Leuke producten, maar helaas werkt de knop bestellen niet. Jammer. Helaas kunnen we geen bestelling plaatsen.
Besteld op 15-6 al meerdere dagen thuis gebleven omdat het bezorgd zou worden volgens de track and trace code. Uiteindelijk tot vandaag nog niets binnen. Zelf een shirt ophalen in de shop kan ook niet... Näytä lisää
6 weken geleden een bestelling geplaatst, omdat het niet het artikel was wat ‘k besteld had, heb ik het volgens hun retour voorwaarden via DHL terug gestuurd. Al 6 weken lang probeer ik wekelijks mij... Näytä lisää
Er werken daar mensen,die een opleiding nodig hebben communicatieve vaardigheden.Ze zijn brutaal,onbeschoft,totaal geen klantvriendelijkheid.Wie heeft deze mensen aangenomen?Kunnen zich totaal niet in... Näytä lisää
Postbus 12522, 1100 AM, Amsterdam Zuidoost, Hollanti
- 0900-232-2529
- ajaxshop@ajax.nl
- www.ajaxshop.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bestelling plaatsen lukt niet
Product ontvangen maar duurde lang.
Hoe kan het dat de grootste en mooiste…
Hoe kan het dat de grootste en mooiste club van Nederland zo n ongelooflijke slechte fanshop heeft. Boven de 125 euro gratis verzending. Dat is al belachelijk veel . 5.95. Maar wacht 10% ledenkorting gaat er van af en dan heb je opeens geen gratis verzending meer . Ben je duurder uit omdat je een trouw lid bent. Heb je vorige maand een bestelling gedaan van 102 euro en een maand later bestel je een shirt met een kortingscode heb je geen recht meer op een bal. Want de code heeft dat recht weg genomen
Pfff wat een belachelijk zooitje. Zorg toch eens wat beter voor jullie fans. Die uit alle hoeken van Nederland komen en er veel geld voor over hebben om hun club te zien. En wat krijg je er voor terug ?
Zit nu al 2 weeken te wachten op mijn…
Zit nu al 2 weeken te wachten op mijn bestelling en er wordt gewoon niks op gelost
Ik kom speciaal uit België om Ajax te…
Ik kom speciaal uit België om Ajax te zien.
Doordat mijn vrouw moeilijk te been is duurde het een tijdje tot we in fanshop waren.
Zeer teleurstellend dat we niet meer binnen mochten….
Voor die paar minuten…
De ajax shop is telefonisch niet…
De ajax shop is telefonisch niet bereikbaar. Lekker hip, maar onhandig
Niet flexibel, klantonvriendelijk
Altijd verschrikkelijke ervaringen gehad met de Fancare, dat was deze keer niet anders.
Op 7 september twee tenues besteld, alles bedrukt. Er stond toen nog bij dat het binnen zes dagen oid verzonden zou worden.
Op 12 september krijg ik bericht dat het vertraagd is omdat de CL-badges niet op voorraad zijn. Onhandig, maar kan gebeuren (jammer dat het niet van tevoren op de website is aangegeven, want de data zou beschikbaar moeten zijn); ook erg vervelend dat je de bestelling niet meer kan wijzigen of annuleren. Vervelend als het voor iemand bedoeld was die maar kort in Nederland was en het tenue door de vertraging misloopt.
Op 20 september bezorgd op servicepunt, op 22 september opgehaald. Doos uitgepakt, blijkt dat de bedrukking op een van de shorts niet goed is gegaan (bovenkant had losgelaten).
Op 23 september via Fancare chat gemeld. In plaats van dat ik het defecte short terugstuur en een nieuwe ontvang wordt gezegd dat dit 'onmogelijk' is en dat het alleen gerepareerd kan worden. Het is in feite onwil, want een nieuw short fatsoenlijk bedrukken en opsturen kan fysiek gezien wel degelijk; men wil dit simpelweg niet (deels begrijpelijk vanwege kosten). Reparatie duurt echter ook weer twee weken, en met de verzendtijd en de eerdere vertraging gaat het uiteindelijk dus ongeveer een maand duren voordat ik mijn bestelling compleet heb, en dan moet ik nog maar hopen dat de bedrukking zo goed wordt hersteld dat er geen resten van te zien zijn. Normale winkels zouden gewoon een nieuwe sturen, wat veel sneller is en ook simpelweg datgene wat besteld is (namelijk een nieuw artikel, niet een gerepareerd artikel).
2 maanden geleden besteld...
Op 19 juni een shirt besteld voor mijn broertje. Inmiddels 2 maanden later nog steeds niks ontvangen. Iedere keer hetzelfde antwoord: “onderzoek loopt, wacht maar af”. Eerst zou dat 1–3 weken duren, nu opeens 6 weken – waardoor het zomaar nóg 2 maanden kan duren.
Een simpel T-shirt bestellen verandert zo in eindeloos wachten zonder oplossing. Slechte service, geen aanrader.
Vreselijk
Wat een slechte klantenservice. Ik ben er echt van geschrokken.
Mocht je iets in de winkel kunnen kopen, zeker doen. Ik hoop in ieder geval dat het personeel daar beter te werk gaat.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel.
Mijn zoontje viert a.s. zaterdag zijn verjaardag.
Voor €160,- een tenue besteld met naam en cijfer. Shirt komt vandaag binnen en je ziet gelijk dat de cijfers los zitten.
Contact opgenomen met de chat en telefonisch contact gehad maar ik moet het shirt terug sturen en een nieuwe bestellen, dan is het alleen niet op tijd binnen. Dat is pech en ze kunnen niks betekenen. Heb gevraagd naar een oplossing eventueel dat ik het shirt in een winkel afhaal maar de kosten vergoed worden. Maar helemaal niks. Erg onbeschoft aan de telefoon en denken helemaal niet met je mee. Hun leveren en niet goed product en komen niet met een degelijke oplossing. Echt schandalig!
Zéér slechte klantenservice
Negen dagen geleden het nieuwe uitshirt besteld met Eredivie badge.
Maandag navraag gedaan wanneer er geleverd werd. Konden ze niet zeggen want de badges waren vertraagd.
Na de vraag of het shirt dan zonder badge verstuurd kon worden, was dit geen optie en annuleren kan ook niet.
Vervolgens is het dinsdag verstuurd maar deed de traceercode van DHL het weer niet.
Weer contact opgenomen, ik moest maar afwachten..
Een dag later een email dat er problemen bij DHL zijn en dat de gegevens binnen 3 dagen geupdate zullen zijn.
Vandaag, twee dagen verder nog geen info en aangezien het shirt een cadeau is heb ik het echt nodig morgen.
Wederom, 3e keer inmiddels, contact gezocht met de klantenservice.
Zeer onbehulpzaam en ik moet maar gewoon afwachten.
Geen toezeggingen, geen excuses, geen compensatie.
Laatste keer dat ik het shirt via Ajax zelf besteld heb.
Ik vrees dat ik kan fluiten naar het shirt en mijn geld.
Ik heb 23 juni een thuisshirt met…
Ik heb 23 juni een thuisshirt met bedrukking beateld
Naar een week maar eens kontact opgenomen want jad nog geen shirt ontvangen.
Bleek dat de eredivisiebadge niet op voorraad was.
Kan gebeuren uiteraard.
Heb al drie keer te horen gekregen nadat de badges binnen waren shirt wordt verstuurd
Het is inmiddels 8 juli en nog geen shirt ontvangen
Vind dit echt schandalig
Ze denken ook niet mee en houden je aan het lijntje
Op geld terug hoef ik ook biet te rekenen
Zal mijn shirt wel op mijn buik kunnen schrijven helaas
Geen shirt en 118 euro kwijt
Zeer slecht
Zeer slecht. 22 mei nieuwe thuistenue besteld voor mijn dochter. Inmiddels is het 29 juni, nog steeds niet ontvangen. 3 keer gebeld met Ajax fanstore en wordt niet geholpen.
Waardeloze service
Gisteren een ajax shirt gekocht helaas een maat te klein. De volgende dag opgebeld met de fanshop om te vragen of ze in de Johan Cruijf Arena nog een grotere maat in de winkel hadden liggen en dit bleek zo te zijn. Gevraagd of ze het shirt apart konden leggen maar dit konden ze niet want dat mocht niet. Uitgelegd dat we ruim één uur weer heen en weer moesten rijden dus dat ze zeker wisten of die op voorraad was. Dit was het geval. Ik erheen gereden om het shirt om te wisselen bleek er geen meer op voorraad meer te zijn. We konden de Johan Cruijf Arena ook telefonisch niet bereiken dus ze begrepen niet hoe wij aan die informatie kwamen. Kon geen sorry of iets van af. Kortom waardeloos!
Heren shirt ipv dames shirt
Ik ben vandaag30-5 in de winkel op de arena boulevard geweest en kocht daar een dames shirt xxl. Ik heb dit afgeven aan de kassa zodat de medewerker een nieuwe kon nemen en laten bedrukken .
Toen ik het wilde passen ‘s avonds bleek dat het een heren shirt was ipv een dames shirt.
Graag zou ik alsnog het dames shirt willen , ook bedrukt en geen volle prijs ervoor betalen , aangezien de fout bij jullie in de winkel ligt.
Voor €100 is dit wel een dure grap…..
Nul oplossingsvermogen
Nul oplossingsvermogen. De lidmaatschapskorting werd niet verrekend en ik kreeg 0,0 op rekest.
Zelfs nadat het eindelijk was opgelost wilden ze het niet verrekenen.
Onrechtvaardig protocol shirt bedrukking!
Op zondag aan het eind van de middag heb ik een Ajax-shirt met opdruk besteld, maar per ongeluk een verkeerd rugnummer opgegeven. Direct na de betaling heb ik een e-mail gestuurd om deze fout te corrigeren en aangegeven wat het nummer moest zijn.
Omdat de klantenservice op zondag niet bereikbaar was, heb ik maandagochtend om 09:00 uur de chat een bericht gestuurd, en ook direct telefonisch contact opgenomen, het vroegst mogelijke moment, om de wijziging door te geven. Tot mijn verbazing werd mij medegedeeld dat de bestelling al te ver in het ‘bestelproces’ zat en dat er niets meer gewijzigd kon worden. Dit lijkt vooral te zijn gebaseerd op een strikt protocol, zonder enige flexibiliteit.
Wat mij hierbij stoort, is het gebrek aan transparantie over dit proces. Er wordt niet duidelijk uitgelegd wie deze beslissing neemt, hoe dit precies verloopt en waarom er geen enkele mogelijkheid is om in te grijpen. Ondanks herhaaldelijk bellen en mailen wordt er enkel naar ‘het protocol’ verwezen, zonder verdere uitleg of een oplossing. Je krijg ook constant de zelfde persoon aan de telefoon (Luuk) en hangt gewoon midden in het gesprek op.. over service en care gesproken. Zelfs toen ik aangaf dat ik desnoods zelf contact wilde opnemen met de verantwoordelijke partij, werd dit geweigerd.
Een officiële klacht indienen heeft ook niets opgeleverd; de reactie was identiek en bood geen enkel perspectief op een oplossing. Lijkt er sterk op of Luuk zijn eigen klacht heeft mogen beantwoorden maar goed dat is de enige aanname die ik doe. Dit voelt onrechtvaardig: ik heb betaald, direct actie ondernomen om een fout te corrigeren en krijg nu te horen dat er geen weg terug is.
Naast dat dit een behoorlijke tegenvaller is hoe er om wordt gegaan met trouwe supporters, is het geen stijl, en lijkt me in strijd met de rechten van de consument. Dit laaste wordt om moment van schijven nog uitgezocht.
Verder, de opdruk via de webshop gaat ook niet top. Heb twee maal een shirt ontvangen met drukfouten... Dit wordt via de mail wel echt netjes opgelost door Quincy (Team Lead - fanshop ArenA) dat wil ik wel nog benoemen!
Iets besteld en pas na een halve dag…
Iets besteld en pas na een halve dag hebben ze mijn bestelling geannuleerd en daarna was het niet meer verkrijgbaar had er ook nog naar gebeld en het enige wat ze dan zeggen van sorry we kunnen er ook niks aan doen ook in de shop bij de arena was het een drama online stond dat het artikel in de shop nog voorradig was maar bleek niet te zo te zijn echt slecht Ajax moet daar meer aan doen voor hun supporters die er altijd voor ze zijn
Prima!
Ik lees hier alleen maar slechte review maar ik heb alleen maar goede ervaringen! Producten worden altijd keurig geleverd en ook nog es de volgende dag al. En als iets niet past kan ik het met gemak terug sturen. Dus kortom, ik ben tevreden.
Geen tracking
Ik waarschuw, Bestel niks bij Ajax. ik wacht al een maand op een mok met bedrukking. Elke keer zeggen ze ja het moet nog bezorgd worden. En als je geld terug wil of een tegoedbon, zeggen ze gewoon, ja het moet eerst bezorgd worden of retour naar ons komen, zo niet kunnen we niks voor jou betekenen. En er word geen tracking mee gegeven, dus pas op bestel niks, ga gewoon naar de fanshop.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.