ALLSAFE Arvostelua

11 044
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had tijdelijk een opslag nodig voor een bepaalde duur. Deze werd in 10 minuten voor mij in orde gemaakt, ik was al bekend met allsafe hun diensten dus voor mij is niets nieuw. Na contract onderteke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fantastische ervaring bij deze vestiging van Allsafe . Sander en zijn collega’s staan altijd klaar om te helpen en zijn vrolijk en communicatief. Veel dank voor de laatste 4 jaar👌🙏

Saanut 5/5 tähteä

Fijne ervaring. Vrolijk personeel en ze kunnen je overal bij helpen. Ruimte is altijd beschikbaar en loopt vlot met de karretjes. Vriendelijke geholpen door mindy

1. Varastotila
  2. Muuttotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Yrityksen kirjoittama

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

(11 044)

1 679 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede units & meedenkend personeel

Goede units en duidelijke uitleg over alle voorwaarden.

Op de dag zelf kon ik nog van unit wisselen (moest wel voor 17.00 klaar zijn, maar de flexibiliteit werd heel erg gewaardeerd!).

Medewerkers zijn erg aardig en denken mee over hoeveel ruimte je bijvoorbeeld nodig gaat hebben.

Liften zijn een beetje langzaam.

4. heinäkuuta 2026

Beste mevrouw Landstra,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Arnhem. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van de units, de duidelijke uitleg en het meedenken van onze medewerkers,

Schone opslagruimte

Schone opslagruimte, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke instructies en info over de ruimtes en huur verhuisbus. Prima!

Beste mevrouw Zeilstra-Kalt,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Leeuwarden. Fijn dat je tevreden bent over de schone opslag, de duidelijke uitleg en de hulp van ons personeel!

Saanut 4/5 tähteä

Prima uitleg en mooie ruimte

Prima uitleg en mooie ruimte, makkelijk te bereiken en werkt prima met de code.

Beste heer Van Velzen,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Oss. Fijn dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg, de goed bereikbare ruimte en het gemak van onze toegangscode!

Goede uitleg met rondleiding

Goede uitleg met rondleiding. Vriendelijke jongen.

Beste Rosanne,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Zwolle. Fijn dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg en de vriendelijke service!

Vriendelijk en behulpzaam

Duidelijke uitleg, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Beste Corine,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Roosendaal. Fijn dat je onze uitleg duidelijk vond en ons personeel als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren!

ALLSAFE Zwolle

ALLSAFE geeft een Goede Begeleiding als je nieuw bent en zijn erg klantvriendelijk. Je spullen staan veilig opgeslagen.

Beste heer Van den Bogaert,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Zwolle. Fijn om te horen dat je onze begeleiding en klantvriendelijkheid waardeert en je spullen veilig staan!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer behulpzaam personeel dat goed…

Zeer behulpzaam personeel dat goed meedenkt in oplossingen

Beste heer/mevrouw Vermeer,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Tilburg. Fijn dat je onze medewerkers als zo behulpzaam ervaart en hun oplossingsgerichte aanpak waardeert!

Saanut 5/5 tähteä

Veilig en droog, zolang je spullen er staan.

Ik moest snel mijn huis uit, en waar laat je de inboedel? Bij Allsafe een veilige plek om alles op te slaan. Schoon, droog, geen vocht, geen beestjes. En alleen jij hebt toegang met je code, van smorgens vroeg tot savonds laat geheel wanneer je tijd en zin hebt. Personeel komt op mij altijd vriendelijk en kundig over en staan altijd paraat om mee te denken naar oplossingen. Nadeel is wel de prijs, goedkoop is het niet, en voor mij de hoofdreden om weer op te zeggen.

15. heinäkuuta 2026

Beste Luuk,

Bedankt voor je uitgebreide review over ALLSAFE Den Bosch. Fijn dat je zo tevreden was over de veilige, schone opslag en onze behulpzame medewerkers. We begrijpen je feedback over de prijs en nemen dit zeker mee.

Saanut 1/5 tähteä

Een grotere box tegelen

5 keer geweest om iets te regelen, zit al 3 weken te wachten op een terugbetaling van 2 facturen.

26. kesäkuuta 2026

Beste Hans,

De borg en eventueel te veel betaalde huur worden binnen 4 tot 6 weken na het einde van de huurovereenkomst terugbetaald. Dit staat ook duidelijk vermeld in uw huurovereenkomst.

Wij vragen u daarom vriendelijk deze verwerkingstermijn af te wachten. Zodra de terugbetaling is verwerkt, wordt het bedrag automatisch naar het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt.

Zeer klantvriendelijke medewerker

Zeer klantvriendelijke medewerker, kundig, en transparant. We kwamen informeren maar hebben aan de hand van de prettige indruk en het vertrouwen direct een storage box gehuurd.

15. heinäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je review over ALLSAFE. Fijn dat je zo'n prettige indruk kreeg en dankzij onze klantvriendelijke en kundige medewerker direct hebt gekozen voor een opslagruimte!

Ik kreeg goede uitleg

Ik kreeg goede uitleg, hulp en voor mij de juiste maat berging, de heren waren erg welcomed en behulpzaam

23. maaliskuuta 2026

Beste mevrouw Verhoeven,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Arnhem Zuid. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen met duidelijke uitleg en de juiste maat berging, en dat onze medewerkers zo behulpzaam waren!

Prima opslagruimte

Prima bereikbare en toegankelijke opslagruimte incl. karren voor de zware spullen. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Het gratis verhuisbusje is natuurlijk ook erg praktisch. ToegangsApp weigerde opeens maar ik kreeg direct een toegangskaart zodat dat geen hinder opleverde.

14. heinäkuuta 2026

Beste Henk,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Oegstgeest. Fijn dat je zo tevreden bent over de bereikbaarheid, het gratis verhuisbusje en onze behulpzame medewerkers, en goed om te horen dat het probleem met de app meteen werd opgelost!

Saanut 5/5 tähteä

Helpful people and they have process…

Helpful people and they have process for everything. Very pleasant experience.

10. heinäkuuta 2026

Dear mister Turk,

Thank you for your review about ALLSAFE Utrecht South! We’re happy to hear you had a pleasant experience with our team.

Kind regards,

Heel service gericht

Heel service gericht, denken met je mee, prettige sfeer, ook in de avond.
Kortom, een aanrader!

10. heinäkuuta 2026

Beste Dette,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Amersfoort. Fijn om te horen dat je onze service, het meedenken en de prettige sfeer waardeert!

Saanut 5/5 tähteä

Staan altijd voor je klaar

Staan altijd voor je klaar. De ruimtes zijn netjes. Wij zijn blij met jullie.

6. heinäkuuta 2026

Beste Marjon,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Venlo. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze nette ruimtes en service!

prima service AllSafe

Ik werd uitstekend geholpen aan de receptie van AllSafe in Venlo. De verhuishulp werkte prima. De afspraken werden nauwkeurig nagekomen.

Beste meneer Jagtman,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Venlo. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent aan de receptie in Venlo en dat alles volgens afspraak verliep!

prettige ervaring

Vanaf het aanmelden via de website van All Safe tot het afronden van de huur van mijn opslagruimte en postbus is alles snel en soepel verlopen. De communicatie was helder en vlot, de contactpersoon vriendelijk en behulpzaam, en ik kreeg voldoende uitleg over alles. Een prettige ervaring!

Beste mevrouw Genova,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Apeldoorn. Fijn om te horen dat het hele proces van aanmelding tot afronding zo soepel verliep en dat je onze communicatie en service waardeert!

Toegankelijk.

Beste Niels,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Purmerend. Fijn om te horen dat je onze locatie als goed toegankelijk ervaart!

Nette ruimtes

Nette ruimtes, fijne hulp voor de uitleg en een zeer handige en goed werkende app.
Aanbevelingswaardig!

Beste,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Hengelo. Fijn dat je blij bent met onze nette ruimtes, de hulp bij de uitleg en de gebruiksvriendelijke app!

Super service.

Super service.
Zeer tevreden!

27. kesäkuuta 2026

Beste Maurice,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Sittard. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!

Marieke

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin