Advitas  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hadden een heel prettig gesprek met de financieel adviseur. Onze situatie en vragen werden op prettige wijze besproken en beoordeeld. Het advies was duidelijk en gericht op de lange termijn met voo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De adviseur had een duidelijke en goede uitleg. Hij luistert eerst hoe je er zelf instaat en wat je zelf wilt. Geeft dan pas een advies over wat je kunt doen met duidelijke voorbeelden. Verder all... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf waar ik nooit zaken mee heb gedaan probeert mij meerdere malen per week te bellen voor ongewenst advies. Dat ik hun nummer heb geblokkeerd was blijkbaar reden om het nu ook nog per e-mail... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De adviseur van Advitas heeft van te voren nog even gebeld om de afspraak te bevestigen. Hij kwam op tijd en was netjes en beleefd. Hij heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord en zaken rustig en goe... Näytä lisää

1. Talouskonsultti

Tietoja yrityksestä Advitas

Yrityksen kirjoittama

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

Kaikki arvostelut

246 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Mijn lijrentepolis is blijkbaar bij…

Mijn lijrentepolis is blijkbaar bij Advitas terecht gekomen. Ik heb eerder al aangegeven niet geinteresseerd te zijn in adviesgesprekken en ze blijven me nu weer steeds bellen en sms’en. Heel irritant!

Gelukkig ben ik naar aanleiding van mijn voorgaande review nu uitgeschreven, bedankt voor de reactie.

28. toukokuuta 2026

Beste Amber Brandhorst,

Dank voor uw bericht en uw review. Wij vinden het vervelend dat u onze contactpogingen als irritant heeft ervaren.

Uw lijfrentepolis is inderdaad bij Advitas in beheer. Advitas is als tussenpersoon aan deze polis verbonden.

De reden dat wij u hebben benaderd, is dat wij vanuit onze rol als tussenpersoon invulling geven aan de wettelijke zorgplicht die samenhangt met uw lijfrentepolis. In dat kader hebben wij u vooraf ook per brief geïnformeerd dat wij telefonisch contact met u zouden opnemen. In die brief is toegelicht dat wij graag met u willen nagaan of de polis nog aansluit bij uw situatie en doelstelling, en dat u ook kunt aangeven wanneer u geen telefonisch contact wenst.

Wij begrijpen uit uw reactie dat u eerder al heeft aangegeven geen interesse te hebben. Wij hebben dat kennelijk niet opgevat als een algemeen verzoek om in het geheel niet meer telefonisch door Advitas te worden benaderd over uw bestaande polis. Vervelend dat dit daardoor anders is verlopen dan u had gewenst.

Wij respecteren uw standpunt dat u geen behoefte heeft aan adviesgesprekken of telefonisch contact. Wij zullen dit in uw dossier aantekenen. Dat betekent dat wij u niet langer actief telefonisch zullen benaderen voor een adviesgesprek. Alleen communicatie die voortvloeit uit onze wettelijke zorgplicht zullen wij nog aan u verzenden.

Nogmaals vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij hopen hiermee duidelijkheid te hebben gegeven.

Saanut 5/5 tähteä

Volledig, vriendelijk en eerlijk advies

Zojuist een goed gesprek gehad met adviseur Storm Kempenk over mijn aflopende lijfrentepolis. Strom gaf mij een helder en volledig beeld van wat er mogelijk is en wat, gezien zijn expertise, de beste opties zijn. Bij dit soort niet alledaagse complexe materie is zo'n gesprek een aanbeveling.

19. toukokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Proces niet op orde

Dr gesprekken waren helder en prettig, het proces dat daarop volgde - de overheveling van koopsompolissen naar Brand new Day - duurde eindeloos. Maanden later en ientallen mails, chats en telefoontjes verder is het nu eindelijk rond.

16. toukokuuta 2026

Beste AnnaB,

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u het proces rondom de overboeking naar Brand New Day als langdurig heeft ervaren. Op basis van de review hebben wij het specifieke dossier helaas niet kunnen herleiden, waardoor wij de exacte oorzaak niet kunnen vaststellen.

Wel zijn wij blij om te lezen dat de zaak inmiddels is afgerond. Uw signaal nemen wij serieus en gebruiken wij als input om onze processen en opvolging verder te optimaliseren.

Dank dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Rendement beleggingsverzekering

In 2002 een beleggingsverzekering met weinig risico afgesloten ter afbetaling van een deel van de hypotheek. Deze is op een bepaald moment door ASR overgenomen met Advitas als tussenpersoon. Nu, in mei 2026, blijkt de opbrengst net 50% van het beoogde resultaat te zijn; Hoezo weinig risico? Klachten hierover bij ASR en Advitas worden als niet ontvankelijk verklaard. Advitas zegt zelfs dat zij de polis wel beheren maar er verder helemaal niets mee of voor doen. Als ik een hoger rendement wil moet ik maar simpel meer geld storten. Ik zou denken, beleg in beter renderende producten. Kortom een waardeloos bedrijf. Blij dat ik na de verkoop van mijn woning niets meer met ASR en/of Advitas van doen heb. Voor mensen die er aan denken met ASR en/of Advitas zaken te willen gaan doen.... Doe het niet, zij doen er helemaal niets voor en alle verantwoordelijkheid ligt bij jezelf niet bij hen.

15. toukokuuta 2026

Beste Jans Lensen,

Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over het rendement van uw beleggingsverzekering. Tegelijk vinden wij het belangrijk om daarbij ook de context van uw dossier te benoemen.

De betreffende polis is door u in 2002 afgesloten. Advitas is pas sinds 2021 als tussenpersoon aan de polis verbonden geraakt na overname van de portefeuille. Sindsdien hebben wij meermaals met u gesproken over de ontwikkeling van de polis en u daarbij geadviseerd om de verzekering te beëindigen vanwege de beperkte verwachtingen voor de verdere opbouw. U heeft ervoor gekozen dit advies niet op te volgen.

Uw klachten zagen met name op compensatie voor rendementen die over een periode van circa 25 jaar zijn tegengevallen. Wij menen dat Advitas daarvoor niet verantwoordelijk kan worden gehouden. Ook gezien het late tijdstip binnen de totale looptijd van de polis waarop Advitas bij de polis betrokken is geraakt en daardoor de beperkte impact die eventuele wijzigingen in de onderliggende beleggingen op het eindresultaat zouden kunnen hebben.

Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat de uiteindelijke uitkomst voor u teleurstellend is.

Dhr Johan Ramsewaksing heeft ons uitstekend geholpen

Dhr. Ramsewaksing was mooi op tijd, nam ruim te tijd om alles uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Hij was heel geduldig en legde alles heel duidelijk uit. Hij schreef ook op wat hij besprak zodat we het later nog eens na konden kijken als we het niet meer helemaal konden herinneren. Heel prettig contact en duidelijk en informatief, zonder tijdsdruk.

11. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Altijd alles maar willen veranderen

Altijd alles maar willen veranderen, als je alle gegevens hebt door gegeven is het vaak niet nodig of kan het niet

8. toukokuuta 2026

Beste Alleta Kuil,

Vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is geweest.

Op basis van de inhoud van uw review kunnen wij uw terugkoppeling helaas niet herleiden naar een concreet klantgesprek of dossier binnen onze organisatie. Mocht u uw ervaring nader willen toelichten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Serviceteam Advitas

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin