We hadden een heel prettig gesprek met de financieel adviseur. Onze situatie en vragen werden op prettige wijze besproken en beoordeeld. Het advies was duidelijk en gericht op de lange termijn met voo... Näytä lisää
De adviseur had een duidelijke en goede uitleg. Hij luistert eerst hoe je er zelf instaat en wat je zelf wilt. Geeft dan pas een advies over wat je kunt doen met duidelijke voorbeelden. Verder all... Näytä lisää
Dit bedrijf waar ik nooit zaken mee heb gedaan probeert mij meerdere malen per week te bellen voor ongewenst advies. Dat ik hun nummer heb geblokkeerd was blijkbaar reden om het nu ook nog per e-mail... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De adviseur van Advitas heeft van te voren nog even gebeld om de afspraak te bevestigen. Hij kwam op tijd en was netjes en beleefd. Hij heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord en zaken rustig en goe... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Advitas
- www.advitas.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mijn lijrentepolis is blijkbaar bij…
Mijn lijrentepolis is blijkbaar bij Advitas terecht gekomen. Ik heb eerder al aangegeven niet geinteresseerd te zijn in adviesgesprekken en ze blijven me nu weer steeds bellen en sms’en. Heel irritant!
Gelukkig ben ik naar aanleiding van mijn voorgaande review nu uitgeschreven, bedankt voor de reactie.

Vastaus yritykseltä Advitas
Zeer klantvriendelijk en deskundig en aansluiten bij de klant
Zeer klantvriendelijk, goed luisteren en objectieve en deskundige informatie. Neemt de tijd en sluit goed aan bij de wensen en vragen.
Goed geluisterd en het juiste advies verstrekt
De adviseur van Advitas heeft goed geluisterd naar mijn wensen en de zaken voor mij correct afgehandeld.
Ook heeft de adviseur en of zijn collega’s mij op juiste wijze geïnformeerd.
Bij vragen werd ik snel geholpen en geïnformeerd.
Ze nemen de tijd voor je
Ze nemen de tijd voor je. Leggen alles duidelijk uit. Ik ben heel erg tevreden over de dienstverlening.
vriendelijk en toe de point
Snelle dienstverlening
Snelle dienstverlening, meestal digitaal en heel vriendelijke medewerkers.
Bedankt
Krist
Oriëntatiegesprek hypotheek
Goed gesprek gehad, er wordt goed geluisterd en vragen naar tevredenheid beantwoord. er werd verder gedacht dan standaard oplossingen.
Ik ben goed geholpen echter niet…
Ik ben goed geholpen echter niet opgelost maar dat moet ik nu zelf op lossen met reaalverzekering
Zeer tevreden
Goede uitleg over mogelijkheden gegeven…
Goede uitleg over mogelijkheden gegeven en aanbevelingen.
Perfect alles geregeld waarvoor mijn…
Perfect alles geregeld waarvoor mijn hartelijke dank.
Volledig, vriendelijk en eerlijk advies
Zojuist een goed gesprek gehad met adviseur Storm Kempenk over mijn aflopende lijfrentepolis. Strom gaf mij een helder en volledig beeld van wat er mogelijk is en wat, gezien zijn expertise, de beste opties zijn. Bij dit soort niet alledaagse complexe materie is zo'n gesprek een aanbeveling.
Proces niet op orde
Dr gesprekken waren helder en prettig, het proces dat daarop volgde - de overheveling van koopsompolissen naar Brand new Day - duurde eindeloos. Maanden later en ientallen mails, chats en telefoontjes verder is het nu eindelijk rond.

Rendement beleggingsverzekering
In 2002 een beleggingsverzekering met weinig risico afgesloten ter afbetaling van een deel van de hypotheek. Deze is op een bepaald moment door ASR overgenomen met Advitas als tussenpersoon. Nu, in mei 2026, blijkt de opbrengst net 50% van het beoogde resultaat te zijn; Hoezo weinig risico? Klachten hierover bij ASR en Advitas worden als niet ontvankelijk verklaard. Advitas zegt zelfs dat zij de polis wel beheren maar er verder helemaal niets mee of voor doen. Als ik een hoger rendement wil moet ik maar simpel meer geld storten. Ik zou denken, beleg in beter renderende producten. Kortom een waardeloos bedrijf. Blij dat ik na de verkoop van mijn woning niets meer met ASR en/of Advitas van doen heb. Voor mensen die er aan denken met ASR en/of Advitas zaken te willen gaan doen.... Doe het niet, zij doen er helemaal niets voor en alle verantwoordelijkheid ligt bij jezelf niet bij hen.

Vastaus yritykseltä Advitas
Uitermate fijn en goed gesprek
Wij hebben het gesprek als zeer positief en vriendelijk ervaren. Onze adviseur was kristalhelder en absoluut niet opdringerig o.i.d. het tegenovergestelde juist.
Dhr Johan Ramsewaksing heeft ons uitstekend geholpen
Dhr. Ramsewaksing was mooi op tijd, nam ruim te tijd om alles uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Hij was heel geduldig en legde alles heel duidelijk uit. Hij schreef ook op wat hij besprak zodat we het later nog eens na konden kijken als we het niet meer helemaal konden herinneren. Heel prettig contact en duidelijk en informatief, zonder tijdsdruk.
Altijd alles maar willen veranderen
Altijd alles maar willen veranderen, als je alle gegevens hebt door gegeven is het vaak niet nodig of kan het niet

Deskundig hypotheekadviseur
Fijne communicatie...duidelijke…
Fijne communicatie...duidelijke uitleg...fijne adviseur.