Et af mine vinglas var gået i stykker ved ankomst - på trods af en utrolig stor indpakning. Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt g... Näytä lisää

Jeg har bestilt porcelæn hos Aida over flere omgange – og som de fleste andre frygter jeg nok allermest, at noget går i stykker under transporten. Desværre skete det også her. Men det var her,... Näytä lisää

Vi er meget glade for vores nye skåle & tallerkener. Vi havde desværre fragt skade, men reklamation var intet problem, vi havde nye produkter efter 2 dage. Kundeservice er meget nemme at få... Näytä lisää

1. Keittiötarvikkeet
  2. Posliiniesinekauppa
  3. Sisustusliike
  4. Lasikauppa
  5. Keittiökalusteet

aida har dækket det daglige bord i 70 år.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Et af mine vinglas var gået i stykker…

Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt glas. KLASSSE kundeservice

12. huhtikuuta 2026

Raw dækkeservietter

Jeg købte 8 orange Raw dækkeservietter for ca. 1 år siden. Har ikke brugt dem særligt meget, kun ved fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men nu er de 4 af dem ved at gå op i limningen. Samtidig med købet af de orange, købte jeg også 8 grønne Raw dækkeservietter, som er blevet brugt til daglig, og ikke en eneste af dem er gået op i limningen.
Venlig hilsen Anne Marie Rasmussen

21. huhtikuuta 2026

Jeg har bestilt porcelæn hos Aida over…

Men det var her, Aida virkelig trådte i karakter. Jeg blev mødt med stor forståelse og en imponerende hurtig og effektiv service. De beskadigede varer blev erstattet med det samme – helt uden bøvl.

Derudover skulle jeg returnere nogle varer, jeg selv havde bestilt forkert, og allerede to dage efter returpakken var sendt, stod pengene tilbage på min konto.

Serviceniveauet hos Aida er i særklasse og fortjener mine allerbedste anbefalinger. Stærkt gået!

29. maaliskuuta 2026

Download reklamer

Smart. Hvis du har købt varer ved dem, og gerne vil vide hvor langt de er kommet skal du først downloade deres shop app. Så har de tilladelse til at sende dig en masse irriterende reklamer eller nyhedsbreve eller hvad de nu kalder dem.
NEJ TIL JERES REKLAMER.

8. huhtikuuta 2026

DÅRLIG KVALITET - RAW Organic dækkeservietter

Har købt 16 stk. RAW Organic dækkeservietter i efteråret 2025 og brugt dem minimalt, da vi ofte har dug på bordet. Forleden da jeg ville tage dem i brug, kunne jeg konstatere at limen simpelthen er gået fra og alle dækkeservitter er totalt ubrugelige. Vikelig dårlig kvalitet og kan ikke anbefale nogen at købe dem.

23. maaliskuuta 2026

Hold jer langt væk fra Raw Organic…

Hold jer langt væk fra Raw Organic dækkeservietter! Elendige dækkeservietter, som går op i limningen trods minimal brug. Efter at have haft mine dækkeservietter i 5 år (købt 1.3.2021) har jeg måske brugt dem 20 gange på mit gamle mørke træspisebord, hvor alle er gået i stykker. Jeg har også brugt dem på mit nye lyse træspisebord, imens jeg har ventet på nogle nye. Den elendige kvalitet af jeres dækkeservietter kommer desværre ydermere til udtryk ved, at de har efterladt afsmitning på mit helt nye bord til 31.499 kr. Det var bestemt ikke den beskyttelse, jeg forventede af en dækkeserviet.

1. maaliskuuta 2026