We hadden een heel prettig gesprek met de financieel adviseur. Onze situatie en vragen werden op prettige wijze besproken en beoordeeld. Het advies was duidelijk en gericht op de lange termijn met voo... Näytä lisää
De adviseur had een duidelijke en goede uitleg. Hij luistert eerst hoe je er zelf instaat en wat je zelf wilt. Geeft dan pas een advies over wat je kunt doen met duidelijke voorbeelden. Verder all... Näytä lisää
Dit bedrijf waar ik nooit zaken mee heb gedaan probeert mij meerdere malen per week te bellen voor ongewenst advies. Dat ik hun nummer heb geblokkeerd was blijkbaar reden om het nu ook nog per e-mail... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De adviseur van Advitas heeft van te voren nog even gebeld om de afspraak te bevestigen. Hij kwam op tijd en was netjes en beleefd. Hij heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord en zaken rustig en goe... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Advitas
- www.advitas.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Advitas regelt overdracht lijfrente naar pensioen uitstekend
Bij de overdracht van de lijfrente van de verzekering naar pensioenuitkering heeft Advitas alles voor mij geregeld zodat het pensioen nu wordt uitgekeerd.
Ervaring met Advitas
Het adviesgesprek met Pascal Valkering was prima, duidelijk en informatief, ook zijn terugkoppelingen bij vragen, snel en goed. Daarna werd het een beetje een rommeltje met een te vroege startdatum (vóór het aflopen van mijn polis) dus dat ging niet. Gedoe met de saldoverklaring, wie doet wat? En mijn geld bleef "hangen" bij ASR, omdat Advitas niet reageerde op vragen van ASR. Kortom, ik heb er zelf héél veel werk aan gehad, om eea in goede banen te leiden, terwijl ik verwachtte ontzorgd te worden voor een brdrag van €750,-

Prettig en kundig
Ik heb hele goede ervaringen met de afhandeling van mijn Lijfrentepolis. Zeer prettige en kundige gesprekken gehad wat heeft geleid tot een goed advies.
Financieel advies lijfrente
Uitgebreide, duidelijke informatie waarbij meerdere opties werden bekeken, op een rustige, zeer klantvriendelijke manier. Er werd ruim tijd genomen en nadenktijd gegeven.
Verder duidelijk mailcontact met snelle reacties. Goede uitleg, goede afhandeling.
Ik ben wel goed geholpen
Heldere uitleg in begrijpelijke taal.
Heldere uitleg in begrijpelijke taal.
Luisterend oor.
Schriftelijke samenvatting en vlotte afwerking.
Prima werk!
Veel dubbel werk gegevens verstuurd
Veel dubbel werk gegevens verstuurd. Uit Eindelijk zelf weer in de map moeten doen

Vastaus yritykseltä Advitas
Keurig op tijd gebeld volgens afspraak
Keurig op tijd gebeld volgens afspraak. Het doel van het gesprek werd duidelijk uitgelegd en heeft mij bewuster gemaakt van de financiële mogelijkheden. Ik ben tevreden met het heldere advies.
Blijven je ongevraagd bellen en mailen
Blijven je ongevraagd bellen en mailen. Super irritant.

professioneel advies
Storm is geduldig, legt alles goed uit en sluit aan op onze vragen en opmerkingen. Hij is overtuigend zonder een stereotype verkoper te zijn. Hij kent het product en kan derhalve uitstekend advies geven met de cons en pros. Dank Storm.
Goede uitleg in Jip en Janneke taal…
Goede uitleg in Jip en Janneke taal zodat het heel goed te begrijpen was.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, professioneel, vriendelijk en service gericht. Het ging echt om onze situatie. Wil deze adviseur behouden als contactpersoon als dat kan.
Duidelijk goed verhaal.
Prima ervaring
Prettige ontvangst door Jelmer van der Kamp alhoewel het blijkbaar ongebruikelijk is ouderwets klanten op kantoor te ontvangen.
Goede informatie, to the point, prettig gesprek.
Daarna een goede en snelle uitvoering van mijn wensen.
Ga vooral zo door. Bedankt Jelmer.
hypotheekadviseur en klantenservice advitas
Vorige week met advitas gebeld mbt mogelijkheid gesprek over ophogen hypotheek met stukje overwaarde en het borgen van extra zekerheden op financiëel gebied. Medewerker aan de telefoon heeft meop een prettig en nette manier te woord gestaan en een afspraak op korte termijn ingepland. Afgelopen maandag heeft het gesprek plaatsgevonden.
Hypotheekadviseur Paul van Schoot is bij ons aan huis gekomen. Een fijn eerlijk gesprek gehad waar alle tijd werd genomen om antwoorden op onze vragen te geven en duidelijkheid te geven in onze mogelijkheden. Hierdoor hebben we voor ons een goed onderbouwde keuze kunnen maken. Wij gaan met een gerust gevoel op financieel gebied de toekomst in.
goed gedaan en volgens verwachting
In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauwkeurig op mijn vragen gereageerd.
Dit goede tipsgesprek heeft me een paar goede…
Dit gesprek heeft me een paar goede tips opgeleverd voor wanneer mijn lijfrente gaat uitkeren. Was zinvol. Loop 27 vervolg gesprek.
Vlotte reactie en afhandeling op…
Vlotte reactie en afhandeling op geduldige manier
Ervaring was prima