Et af mine vinglas var gået i stykker ved ankomst - på trods af en utrolig stor indpakning. Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt g... Näytä lisää
Jeg har bestilt porcelæn hos Aida over flere omgange – og som de fleste andre frygter jeg nok allermest, at noget går i stykker under transporten. Desværre skete det også her. Men det var her,... Näytä lisää
Jeg købte 8 orange Raw dækkeservietter for ca. 1 år siden. Har ikke brugt dem særligt meget, kun ved fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men nu er de 4 af dem ved at gå op i limningen. Samtidi... Näytä lisää
Vi er meget glade for vores nye skåle & tallerkener. Vi havde desværre fragt skade, men reklamation var intet problem, vi havde nye produkter efter 2 dage. Kundeservice er meget nemme at få... Näytä lisää
aida har dækket det daglige bord i 70 år.
Langs Skoven 8, 8541, Skødstrup, Tanska
- order@aida.dk
- www.aida.dk
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Let at finde rundt og hurtigt levering
Let at finde rundt og hurtigt levering. Har købt 2 gang
Pænt design til en rigtig god pris
Varen er pæn og til en god pris hurtig…
Varen er pæn og til en god pris hurtig levering.
Vi er meget tilfredse med køb af…
Vi er meget tilfredse med køb af thekrus og desserttallerkner - men utilfredse med de store klistermærker I sætter på. Det var lidt af en kamp at få klisteret fjernet.
Det der stod på mærkerne kunne I sende med - skrevet på en folder .
Har handlet ved aida flere gange
Har handlet ved aida flere gange - Det har altid været som man forventer. Hurtig ekspedition, og virkelig gode produkter.
Fin kundeservice fik lynhurtigt…
Fin kundeservice fik lynhurtigt tilsendt en ny kop istedet for den jeg havde fået, hvor der var et lille mærke på.
God kundeservice
God kundeservice
Jeg bestilte fade fra jeres online shop, desværre var et af dem gået i stykker da det ankom. I var søde at sende et nyt, som også var beskadiget under transporten. Så i sendte et nyt. Tak for hurtig respons begge gange.
Dejlig nemt bestille hurtigt levering
Dejlig nemt bestille hurtigt levering. Flotte tallerkener i smukke farver. Rimelige priser.
Virkelig god service og imødekommende
Virkelig god service og imødekommende. Virkelig hurtig levering. Dog havde en af mine tallerkener fejl
Bestik har en underlig bismag og…
Bestik har en underlig bismag og bliver hurtig misfarvet trods opvask i hånden

Vastaus yritykseltä Aida A/S Denmark
Virkeligt et godt sted at handle
Virkeligt et godt sted at handle, kan varmt anbefales 😃💪
hurtig levering
hurtig levering, men kunne godt have brugt information om hvornår varerne kom, pludselig var de der bare.
Købte nogle virkelig lækre nedsatte raw…
Købte nogle virkelig lækre nedsatte raw produkter. Elsker det. Vildt godt pakket ind. Og så til for mig en super god pris. Kom lige til at købe lidt mere. Sådan kan det gå.
Fantastisk kundeservice
Der gik noget galt med levering af mine varer, men jeg giver alligevel top score for den måden Aida's kundeservice løste problemet. Hurtigt og nemt, og med en personlig tilgang som gjorde at jeg følte mig helt tryg på at det ville bli løst - hvilket det gjorde. Her kommer jeg til at handle igen.
Jeg fik hvad jeg bestilte uden…
Jeg fik hvad jeg bestilte uden problemer.
Dækkeservietter
Jeg har 2 røde, 2 dueblå store dækkeservietter og 4 små grå bordskånere som alle er ret nye gaver. Alle mærket RAW. Efter kort tid buer de og er gået op i limningen
OPFØLGNING: Har fået super flot service fra Aida efter dialog med firmaet :-)
varens kvalitet
varens kvalitet , bestilte to termokrus ,det ene manglede forseglingen til termorummet , og det andet var revnet indvendig , skrev også til deres kundeservice men ingen reaktion. Så to ud af to med fejl er vel ikke ok .

Vastaus yritykseltä Aida A/S Denmark