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. Probeer Andelia vandaag nog en ervaar de pure kracht van de natuur. Embrace what nature provides, met Andelia.
Egelskoog 17A, 1822BM, Alkmaar, Hollanti
- 085 13 01 98 2
- info@andelia.nl
- www.andelia.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Omdat de grote pot niet in voorraad is…
Omdat de grote pot niet in voorraad is bestel ik een kleine, achteraf krijg ik een mail dat deze ook niet in voorraad is. Ondertussen een week later nog niks ontvangen. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.

African black soap
Ik gebruik de African Black Soap en ik vind het een super goed product. Ik heb gelijk 2 erbij gehaald.
Het was snel leverbaar en goed verpakt.
Het was snel leverbaar en goed verpakt.
Ik ben blij met mij product en kan niet wachten om het uit te proberen. Thanks
Vriendelijk medewerkers
Vriendelijk medewerkers
En snelle levering als ik zeg snelle dan is het echt snelle levering ik ben heel erg blij met de service
Prima afhandeling van mijn bestelling
Prima afhandeling van mijn bestelling. Wel een beetje ongerust geweest over hey feit dat het met de drukte bij de pakketdienst mis zou gaan. Desondanks heb ik t product volgens leveringsproces en binnen de levertijd netjes ontvangen.
Ik ben super tevreden
Ik ben super tevreden. Voor het éérste keer bestelling gedaan. Producten ruiken als beschreven. Alleen de chebe heeft wel sterke sigaretten lucht. Maar, wie mooi haar wil hebben moet ruiken hiii. Thx voor de snelle aflevering.
Tot de volgende aankoop.
Ik kan geen eerlijke review geven als…
Ik kan geen eerlijke review geven als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen.

Thank you!
Thank you!
Voor mijn bestelling had ik nog een specifieke vraag. Telefonisch contact verliep zeer prettig, vriendelijk en verhelderend.
Ik ben goed geïnformeerd over 2 producten die nageleverd worden. Fijne service!
Gister begon de pret, mijn pakket was er.
Producten zijn met zorg verpakt. Het was een zeer aangename verrassing dat er naast een persoonlijk berichtje er ook een extraatje bij zat. Heel attent, thank you!
Ik ben ontzettend tevreden over de lipbalsem, sheabutter, african black soap, Ghassoul(lavaklei) en coconut oil. Kwalitatief topproducten! Een weldaad voor mind, body and soul!
De authentieke geur van de coconut oil is zalig!
De rest van mijn bestelling moet ik nog uitproberen. Maar ik weet nu waar ik moet zijn voor mijn favoriete natural care products.

Vastaus yritykseltä Andelia
Heb mijn tonka spullen heel snel…
Heb mijn tonka spullen heel snel gekregen. Ben tevreden met ze.
Ben heel tevreden met de tonka olie
Ben heel tevreden met de tonka olie! Ik heb eerst advies gevraagd bij Team Andelia en heb hier een uitgebreide reactie op ontvangen, dit heeft geholpen om het juiste product te bestellen.
Goede natuurlijke producten en een…
Goede natuurlijke producten en een snelle levering. Daarbij hebben ze een persoonlijke aanpak. Ik kom zeker terug!
Vlotte en fijne service
Vlotte en fijne service. Goed bereikbaar bij evt. Vragen. En super fijne producten
Hihi,
Hihi,
Ben erg tevreden over hoe de producten netjes aangeleverd worden.. En heel leuk, het extraatje wat erbij zat in de doos!
Enige minpuntje is dat dr producten best wel prijzig zijn ;) .
Groetjes
Totnu toe is alles GOÉD
Totnu toe is alles GOÉD. Heb nog niet al mijn gekochte producten gebruikt.