Alfa Omega Klinikken ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan varmt anbefale Alfaomega Klinikken.Jeg har fået lavet flere behandlinger hos dem, og jeg er virkelig glad og tilfreds med resultatet. Mitte er utrolig lyttende, omsorgsfuld og profession... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har fået 2 PRP-behandlinger hos Alfa Omega Klinikken, og jeg er rigtig glad for resultatet. Allerede efter den første behandling kunne jeg se en stor forskel. Jeg blev mødt af en rigtig flink... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fænomenal, ubeskriveligt og enestående. Sikke en fantastisk oplevelse at møde dig kære Mitte, det Sønderjyske svar på Mette. Klinikken's aura, bærer absolut præg af ejerens personlighed. Fra man t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fået lavet et Deep Plane facelift inkl. necklift hos Farooq Nasseri. Jeg er så tilfreds 👍 Fra den første konsultation til selve operationen har jeg følt mig 100 % tryg. Farooq... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ihonhoitoklinikka

Yrityksen kirjoittama

"Vi tror på, at skønhed skaber velvære. Vi tror på, at din livskvalitet bliver større, hvis du er glad for dit udseende og din krop. I Alfa Omega Klinikkken tilbyder vi en bred vifte af alt fra hudforyngende til sundhedfremmende behandlinger. Fra anti-aging og plastikkirurgi til kostvejledning og stressreduktion. Behandlinger, der tager udgangspunkt i dit unikke jeg og giver naturlige, æstetiske og harmoniske resultater. Velkommen til vores univers af skønhed og sundhed" - Mitte Skjold, indehaver, kosmetisk sygeplejerske, cand. scient.san

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ansigtsløft

God behandling og service

27. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Ganna. Tak fordi du gav dig tid til at svare på dit besøg hos os. Det er vi meget taknemmelige for. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan varmt anbefale Alfaomega…

Mitte er utrolig lyttende, omsorgsfuld og professionel. Hun tager sig tid til at forstå ens ønsker og behov og gør sig virkelig umage for, at man føler sig tryg og godt vejledt gennem hele forløbet. Man mærker tydeligt, at hun brænder for sit arbejde og går op i kvalitet og naturlige, flotte resultater.

Jeg har følt mig i rigtig gode hænder hver gang, og jeg er så glad for mine behandlinger. En klinik, hvor både faglighed, tryghed og den personlige behandling er i højsædet. Jeg kommer helt sikkert igen.

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Özgû. Tak for din fine anmeldelse. Det er netop det du skriver vi prøver ydmygt at gøre hvergang. Vi er meget glade for du gav dig tid til at lave en anmeldelse. Tak. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Føler sig meget tryg og prof behandling

Føler sig meget tryg og prof behandling

24. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Turid. Tak for din anmeldelse. Det er vigtigt at man føler sig tryg når man får lavet behandlinger hos os. Vi prøver altid at gøre os umage. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

fuldt tilfreds information

fuldstændig udførlig information ,gennem hele forløbet først hos Michael og dernæst hos Farooq ,Michael derefter igen, føler sig fuldstændig tryg
venlig hilsen Carsten

26. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Carsten. Tak for din fine anmeldelse. For at det vigtigt at kunderne bliver korrekt informeret når man skal tage en stor beslutning og at man er tryg. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig godt resultat og professionel behandling

Jeg blev mødt af en rigtig flink og rar behandler, som gav god og professionel rådgivning gennem hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Alfa Omega Klinikken!

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Tonny. Vi er meget glade for din anmeldelse. Vi prøver altid at hjælpe vores kunder til den behandling som vi mener er det bedste. Vi gør os samtidig umage med det rette rådgivning så kunderne kan træffe en vigtig beslutning på et oplyst grundlag. Tak Tonny. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Prøv det!

Emilia er i sig selv en god oplevelse! Rolig, venlig, omhyggelig, humoristisk og samtidig dybt professionel!!!

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Marianne. Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for vores sygeplejersker. Vi gør os altid umage for at du skal få den bedste behandling. De bedste hilsner Alfa Omega klinikken

Saanut 5/5 tähteä

Gode resultater i trygge rammer

Meget trygt, professionelt og fantastiske resultater. Kan varmt anbefales!

20. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Victoria. Din anmeldelse varmer! Vi er taknemmelige for du giver dig tid til at anmelde klinikken og Mitte. Vi prøver altid at gøre vores bedste. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Super tilfreds

Super tilfreds - man føler sig virkelig i trygge hænder! 🙏
Jeg er glad for at have startet min behandling hos dygtige og yderst professionelle Mitte.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Hatice. Tak for din anmeldelse. den er vi meget glade for. Det betyder meget at du er i trygge når du skal have behandlinger hos os. Vi prøver altid at gøre vores bedste. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Bedste sted

Bedste sted. Der er altid god tid til at tage med personalet, også hvis du er i tvivl om det er den rette behandling du har booket til. Og så er der fred og ro, jeg har kun oplevet at der sad en og ventede. Det er rart. Vender altid tilbage hertil

11. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Ivalu. Vi sætter pris på din anmeldelse. Det er dejligt at der er ro hos os selv om vi ligger i hjertet af København. Det er vigtigt at vi altid finder den rette behandling som passer til dit behov. Ja vi bruger den tid der skal til. Tak for anmeldelsen. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en rigtig god oplevelse på…

Jeg havde en rigtig god oplevelse på klinikken. Super god service og meget sødt og professionelt personale. Kan klart anbefales!

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Zainab. Tal for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Håber at se dig på klinikken igen. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Saanut 5/5 tähteä

Altid super god og professionel…

Altid super god og professionel behandling, der bliver lyttet til hvilke ønsker man har og alting bliver gjort med et smil, kan varmt anbefales

24. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Miriam. Tak for en dejlig anmeldelse. Det er er altid dejlig at have besøg af dig. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

Fænomenal

Fænomenal, ubeskriveligt og enestående.
Fra man træder ind første gang, til aller sidste øjeblik, finder man ro og velsignelse i Mitte's håndværk. Hendes top professionelle tilgang, som går hånd i hånd med enorm stor viden og erfaring, samt gæstefrihed kæler og aer ens sjæl. Stående ovationer samt bifald, tusinde og atter tusinde tak for alt dit arbejde og vejledning.

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Gôkhan. Det var dog en fantastisk anmeldelse. Mitte prøver altid at gøre sit bedste både med hensyn til vejled og behandling. Vi glæder os til at se dig igen. De bedste hilsner Alfa Omega Klinikken

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har fået lavet et Deep Plane facelift inkl. necklift hos Farooq Nasseri.
Jeg er så tilfreds 👍
Fra den første konsultation til selve operationen har jeg følt mig 100 % tryg. Farooq Nasseri er en utrolig dygtig, grundig og professionel kirurg, og hele teamet har været varme, omsorgsfulde og meget opmærksomme hele vejen igennem.

Alt er forløbet perfekt, og jeg er allerede meget glad for resultatet. Jeg føler, at jeg er i de bedste hænder, og jeg kan varmt anbefale Farooq Nasseri og hele klinikken til alle, der ønsker et smukt og naturligt resultat.

Tusind tak for en fantastisk oplevelse – jeg ville uden tvivl vælge jer igen. ❤️

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Jasmine. Tak for din anmeldelse - den betyder utrolig meget for os. Vi prøver altid at gøre os umage så kunderne får den bedste behandling og service. Med venlig hilsen Alfa Omega Klinikken

Saanut 5/5 tähteä

Professionel behandling med et smukt resultat!

Jeg er utrolig glad for resultatet og meget tilfreds med det, der er lavet hos Alfa Omegaklinikken.
Mitte er utrolig dygtig, professionel og omsorgsfuld, og man føler sig virkelig i trygge hænder.
Hun tager sig god tid, og jeg kan varmt anbefale klinikken.
Tusind tak for det smukke resultat 🩵!

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Marie-Louise. Tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid på at gøre os umage så du får den bedste behandling og service. Med venlig hilsen Alfa Omega Klinikken

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har fået et Deep-Plane løft… Det…

Jeg har fået et Deep-Plane løft… Det bedste jeg har gjort for mig selv .. Jeg mødte op i klinikken, og blev modtaget af sødt og meget professionelt personale, og rammerne var hyggelige… Operationen blev udført af en meget behagelig og dygtig kirurg…Min familie og venner siger, at det er blevet et super godt resultat, og at jeg ser meget mere frisk ud ..

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Malene. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du at tilfreds med dit Deep Plane Ansigtsløft. Det betyder meget for os. Med venlig hilsen Alfa Omega Klinikken

Saanut 5/5 tähteä

Fik deep plane facelift for 4 uger…

Fik deep plane facelift for 4 uger siden!!!! ALT gik perfekt!!! Ingen smerter overhovedet, heller ikke i helingsperioden.
Ønskede mig 10 år yngre.. det fik jeg og mere til!! Vanvittig dygtig kirurg, sødeste personale og 100% tryghed
De har ringet flere gange og spurgt om alt er ok
Jeg gik på job 16 dage efter operationen… er frisør
Jeg ville gøre det igen imorgen uden tvivl!!!
Ikke sidste gang… har bestilt tid til min næsetip
Kæmpe anbefaling fra mig og 5 stjerner ✨

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Karina. Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os. Vi prøver altid på at gøre os umage. Med venlig hilsen Alfa Omega Klinikken

Kære Mitte og Michael

Kære Mitte og Michael
Tusind tak for rigtig god behandling. Hos Mitte får jeg altid den bedste behandling man kan få. Jeg kan varm anbefale Alfaomega klinikken, for her er man i de allerbedste og mest kyndige hænder ♥️♥️♥️

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Anette. Hvor er vi glade for at se dig igen. Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse. Tak. Team Alfa Omega

Saanut 5/5 tähteä

Altid god service og god vejledning

Altid god service og god vejledning. Er kommet der i mange år og er fuldt ud tilfreds.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Charlotte. Tak for 5 stjerner! Vi værdsætter virkelig din tillid og glæder os til næste besøg. Team Alfa Omega

Begejstring og 100% tilfreds

Jeg har fået lavet et lower deep plane face og neck lift, og er SÅ glad og tilfreds med mit resultat 🙏
Den dygtigste kirurg - og et 100% professionelt team til at tage hånd om mig, på en måde så jeg har følt mig 100% tryk allerede ved første samtale.
Klinikken vil til enhver tid være mit første valg, hvis jeg i fremtiden skal have noget lavet.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Lone. Farooq og hans team sætte meget pris på din anmeldelse. Tryghed og faglighed er Alfa Omega hos os. Du er altid velkommen hos os.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin