Jeg kan varmt anbefale Alfaomega Klinikken.Jeg har fået lavet flere behandlinger hos dem, og jeg er virkelig glad og tilfreds med resultatet. Mitte er utrolig lyttende, omsorgsfuld og profession... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har fået 2 PRP-behandlinger hos Alfa Omega Klinikken, og jeg er rigtig glad for resultatet. Allerede efter den første behandling kunne jeg se en stor forskel. Jeg blev mødt af en rigtig flink... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fænomenal, ubeskriveligt og enestående. Sikke en fantastisk oplevelse at møde dig kære Mitte, det Sønderjyske svar på Mette. Klinikken's aura, bærer absolut præg af ejerens personlighed. Fra man t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fået lavet et Deep Plane facelift inkl. necklift hos Farooq Nasseri. Jeg er så tilfreds 👍 Fra den første konsultation til selve operationen har jeg følt mig 100 % tryg. Farooq... Näytä lisää
Yritys on vastannut
"Vi tror på, at skønhed skaber velvære. Vi tror på, at din livskvalitet bliver større, hvis du er glad for dit udseende og din krop. I Alfa Omega Klinikkken tilbyder vi en bred vifte af alt fra hudforyngende til sundhedfremmende behandlinger. Fra anti-aging og plastikkirurgi til kostvejledning og stressreduktion. Behandlinger, der tager udgangspunkt i dit unikke jeg og giver naturlige, æstetiske og harmoniske resultater. Velkommen til vores univers af skønhed og sundhed" - Mitte Skjold, indehaver, kosmetisk sygeplejerske, cand. scient.san
Højbro Plads 21, 1., 1200, København K, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Mitte er super sød og lyttende.
Hun er god til at skræddersy og rådgive om behandlinger til den enkelte kunde, og er meget lyttende og er sikker på at man er helt indforstået med behandlingen og hvilke andre muligheder der måske skal til. Hvis der dukker noget op, så tager hun det alvorligt og reagerer det.
Det eneste minus, er at det er en anelse dyrt, men man får også hvad man betaler for.

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Varm velkomst, helt utrolig dejlig behandling, højt informationsniveau undervejs. Vil helt sikkert komme igen
Høj kvalitet

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Helt vidunderlig klinik, og helt vidunderlig Mitte Skjold, som forstår at skræddersy den helt rigtige behandling til dig, og få dig til at se naturlig og mere frisk ud.
Jeg er allerede stor fan af den behandling jeg prøvede for første gang idag, Deep Slim Ansigtsløft, den kan virkelig løfte hamsterkinderne, og fjerne de kedelige poser under øjnene - tak Mitte fordi du anbefalede den behandling.

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Mit besøg hos Mitte var en virkelig positiv oplevelse. Man bliver modtaget med et smil og vist ind i smukke og indbydende omgivelser. Man føler sig tryg.
At kunne skræddersy en behandling til den enkelte kunde, viser et meget højt fagligt niveau - være i stand til at se hvilke muligheder der er, men ikke mindst kunsten at kunne begrænse.
Jane

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
God og hurtig besvarelse af et par henvendelser pr. mail. Jeg er fuld tilfreds med den meget professionelle service og giver således med glæde 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Fantastisk modtagelse og hyggelig og afslappet samtale

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Altid top service hos Mitte god til at forklare og alt er bare så tilfredsstillende 🙏🏻
Fik foretaget et Hollywood løft. Oplevede fra første til sidste kontakt at blive taget i hånden, hvilket gjorde det til en tryg oplevelse.
Også fagligt og profesionelt var der en ro over hele forløbet som gjorde, at man følte sig sikker.
Personligt skulle jeg have forberedt mig selv bedre på selve dagen for indgrebet; og på de næste par dage. Så lad det være et godt råd.
Jeg kom til en konsultation samt PRP behandling hos Mitte i Kbh og jeg vil sige hele forløbet var fantastisk! Mitte er en meget opmærksom, venlig og professionel behandler som ved hvad hun snakker om. Utrolig glad for al service og vejledning jeg fik fra Mitte❤️
Og der skal ikke glemmes den dejlig receptionist Birgitte..

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Personalet er virkelig søde, og snak salig. Virkelig god oplevelse 🤗

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Booked service på hjemmesiden, høj undersøgelse gebyr, men har de ikke i virkeligheden

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Kan kun anbefale denne klinik. Om det er behandlinger eller om det er onlinekøb af produkter. Vælger aldrig et andet sted end Alfa Omega Klinikken :-)

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS
Fik Profhilo i dag hos skønne Mitte. Det er altid en kæmpe fornøjelse at blive behandlet på alfaomega, og jeg glæder mig til at se resultaterne - et friskere look er i sigte.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.