Advitas  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hadden een heel prettig gesprek met de financieel adviseur. Onze situatie en vragen werden op prettige wijze besproken en beoordeeld. Het advies was duidelijk en gericht op de lange termijn met voo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De adviseur had een duidelijke en goede uitleg. Hij luistert eerst hoe je er zelf instaat en wat je zelf wilt. Geeft dan pas een advies over wat je kunt doen met duidelijke voorbeelden. Verder all... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf waar ik nooit zaken mee heb gedaan probeert mij meerdere malen per week te bellen voor ongewenst advies. Dat ik hun nummer heb geblokkeerd was blijkbaar reden om het nu ook nog per e-mail... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De adviseur van Advitas heeft van te voren nog even gebeld om de afspraak te bevestigen. Hij kwam op tijd en was netjes en beleefd. Hij heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord en zaken rustig en goe... Näytä lisää

1. Talouskonsultti

Tietoja yrityksestä Advitas

Yrityksen kirjoittama

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

Kaikki arvostelut

246 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Gaf vertrouwen dat de opdracht goed…

Gaf vertrouwen dat de opdracht goed werd uitgevoerd. Gaf mij de zekerheid dat ik terug vallen als het mis zou gaan.

9. heinäkuuta 2026

Beste Karin,

Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de uitvoering u vertrouwen en zekerheid heeft gegeven. Het is prettig wanneer u weet dat er ondersteuning beschikbaar is als er toch iets anders loopt dan verwacht. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Prima en duidelijk geholpen door de…

Prima en duidelijk geholpen door de heer Gerrmann!

8. heinäkuuta 2026

Beste DAY,

Dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u prettig en duidelijk bent geholpen door de heer Gerrmann. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Hypotheek

Hypotheek
Ze verplicht je, om te betalen voor een voorstel.
Al zie je er van af.

Beste relatie,

Inmiddels hebben wij contact met elkaar gehad over de afhandeling van uw hypotheekdossier. U heeft daarbij aangegeven dat eerdere correspondentie van onze kant u niet heeft bereikt. Er staat inmiddels een persoonlijke afspraak gepland om de gang van zaken en de verdere afhandeling van het dossier met elkaar te bespreken.

Wij waarderen uw bereidheid om hierover met ons in gesprek te gaan en zien het gesprek met vertrouwen tegemoet.

Serviceteam Advitas B.V.

Begrijpelijk en gedudlig

Deze materie is voor mij vaak onbegrijpelijk, maar Storm heeft het zo goed en geduldig uitgelegd: fantastisch.

26. toukokuuta 2026

Beste Kate,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat Storm de informatie rustig en begrijpelijk heeft kunnen toelichten, juist wanneer de materie ingewikkeld kan aanvoelen. Wij vinden het belangrijk dat u met meer overzicht en vertrouwen naar uw keuzes kunt kijken. Ook in de toekomst kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding.

Fantastisch

Fantastische, persoonlijke begeleiding en waardevol advies! Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede en fijne hypotheekadviseur.

1. kesäkuuta 2026

Beste NvdB,

Dank voor uw enthousiaste review. Mooi om te lezen dat u de begeleiding als persoonlijk en waardevol heeft ervaren. Bij hypotheekadvies is het belangrijk dat er goed wordt meegedacht over woonwensen, financieringskeuzes en de stappen die daarbij passen.

Mocht u in de toekomst opnieuw advies wensen, dan zijn wij u graag van dienst.

Saanut 5/5 tähteä

Belafspraken keurig op tijd nagekomen

Belafspraken keurig op tijd nagekomen; voldoende informatie ontvangen.

3. heinäkuuta 2026

Beste Martha en Jaap,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn dat de belafspraken zorgvuldig zijn nagekomen en dat u voldoende informatie heeft ontvangen. Een heldere planning en duidelijke toelichting helpen om financiële keuzes goed te kunnen beoordelen. Voor toekomstige vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Actie tijdig ondernomen

Actie tijdig ondernomen. Goede uitleg, prettig gesprek.

3. heinäkuuta 2026

Beste Ron,

Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat onze aanpak voor u zorgvuldig en voortvarend is verlopen en dat het contact aangenaam was. We vinden het belangrijk om overzicht te bieden en zaken op het juiste moment op te pakken. Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar bij financiële keuzes en vraagstukken.

Saanut 5/5 tähteä

Pascal was heel behulpzaam en…

Pascal was heel behulpzaam en vriendelijk

4. heinäkuuta 2026

Beste A Dihal,

Dank voor uw review. Mooi om te lezen dat u de ondersteuning als prettig heeft ervaren. Een vriendelijke en duidelijke benadering vinden wij belangrijk bij elk adviestraject. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

duidelijke uitleg

duidelijke uitleg! Alle facetten kon de adviseur helder uitleggen. Onze dank!

Beste klant,

Dank voor uw reactie. Fijn dat de toelichting voor u overzichtelijk was en dat de verschillende punten goed zijn uitgelegd. Bij financiële producten helpt duidelijke uitleg om keuzes met meer vertrouwen te kunnen maken. Heeft u later behoefte aan aanvullend advies, dan helpen wij u graag verder.

Ongewenste benadering

Dit bedrijf waar ik nooit zaken mee heb gedaan probeert mij meerdere malen per week te bellen voor ongewenst advies. Dat ik hun nummer heb geblokkeerd was blijkbaar reden om het nu ook nog per e-mail te proberen.

2. heinäkuuta 2026

Beste Jonas,

Vervelend om te lezen dat je onze benadering als ongewenst ervaart. Naar alle waarschijnlijkheid beheren wij een verzekering die op jouw naam staat en proberen wij je in verband daarmee te bereiken. Het kan zijn dat dit product door de overname van een portefeuille bij Advitas in beheer is gekomen en dat je daarom niet eerder rechtstreeks zaken met ons hebt gedaan.

Wil je een e-mail sturen naar service@advitas.nl met je naam en contactgegevens? Dan zoeken wij uit welk product bij ons in de administratie staat en kunnen wij jouw contactvoorkeur aanpassen naar ‘niet benaderen’.

Je ontvangt dan uitsluitend nog correspondentie die noodzakelijk is voor het beheer van je product en onze wettelijke zorgplicht.

Goede kennis van zaken.

Goede kennis van zaken.
Dacht goed mee over welke mogelijkheden zijn.

Beste Leon,

Dank voor uw review. Het is prettig om terug te krijgen dat u de kennis en het meedenken als waardevol heeft ervaren. Juist bij financiële producten is het belangrijk om samen te kijken welke mogelijkheden passen bij de persoonlijke situatie. Ook in de toekomst kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding.

Saanut 5/5 tähteä

Geen verbetering van mijn situatie maar…

Geen verbetering van mijn situatie maar eerlijke uitleg en advies.

30. kesäkuuta 2026

Beste Mw. T. van Bergen,

Dank voor uw beoordeling. Soms leidt een adviesgesprek niet tot een betere uitkomst, maar dan blijft het belangrijk dat u een open en eerlijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Wij waarderen het dat u dit zo heeft ervaren.

Wanneer uw situatie verandert, denken wij graag met u mee over passende mogelijkheden.

Helder en duidelijk advies

Adviseur Storm Kempenk heeft de materie, die voor leken toch niet makkelijk te doorgronden is, zo helder mogelijk uitgelegd. Hij heef hiervoor ook ruim de tijd genomen zonder langdradig te worden.

26. kesäkuuta 2026

Beste S Waijers,

Dank voor uw uitgebreide review. Goed om te lezen dat de uitleg begrijpelijk was en dat er voldoende tijd is genomen om de materie rustig door te nemen. Bij financiële producten kan heldere toelichting veel verschil maken, zeker wanneer de onderwerpen complex zijn.

Heeft u in de toekomst behoefte aan een nadere toelichting, dan vernemen wij dat graag.

Duidelijk

Duidelijk, vriendelijk en onafhankelijk advies.

25. kesäkuuta 2026

Beste Elfjelina,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te lezen dat u het advies als helder, prettig en objectief heeft ervaren.

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb een redelijk goed en eerlijk…

Ik heb een redelijk goed en eerlijk gesprek gehad met de adviseur maar ik vond de aangedragen opties wel een beetje mager alhoewel het wel gunstig uitviel. Goede terugkoppeling gehad en een reden voor mij om mezelf toch meer in de materie te verdiepen.

24. kesäkuuta 2026

Beste J.D. Dirksen,

Dank u wel voor uw review. Goed om te horen dat het gesprek waardevol voor u was en dat de terugkoppeling u heeft geholpen om uw mogelijkheden verder te overwegen.

Heeft u later behoefte aan aanvullend advies, dan helpen wij u graag verder.

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijkheid, verschillende opties, vriendelijke en rustige adviseur!

Duidelijke uitleg over onze financiële situatie, vriendelijke en rustige financiële adviseur, die verschillende opties uitlegde om onze situatie anders te laten zijn en wat daar dan de consequenties van zijn.

22. kesäkuuta 2026

Beste NHA Wichmann,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te lezen dat de adviseur op een rustige en prettige manier heeft uitgelegd welke keuzes er zijn en wat die voor uw financiële situatie kunnen betekenen. Het is waardevol dat u daardoor meer inzicht heeft gekregen in de mogelijkheden en de gevolgen daarvan.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en goede uitvoering van de acties

Vriendelijke communicatie, goede uitleg over de mogelijkheden, snelle en goede uitvoering van de acties.

24. kesäkuuta 2026

Beste Johan Schravesande,

Dank voor uw review. Goed om te horen dat de afgesproken acties vlot en naar tevredenheid zijn opgepakt.

Team Advitas

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin