Andelia  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Een bestelling gedaan. Niet leverbaar. Is mij gevraagd of ik een naturel olie wilde hebben. Verteld dat ik dat overal kan krijgen. Speciaal bij Andelia de Vanille baby-olie besteld om die reden! Geen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 31 maart jongstleden heb ik een bestelling geplaatst, vandaag 3 dagen later, nu 3 april tot op heden nog geen track of trace of een mail gehad met dat mijn bestelling is verstuurd. Zelf heb ik een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een heerlijke cacao butter! Het is gedrukt in de vorm van een chocolade reep met een rijke geur aan cacao, wat grote merken zoals Milka en C'odor (Chocolade fabrikanten) niet hebben. Ik twijfelde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de service en producten van Andelia. Vorig jaar had ik een dag voor black friday een bestelling gedaan (niet gezien dat ze ook black friday hadden) en kreeg achteraf een k... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä
  2. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Andelia geloven we in de kracht van de natuur om je huid en haar op de meest pure manier te verzorgen. Wij bieden een breed scala aan 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, geïnspireerd door traditionele recepten uit Afrika, het Amazonegebied en het Caribisch gebied. Onze producten, zoals de populaire Krappa olie en African Blacksoap, zijn volledig vegan en plantaardig, zonder synthetische toevoegingen. Onze missie is om jou te helpen je natuurlijke schoonheid te omarmen met producten die niet alleen effectief zijn, maar ook vriendelijk voor de aarde. Van voedende sheabutter tot hydraterende Arganolie, elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om je de beste natuurlijke verzorging te bieden. Bij Andelia staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken samen met lokale gemeenschappen om eerlijke handel te bevorderen en ondersteunen traditionele ambachten. Onze verpakking is milieuvriendelijk en we streven naar een minimale ecologische voetafdruk. Onze African Blacksoap is geliefd vanwege zijn diep reinigende en helende eigenschappen, perfect voor de gevoelige huid. Krappa olie is een wondermiddel voor droog haar en een droge huid, dankzij de intensieve hydratatie en voedende werking. Tonka olie biedt een kalmerende en verfrissende geur, ideaal voor een ontspannende verzorgingsroutine. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke oplossing voor huidproblemen, of je haar een boost wilt geven met plantaardige ingrediënten, bij Andelia vind je het allemaal. Onze producten zijn geschikt voor alle huid- en haartypes en zijn vrij van parabenen, sulfaten en andere schadelijke stoffen. Probeer Andelia vandaag nog en ervaar de pure kracht van de natuur. Embrace what nature provides, met Andelia.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Na 5 dagen nog steeds niets ontvangen

Na 5 dagen nog steeds niets ontvangen
Op mail wordt niet gereageerd
Slechte klantenservice

9. toukokuuta 2023

Goedenavond,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met uw bestelling. Ook vervelend om te horen dat onze reactie mails niet zijn aangekomen. Op dit moment wachten wij namelijk op een verse batch Krappa olie vanuit Suriname. Wij hebben dit meermalig (als reactiemail) aan u gecommuniceerd. Ook hebben wij een algemene mail eruit gestuurd mbt de verlengde levertijd van de Krappa olie. Zou u kunnen nakijken of de mails toevallig in uw spam terecht zijn gekomen?

We horen het graag van u.

Met natuurlijke groet,

Team Andelia

Saanut 4/5 tähteä

Het ontvangen vd producten duurde even.... maar

Het ontvangen vd producten duurde even, bepaald potje was er blijkbaar niet meer... contact gehad, en toen was het snel binnen. Heel mooi ingepakt, meteen de krappa olie op mijn droge benen met psoriasis plekjes ingesmeerd, geur is idd even intens maar ook zo weer weg. En wauw, meteen zoveel zachtere benen...! dat is nog geen 1 olie of creme gelukt! Vandaag de black soap proberen... Dus tot nu zeeer tevreden !

29. huhtikuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Vind t verzenden lang duren..

Vind t verzenden lang duren... Direct mailtjes met bedankt voor je aankoop en andere reclame spul. Maar geen idee waar mijn product nu is ?!!

11. huhtikuuta 2023

Goedemiddag Andrea,

Bedankt voor uw review! Vervelend om te horen dat de bestelling nog steeds niet is ontvangen. Wij zullen nakijken waar uw bestelling is gebleven en dan zullen wij u vervolgens via de mail beantwoorden.

Met natuurlijke groet,

Jaïr
Team Andelia

Heel blij

Heel blij, met aandacht en liefde ingepakt. Eindelijk heb ik gevonden waar ik al hee lang naar zocht. Misschien een kleine tip: de unwrap seal stickertjes kunnen ook van papier ipv plastic. Bedankt!

24. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

De bestelling is niet geleverd was een…

De bestelling is niet geleverd was een verjaardag cadeau dus is niet meer nodig bij deze annuleren graag

13. maaliskuuta 2023

Goedemiddag Eric,

Bedankt voor jouw bericht. De bestelling was op zaterdag geplaatst en helaas kunnen wij in het weekend niet versturen. De bestelling is daarom maandag verstuurd en volgens de Track & Trace woensdag jouw aangekomen. Mocht dit niet het geval zijn, laat het ons dan even weten.

Desalniettemin hopen wij dat het alsnog een leuk verjaardagsfeestje was...maar wij snappen uiteraard dat de producten van ons niet mogen ontbreken :-(

In 1 woord

In 1 woord: GEWELDIG 🤩

Luxe verpakking!!
Super lieve ondernemer & alles zoals beschreven. AANRADER, u krijgt waar voor uw geld 🥰!!

28. helmikuuta 2023

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin