Aktieopinternet.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn erg erg tevreden sterke verhuistassen erg makkelijk te vervoeren ook ik raad het iedereen aan.Bedankt voor de snelle bezorging ook

Saanut 5/5 tähteä

Je kunt van jullie op aan de service is zeker een 10 waard ik heb al zeker 5 maal een bestelling gedaan de bestelling is keurig verpakt en de bestelling wordt snel geleverd afgelopen zaterdag zou Post... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zoeken naar een discussie, slechte klantenservice. Kapot product gekregen en dan nog zo moeilijk doen om een retourlabel te sturen. Ik had mij bestelling dus retour gemeld via Klarna, krijg ik een ber... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik begrijp eigenlijk alle ophef niet. Vorige week 2 producten besteld (in totaal ongeveer 15 euro) en het werd keurig de volgende dag geleverd. Goed verpakt en diverse mails ontvangen over de levering... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Sinds 1986 in partijgoederen Onderdeel van: De Snuffelaar Kvk 63017636 Postcode1441AR Purmerend met als doelstelling zich te specialiseren in het opkopen en verkopen van nieuwe artikelen uit restposten, faillissementen, webwinkels, importeurs, beurspartijen en producten uit overproductie uit heel Europa. Aktieopinternet is in staat om prijsverlagingen te hanteren die kunnen oplopen tot wel 80% aktieopinternet heeft een sterk wisselend assortiment, slechts 20% van de producten bestaat uit vaste artikelen hiermee willen wij de klant blijven verrassen en binden. Wees er daarom snel bij want OP=OP

Erinomainen

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede prijs

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aktieopinternet.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling snel bij je binnen was en dat de prijs in de smaak valt. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop

Goedkoop

Goed afspraak en mijn bestelling komt wel op tijd

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aktieopinternet.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de afspraken duidelijk waren en alles op tijd is geleverd. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop.

Snelle levering.

Reeds meerdere malen besteld ik ben er erg tevreden mee. En lekker snel geleverd.

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aktieopinternet.nl

Hartelijk dank voor je trouwe klandizie en deze mooie review! Het doet ons goed om te horen dat de bestellingen al meerdere keren naar volle tevredenheid zijn verlopen.

We begrijpen dat niemand houdt van lang wachten, dus we zetten elke dag alles op alles om die snelle levering waar te maken. Dat dit gewaardeerd wordt, is voor ons team een enorme motivatie om deze standaard hoog te houden.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en we kijken uit naar je volgende bestelling!

Met vriendelijke groet, Aktieopinternet.nl

Snel geleverd.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aktieopinternet.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de bestelling snel is aangekomen. Veel plezier met je aankoop!

Smurfen Spray Snelle Levering

Smurfen Spray Snelle Levering
Binnen 2 dagen geleverd top
mijn dochter durft weer over straat haar hondje uit te laten TOP

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aktieopinternet.nl

Wat ontzettend fijn om te lezen! We zijn blij dat de Smurfen Spray zo snel in huis was, maar nog blijer dat je dochter nu weer met een gerust hart haar hondje kan uitlaten. Daar doen we het voor! Veel plezier buiten samen

Prima website

Prima website, snelle en correcte levering. Niet duur!

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aktieopinternet.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de website goed beviel en dat je de bestelling snel en correct hebt ontvangen. We doen ons best om de prijzen scherp te houden, dus het is leuk dat dit wordt opgemerkt. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte bezorging van fijne haardroogkap

Vlotte bezorging van fijne haardroogkap.
De warmte verdeling is goed, hij is niet zwaar, bovendien is er een extra band die het 'dragen' van de kap comfortabel maakt. Het resultaat van het drogen is ook erg goed, zeer tevreden

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aktieopinternet.nl

Dankjewel voor deze mooie feedback! Fijn dat de haardroogkap zo goed bevalt en dat de extra band voor het gewenste comfort zorgt.

Saanut 5/5 tähteä

Keurig ingepakt .waar voor mijn geld en…

Keurig ingepakt .waar voor mijn geld en mooi op tijd bezorgt .

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Aktieopinternet.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het pakketje netjes is aangekomen en dat je blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding. We besteden veel zorg aan het inpakken, dus het is erg leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier met je aankoop!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin