Et af mine vinglas var gået i stykker ved ankomst - på trods af en utrolig stor indpakning. Glasset blev byttet på stedet efter opkald til kundeservice - en postgang senere havde jeg et nyt smukt g... Näytä lisää
Jeg har bestilt porcelæn hos Aida over flere omgange – og som de fleste andre frygter jeg nok allermest, at noget går i stykker under transporten. Desværre skete det også her. Men det var her,... Näytä lisää
Jeg købte 8 orange Raw dækkeservietter for ca. 1 år siden. Har ikke brugt dem særligt meget, kun ved fødselsdage og andre særlige begivenheder. Men nu er de 4 af dem ved at gå op i limningen. Samtidi... Näytä lisää
Vi er meget glade for vores nye skåle & tallerkener. Vi havde desværre fragt skade, men reklamation var intet problem, vi havde nye produkter efter 2 dage. Kundeservice er meget nemme at få... Näytä lisää
aida har dækket det daglige bord i 70 år.
Langs Skoven 8, 8541, Skødstrup, Tanska
- order@aida.dk
- www.aida.dk
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg har købt flere gange hos Aida og er…
Jeg har købt flere gange hos Aida og er 100 % tilfreds, der var knuste ting ,som hurtigt og nemt blev erstattet. Kan klart anbefale dem.
Fantastisk go' og hurtig service
Havde købt Raw champagne gold bestik hos to forhandlere og konstaterede, at de to sæt ikke matchede helt i farve og facon.
Ringede til Aida som er producenten bag og forklarede situationen, hvorpå de bad mig sende billeder af det. Og vupti dagen efter, modtog jeg nyt bestik fra Aida.
Det var en fantastisk service uden problemer. Så tak for hurtig og go' service
Maden var virkelig god og nyd at være…
Maden var virkelig god og nyd at være her
Alt som det skulle være
Alt som det skulle være. Smukt produkt
Rigtigt fin stel jeg har modtaget fra…
Rigtigt fin stel jeg har modtaget fra jer og endda på tilbud ☺️
Produkterne lever fuld ud op til…
Produkterne lever fuld ud op til forventningerne og priserne er også i bund.
Mvh
Marianne
Gode priser
Købte en masse tallerkener og glas til en meget flot pris😊 Pakket meget fint og forsvarligt..
Gode varer til fornuftige priser
Gode varer til fornuftige priser, med en egen enkelt elegance.
Super service *****
Kontaktede aida, da jeg havde ændringer i ordren og senere da jeg fik varerne og der desværre var gået 2 tallerkner itu. Selvom alt var pakket mega godt ind. Fik den bedste service begge gange. Handler gerne igen.
God og hurtig levering...
Jeg har haft guld aida raw bestik som…
Jeg har haft guld aida raw bestik som desværre blev misfarvet - jeg sendte en mail med billeder, som lynhurtigt blev besvaret med at det naturligvis skulle ombyttes. Virkelig god service, det nye kom lynhurtigt og var super fint✔️✔️
Super hurtig levering og altid god…
Super hurtig levering og altid god service.
Super god kvalitet til en god pris 😃
Får pletter i opvaskemaskiner
Får pletter i opvaskemaskiner
Bestikket er flot og godt at bruge. Men du kommer til at pudse og polere på det - eller acceptere at der er pletter på det efter hver eneste tur i opvaskemaskinen.
Overfladebehandlingen egner sig tilsyneladende ikke rigtigt til dagligt brug.
Har prøvet i 3 forskellige maskiner inden jeg skrev denne anmeldelse.

Vastaus yritykseltä Aida A/S Denmark
Ødelagte tallerkener
Fik leveret en stor levering fra jer. Hvor desværre 4 tallerkener var ødelagt. Her skrev jeg en mail til jer. To dage efter var der svar. Om at i ville sende 4 nye. 2 dage efter var de leveret til min hjemmeadresse. Det var virkelig god service👌🏽
Vildt god service
Vildt god service. De ringede umiddelbart efter, jeg havde bestilt og sagde, at jeg ville få leveret hjemme i stedet for i pakkeshop, da de var bange for,, hvad jeg havde bestilt ville gå i stykker. Pakkeshop var gratis og hjemmelevering kostede ekstra, hvilket jeg ikke kom til at betale for. Vognmanden ringede, da der var snestorm, og også han leverede god service. Varerne var helt som ønsket, og priserne var langt bedre end andre steder. Jeg har tidligere bestilt her og havde også der en god oplevelse.
De er ærlige og reelle hurtig levering…
De er ærlige og reelle hurtig levering og en flot og nem hjemmeside Mvh Lona
Og fantastisk kundeservice kan anbefale at handle der
Flot design
Fantastisk service
Fantastisk service
Er virkelig glad for alt hvad jeg har købt fra Aida. De få gange jeg har oplevet fejl på noget, er det blevet håndteret hurtigt og effektivt til min store tilfredshed. Deres kundeservice er langt udover det sædvanlige.