Et af mine vinglas var gået i stykker ved ankomst - på trods af en utrolig stor indpakning. Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt g... Näytä lisää
Jeg har bestilt porcelæn hos Aida over flere omgange – og som de fleste andre frygter jeg nok allermest, at noget går i stykker under transporten. Desværre skete det også her. Men det var her,... Näytä lisää
Jeg købte 8 orange Raw dækkeservietter for ca. 1 år siden. Har ikke brugt dem særligt meget, kun ved fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men nu er de 4 af dem ved at gå op i limningen. Samtidi... Näytä lisää
Vi er meget glade for vores nye skåle & tallerkener. Vi havde desværre fragt skade, men reklamation var intet problem, vi havde nye produkter efter 2 dage. Kundeservice er meget nemme at få... Näytä lisää
aida har dækket det daglige bord i 70 år.
Langs Skoven 8, 8541, Skødstrup, Tanska
- order@aida.dk
- www.aida.dk
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Dygtig og løsningsorienteret…
Dygtig og løsningsorienteret medarbejder.
God kvalitet og hurtig levering
Hurtigt respons i kundeservice
Hurtigt respons i kundeservice, da der var et spørgsmål. De fixede problem med det samme. Med personlig henvendelse. Meget pålideligt.
God stil 👍🏻
Der var sket en fejl men den blev hurtigt rettet og jeg fik en undskyldning og en ny forsendelse samt chokolade. Det er god stil og gør jeg vil handle der igen.
Fik tallerkner hvor alle var i stykker
Fik tallerkner hvor alle var i stykker
Ved fragt ringede med det samme
Og de sagde det sker du får nogle
Nye straks og de ødelagte smid dem
Væk.Fantastisk oplevelse super service.
Super flot service🤗
Super service
Var så uheldig, at mine dækkeservietter gik op i limningen. Kontaktede Aida for at få et godt råd om, hvilken lim jeg kunne bruge, til at lime dem sammen med. De tilbød straks at sende nogle nye, som erstatning. Det er en meget fin service. Så stor tak til Aida
Dårlige limning i dækkeservietter
Har købt 8 Raw dækkeservietter. Havde egentligt glemt dem da de hurtigt blev lagt væk, da den ene begyndte at skille. Fandt dem frem igen og nu er alle 8 gået op i limningen selvom de har ligget fladt på en hylde i et skab. Kan ikke anbefale at købe disse. RAW creative dækkeservietter.
Hurtig respons fra Aida hvor de tilbyder at sende nogle nye.
Det er en service der går fra 2 til 5 stjerner
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering. Forkert leverings adresse, men det virkede alligevel.
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Ingen problemer overhovedet, alt porcelæn var intakt.
Hurtig levering
Hurtig levering, jeg manglede godt nok 3 krus men de blev eftersendt med fragtmand med express levering (synes jeg 😉)så jeg er fuldt ud tilfreds😀