Op 31 maart jongstleden heb ik een bestelling geplaatst, vandaag 3 dagen later, nu 3 april tot op heden nog geen track of trace of een mail gehad met dat mijn bestelling is verstuurd. Zelf heb ik een... Näytä lisää
Wat een heerlijke cacao butter! Het is gedrukt in de vorm van een chocolade reep met een rijke geur aan cacao, wat grote merken zoals Milka en C'odor (Chocolade fabrikanten) niet hebben. Ik twijfelde... Näytä lisää
Ik ben zeer tevreden over de service en producten van Andelia. Vorig jaar had ik een dag voor black friday een bestelling gedaan (niet gezien dat ze ook black friday hadden) en kreeg achteraf een k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Andelia geloven we in de kracht van de natuur om je huid en haar op de meest pure manier te verzorgen. Wij bieden een breed scala aan 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, geïnspireerd door traditionele recepten uit Afrika, het Amazonegebied en het Caribisch gebied. Onze producten, zoals de populaire Krappa olie en African Blacksoap, zijn volledig vegan en plantaardig, zonder synthetische toevoegingen. Onze missie is om jou te helpen je natuurlijke schoonheid te omarmen met producten die niet alleen effectief zijn, maar ook vriendelijk voor de aarde. Van voedende sheabutter tot hydraterende Arganolie, elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om je de beste natuurlijke verzorging te bieden. Bij Andelia staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken samen met lokale gemeenschappen om eerlijke handel te bevorderen en ondersteunen traditionele ambachten. Onze verpakking is milieuvriendelijk en we streven naar een minimale ecologische voetafdruk. Onze African Blacksoap is geliefd vanwege zijn diep reinigende en helende eigenschappen, perfect voor de gevoelige huid. Krappa olie is een wondermiddel voor droog haar en een droge huid, dankzij de intensieve hydratatie en voedende werking. Tonka olie biedt een kalmerende en verfrissende geur, ideaal voor een ontspannende verzorgingsroutine. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke oplossing voor huidproblemen, of je haar een boost wilt geven met plantaardige ingrediënten, bij Andelia vind je het allemaal. Onze producten zijn geschikt voor alle huid- en haartypes en zijn vrij van parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. Probeer Andelia vandaag nog en ervaar de pure kracht van de natuur. Embrace what nature provides, met Andelia.
Egelskoog 17A, 1822BM, Alkmaar, Hollanti
- 085 13 01 98 2
- info@andelia.nl
- www.andelia.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Fijne ervaring!
Ik kreeg mijn producten heel snel binnen en alles was mooi en goed verpakt. De producten zelf die ik heb besteld (African black soap en Shea butter lipbalm) zijn van goede kwaliteit en laten mijn huid/lippen stralen!

Vastaus yritykseltä Andelia
Top producten
Top producten! Ga zeker opnieuw bestellen. De African black soap is magisch, werkt super tegen acne voor zowel gezicht als lichaam.

Vastaus yritykseltä Andelia
Geen antwoord ivm produkt niet leverbaar
Een bestelling gedaan. Niet leverbaar. Is mij gevraagd of ik een naturel olie wilde hebben. Verteld dat ik dat overal kan krijgen. Speciaal bij Andelia de Vanille baby-olie besteld om die reden! Geen antwoord terug gekregen, wel reeds betaald. Slechte service. Jammer.
Goede producten
Ik ben tevreden met de bestelde producten. Jammer dat ik speciaal bepaalde producten heb besteld voor een lip balm, maar deze nooit heb ontvangen.
Het bestellen via hun website ging snel…
Het bestellen via hun website ging snel en makkelijk.
mijn pakketje ook snel bezorgd
Zal snel weer bestellen
Klasse!
Mooie producten en een fijne, persoonlijke klantenservice.
Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Ik ben altijd zeer tevreden
Ik ben altijd zeer tevreden met mijn producten van ANDELIA. Snelle levering en mooi ingepakt.
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Woensdag besteld!
Mooie site en goede producten
Heerlijke sheabutter crème.
Vriendelijke eigenaar, heerlijke en betaalbare natuurlijke producten en bij mijn bestelling een gratis lip balsem erbij.
Deze webshop op aanraden van mijn dochter bezocht en ik ga hier zeker vaker producten aanschaffen!
Pakket gisteren binnen gekregen
Pakket gisteren binnen gekregen. netjes op tijd nu moet ik het eerst uitproberen.
Mooi product
Dank voor de snelle levering
Dank voor de snelle levering.
Moet zeggen dat de 'Black soap' (zeepblok) niet volledig rechthoekig was en dat een deel ervan eraf was gebrokkeld.
Heb mijn haren met 'Black soap' gewassen en voelde goed, haar is schoon, laat wel idd een stroef gevoel in het haar achter, maar dat heb ik met de 'Tonka Moisturizer' opgelost, door het vochtige haar in een badmuts met badhanddoek te wikkelen.
Na een uur was mijn haar kambaar.
Geen chemische troep meer in mijn haar bij het wassen, dit is mijn nieuwe shampoo en conditioner.!
De snelle reactie op mijn app
De snelle reactie op mijn app. Het mij op de hoogte blijven houden van mijn bestelling. De krappa olie is echt fantastisch en smeert goed uit en trekt in een laat mijn huis zacht aanvoelen. In mijn haar geeft het meer veerkracht.
Een hele goede service.Snelle bezorging
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.