Ik ben zeer tevreden over de begeleiding binnen het Afslankhuys. Je krijgt er advies op maat en de coaches luisteren echt naar wat je wilt bereiken. Ik ben 12 kg afgevallen dankzij de ipc , de slim... Näytä lisää
Zeer aangename kennismaking en goede uitleg over hoe de toestellen werken Leuke babbels Zeer tevreden over hoe de toestellen werken en het resultaat Zeker een aanrader !!!
Ik train in het Afslankhuys te Genk. Het was vorige week een zeer aangename kennismaking met het concept. De uitleg die door Petra werd gegeven was super. Een zeer sympathieke, gedreven dame die jou... Näytä lisää
Ik kom al enkele jaren sporten, sinds 2 maanden doe ik ook de EMS erbij aan de buikzone. Dit geeft extra motivatie om te komen sporten. Het enige nadeel is dat het tijdens de zomer wel heel warm word... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Pas op want ze willen je abonnement…
Pas op want ze willen je abonnement maar 1 malig onderbreken, dus als je zoals ik pech hebt, je wordt geopereerd je mag 6 weken niet sporten, oké ze verlengen je abonnement 6 weken. Maar als je dan pech hebt en een complicatie hebt, je opnieuw geopereerd wordt en nog een maand langer niets van buikspieroefeningen mag doen en ze willen je abonnement niet nog eens verlengen… zeer jammer zaak want dit gaat eigenlijk over een aansluitende verlenging… terwijl de lettertjes van het contract zeggen dat je 1 malig voor 5 maanden kan onderbreken… zou je toch verwachten dat ze menselijk zijn en de verlenging gewoon doorvoeren… niet dus!

Vastaus yritykseltä Afslankhuys
tegenvallend resultaat
Jammer genoeg na 6 maand nog niet het gehoopte resultaat bekomen amper iets afgevallen ondanks ook de bijkomende eiwitrijke supplementen te hebben gebruikt (die ook niet goedkoop zijn).
Als je niet wekelijks kan gaan heb je geen compensatie of je kan niet zelf (een beperkt aantal keer) je abonnement pauzeren. Had VIP al-Inn abonnement. Door ziekte is deze na doorgeven van briefje dokter wel verlengd geweest maar kreeg in de mail antwoord dat er maar eenmalig een uitzondering wordt gemaakt. De beurtenkaarten zijn maar beperkt in tijd houdbaar en duurder.
Reclame spreekt over verlies van 1kg/week wat bij mij er niet was ondanks toch regelmatig wekelijks mijn oefeningen te hebben gedaan.