ALLSAFE Arvostelua

11 040
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne ervaring. Vrolijk personeel en ze kunnen je overal bij helpen. Ruimte is altijd beschikbaar en loopt vlot met de karretjes. Vriendelijke geholpen door mindy

Saanut 5/5 tähteä

Robbert van de verhuisservice is echt een topper! Werkt keurig efficiënt en netjes. Stond op de wachtlijst en werd vanmiddag gebeld door Robbert dat er een plekje vrij was gekomen. Wat een geweldige s... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na het invullen op de website, redelijk snel teruggebeld om een afspraak in te plannen. Dus dat is top. Aangekomen op locatie blijkt de communicatie vanuit het hoofdkantoor naar de locatie niet goed... Näytä lisää

1. Varastotila
  2. Muuttotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Yrityksen kirjoittama

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

(11 040)

1 679 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top service

Top service, duidelijk en goede voorzieningen.

Beste Serdiej,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Den Bosch. Fijn dat je tevreden bent over onze service, duidelijkheid en de voorzieningen!

Professioneel en toegankelijk

Gastvrij ontvangst, prima rondleiding, heldere informatie, zéér schone ruimten, verhouding prijs-kwaliteit 👍, correcte afhandeling….professioneel en toegankelijk.

Beste Myra,

Bedankt voor je mooie review over ALLSAFE Venlo. Fijn om te horen dat je onze service als professioneel en toegankelijk ervaart en tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding!

Heb al jaren een ruimte.

Heb al jaren een ruimte.
Goede service.
Het is er schoon en veilig.
Vriendelijke mensen.

Beste,

Bedankt voor je mooie review en je langdurige vertrouwen in ALLSAFE Arnhem! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, netheid en veiligheid.

Saanut 2/5 tähteä

Onduidelijk en shady

Prijzen wisselen per dag, haal je op woensdag de ene week een product kan de prijs de week erop 2x zo duur zijn. Veel onduidelijkheid over de voorwaarden en ze doen moeilijk over kleine zaken. Ik zou voor een andere aanbieder kiezen als ik het weer moest doen.

Beste Rutger,

Bedankt dat je jouw ervaring deelt. Jammer om te horen dat er onduidelijkheid was over prijzen en voorwaarden. We nemen je feedback serieus om te kijken hoe we onze communicatie en transparantie kunnen verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Het hele contact was fijn

Het hele contact was fijn, van telefonische afspraak tot rondleiding.
De prijzen zijn prima (beter dan de concurenten) en de service perfect.

Als ik nu binnen loop dan weet men achter de bali zelfs mijn naam. Dat geeft gewoon een goed gevoel.

8. toukokuuta 2026

Beste Maarten,

Bedankt voor je mooie review over ALLSAFE Almere. Fijn dat je zo tevreden bent over het contact, de scherpe prijs en onze persoonlijke service!

Uitmuntend!

Uitmuntende, correcte, duidelijke service en begeleiding!

Beste Ton,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Roosendaal. Fijn dat je onze service en begeleiding als zo duidelijk en uitmuntend hebt ervaren!

Netjes en goed beveiligd

Goede informatie. Heel vriendelijk personeel. Schoon complex. Netjes en goed beveiligd.

13. heinäkuuta 2026

Beste Erica,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Capelle aan den IJssel. Fijn dat je tevreden bent over de informatie, onze vriendelijke medewerkers en het schone, goed beveiligde complex!

goede service, duidelijke uitleg

goed, duidelijk en snel geholpen

10. heinäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Weesp. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en dat je snel en duidelijk geholpen bent!

Easy and perfect

Easy and perfect

10. heinäkuuta 2026

Dear Dimitrios,

Thank you for your review about ALLSAFE Oss! We’re happy to hear everything went smoothly.

Kind regards,

Saanut 2/5 tähteä

Foutieve informatie per telefoon en afspraak pushen

Informatie ingevuld voor een S opslag ruimte mogelijk zelf denkende aan een M formaat en daarbij ook kijkende naar een postbus voor mijn pakketten. Werd meteen gebeld voor een afspraak, gaf de situatie aan en ja geen probleem je kan dat allemaal en zelfs postbus zonder locker en ook gewoon jou pakketten worden dan aangenomen. Afspraak gemaakt omdat zij dat als advies gaven.

Op locatie krijg ik te horen kleinste beschikbare opslagplaats is formaat L en met de postbus nemen ze geen pakketten. Ik snap dat je dat niet doet, maar snap niet dat je dan van wel zegt aan de telefoon.

Mijn en jou collega’s hun tijd aan het verdoen hiermee.

17. heinäkuuta 2026

Beste Lorenzo,

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo duidelijk te beschrijven. Het spijt ons te horen dat je tegenstrijdige informatie hebt ontvangen over de opslagformaten en de mogelijkheden voor pakketafhandeling, en dat dit tot een onnodige afspraak heeft geleid. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden.
We nemen je feedback serieus om onze processen en communicatie beter op elkaar af te stemmen. Zou je ons een e-mail willen sturen op klantenservice@allsafe.nl, zodat we jouw situatie beter kunnen begrijpen en indien mogelijk samen naar een passende oplossing kunnen kijken?

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden bij 4 jaar ervaring.

Ik huur de afgelopen 4 jaar afwisselend een aantal units deze x in Maastricht. Ook hier weer zeer netjes en verzorgd en service van personeel . Toegang perfect en beveiligd zodat je een fijn gevoel hebt bij de opslag van je spullen en je zelf.
Gelegen in fijne veilige omgeving.
Als je iets wil opslaan Allsafe, top, doen.

17. heinäkuuta 2026

Beste Frans,

Bedankt voor je prachtige review en je loyaliteit de afgelopen 4 jaar! Geweldig om te horen dat je ook in Maastricht weer zo tevreden bent over onze service en veilige, nette opslag.

Saanut 5/5 tähteä

Zij bieden een perfecte service en het…

Zij bieden een perfecte service en het personeel is heel behulpzaam.

Bedankt

13. heinäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Tilburg. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en de behulpzaamheid van ons team!

Geweldige verhuishulp

Geweldige verhuishulp. Vakkundig en zeer bekwaam en daarnaast ook vriendelijk en gezellig.

16. heinäkuuta 2026

Beste Angela,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Lelystad. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze vakkundige en vriendelijke verhuishulp!

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam!

Beste Guillermo,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Almere. Fijn om te horen dat je onze hulp zo waardeert!

Saanut 4/5 tähteä

Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg.

Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg.
Punten van aandacht zijn de lastig terug te plaatsen vracht karretjes en de te lage plaatsing van het kastje voor invullen code om in en uit te rijden.

Beste heer Van Alten,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Lelystad. Fijn dat je tevreden bent over de ontvangst en uitleg, en dank voor je aandachtspunten, we nemen je feedback zeker mee!

Goede units & meedenkend personeel

Goede units en duidelijke uitleg over alle voorwaarden.

Op de dag zelf kon ik nog van unit wisselen (moest wel voor 17.00 klaar zijn, maar de flexibiliteit werd heel erg gewaardeerd!).

Medewerkers zijn erg aardig en denken mee over hoeveel ruimte je bijvoorbeeld nodig gaat hebben.

Liften zijn een beetje langzaam.

4. heinäkuuta 2026

Beste mevrouw Landstra,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Arnhem. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van de units, de duidelijke uitleg en het meedenken van onze medewerkers,

Schone opslagruimte

Schone opslagruimte, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke instructies en info over de ruimtes en huur verhuisbus. Prima!

Beste mevrouw Zeilstra-Kalt,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Leeuwarden. Fijn dat je tevreden bent over de schone opslag, de duidelijke uitleg en de hulp van ons personeel!

Saanut 4/5 tähteä

Prima uitleg en mooie ruimte

Prima uitleg en mooie ruimte, makkelijk te bereiken en werkt prima met de code.

Beste heer Van Velzen,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Oss. Fijn dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg, de goed bereikbare ruimte en het gemak van onze toegangscode!

Goede uitleg met rondleiding

Goede uitleg met rondleiding. Vriendelijke jongen.

Beste Rosanne,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Zwolle. Fijn dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg en de vriendelijke service!

Marieke

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin