Ik ben erg tevreden. De bestelling klopte helemaal en alles was zoals verwacht. Ik had ook een notitie bij mijn bestelling geplaatst met een vraag, en de bezorgers hebben daar netjes rekening mee geho... Näytä lisää
Super goeie service. Onze bestelling moest binnen een bepaalde dag binnen zijn. 1 telefoontje en het werd geregeld. Producten zijn top! Meteen een 2e bestelling gedaan ook top geleverd. Dank jullie we... Näytä lisää
Mijn tweede bestelling is nooit aan gekomen. Ligt nog bij de vervoerder maar verkoper gaat nergens achteraan. En reageert nu niet meer. Er is nu netjes contact met mij opgenomen en geld is snel ter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede eerlijke spullen. Discreet en netjes op tijd geleverd. Ik heb een twintig-tal solas fakkels gekocht voor inspectiewerken in de buitengebieden. De categorie valt onder life saving appliances. Ik... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Rookfakkels, Vuurfakkels & Rookpotten in alle kleuren beschikbaar. De noodseinmiddelen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en bedoeld om de aandacht van de autoriteiten te trekken. Verschillende verzendopties zoals vandaag besteld, morgen in huis en gratis verzending vanaf 75 euro. Ga naar de webshop voor meer informatie en bestellen.
Hoofdstraat 85, 7811EH, Emmen, Hollanti
- 0854013417
- klantenservice@fakkelkopen.nl
- fakkelkopen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snelle levering prima kwaliteit
Snelle levering prima kwaliteit. Ik raad de blauwe aan
Oplichting ik heb 17 juli fakkels…
Oplichting ik heb 17 juli fakkels besteld voor rond de €80 tot de dag van vandaag nooit wat ontvangen en reageren ook niet meer op vedere mails leggen de schuld bij de bezorgdienst neer terwijl hun nooit wat ontvangen hebben. Niet bestellen dus!!!!!

Vastaus yritykseltä Fakkelkopen.nl
Mijn tweede bestelling is nooit aan…
Er is nu netjes contact met mij opgenomen en geld is snel terug gestort.

Alles gewoon netjes afgeleverd
Alles gewoon netjes afgeleverd. Kan geen mindere dingen opnoemen
Goede prijs en snel verstuurd
snelle levering en op tijd binnen
Te laat bezorgd
Te laat bezorgd, waardoor ik op mijn feestje geen fakkels had. Ik heb op dezelfde dag nog ergens fakkels moeten kopen.
Het kwam een week later pas binnen, daar had ik niks meer aan.

Vastaus yritykseltä Fakkelkopen.nl
Slechte service sinds bezorgen blijkbaar uitbesteed is
De laatste 2 bestellingen zijn nooit aangekomen! Waar er vroeger met jullie nooit geen problemen waren word ik nu doorverwezen naar de transporteur en kan ik het zelf uitzoeken, vervolgens blijkt na veel mailen en bellen dat die de levering kwijt is geraakt waarna jullie 1 x mijn geld hebben teruggestort maar daar heb ik mijn rookfakkels niet mee en sta ik op een event zonder..

Vastaus yritykseltä Fakkelkopen.nl
Alles was in orde.mooi geweest met…
Alles was in orde met bezorging etcr..mooi feest geweest met fakkels. Dit is mijn 4de bestelling .ik ben er blij .
Snelle levering en perfect product.
Nog steeds niet geleverd
Het is nog steeds niet geleverd en op 18 juni heb ik het besteld. De bezorger TransMission heeft het verzendnummer niet in hun systeem gevonden, toen ik belde. En bij fakkelkopen.nl wordt telkens de verbinding verbroken. Ik hoop mijn spullen gauw te ontvangen, want dit is belachelijk.

Vastaus yritykseltä Fakkelkopen.nl
Blauwe vuurfakkel was meer wit dan blauw